Ten Hag: 'Ontzettend jammer dat Justin weg is'

JesseTH, 17-03-2019 om 21:00, 13518 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag baalt er nog altijd ontzettend van dat Justin Kluivert besloot Ajax te verlaten voor AS Roma. De oefenmeester van de Amsterdammers ziet bij de buitenspeler specifieke kwaliteiten die Ajax goed had kunnen gebruiken, zeker in Europa.

'Zo ontzettend jammer dat Justin weg is', spreekt Ten Hag aan tafel bij het programma Rondo. 'Hij had met zijn extreme snelheid goed gepast bij Ajax dat Europa-proof is. Hij is uitermate geschikt om in dat Europese een rol te spelen. Hij is een vechter en een kind van de club. Hij koppelt zijn snelheid ook aan zijn rendement.'

Op het eventuele terughalen van de jongeling naar Amsterdam gaat Ten Hag niet in, maar het lijkt een feit dat Ajax' aantrekkingskracht naar spelers toe dit seizoen gegroeid is. 'Ik denk wel dat wij een visitekaartje hebben afgegeven en dat het heel interessant kan zijn voor spelers om één of twee jaar bij Ajax te spelen. Je kunt ook in de middenmoot spelen in de Premier League, Serie A of Spanje, maar je kunt beter bij Ajax spelen. Dat is beter voor de ontwikkeling van een speler om de vervolgstap te nemen naar de echte top.'

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FissaDeGekste
Liever een 3e plek in de competitie volgend seizoen dan 'Oerjordanees' Kluivert terug halen. Nooit meer voetballen in Amsterdam aub. Nog buiten dat hij 15+ miljoen moet gaan kosten, wat natuurlijk een belachelijk bedrag is voor een jongen die het 5 keer per seizoen één helft liet zien.
1 -1
Jan Doedel
Kind van de club.........?
Dit is het ultieme bewijs dat TH niet goed bij zn hoofd is!
Als Ajax ooit deze kluivert jr terug haalt verbrand ik in 1 keer al mijn Ajaxshirts.
Ik heb er niks meer of minder om maar ik haat dat over het paard getilde liegende ventje.
0 -6
Ajax27
Ach ja.. jong... aandacht... de een gaat daar beter mee om als de ander.
Als je dan ook nog niet naar het advies van je vader luistert, die genoeg fouten heeft gemaakt maar wel heeft geleerd, maar vooral naar je mediageile moeder. Tjah..

Met de jaren komt de wijsheid, en wellicht zien we 'm dan wijzer terug. De potentie heeft ie zeker. Dus ja, altijd welkom
1 0
Ferd
Zijn vader, die ook op z’n twintigste de club al verliet. Hij volgt dus in de voetsporen van Patrick. Met het verschil dat we voor Justin tenminste nog geld kregen.

En Patje flikte dat nogmaals als trainer van de A1. Dus dat Justin niet naar dat advies luistert neem ik hem niet kwalijk.
0 0
Duif63
Doei
1 0
Hagmag
Waar slaat dit nou weer op.
Werd in de 1e helft gisteren al gewisseld.
Natte Italiaanse krant.
1 -1
Duif63
Als je een "type" als Kluivert mist waarom heb je dan geen zelfde soort speler terug gehaald ? Nu is Labyad gekomen, zo'n beetje het tegenovergestelde van Justin.
4 -1
GrandMasterFlex
Bande zou een speler moeten zijn met pure snelheid voor dit team. Helaas geblesseerd.
0 -2
Boer Gijs
Wanbeleid
2 -5
Ammehoela
Wat een gezeur weer over Ten Hag. Gaat het goed met Ajax dan wordt hij de hemel ingeprezen zoals na de overwinning van Madrid. Nu gaat het niet goed en hij is meteen weer een slechte trainer. Ik ben van mening dat het hele team heeft gefaald. Niemand blonk vandaag uit. Waar het dan wel aan ligt? Zou het niet weten maar het is heel makkelijk om een zondebok aan te wijzen
6 -7
SjakieWolfs
Een trainer vertelt de spelers hoe te gaan spelen, Die spelers moeten dat plan wel uitvoeren. Dat hebben ze heel vaak en heel goed gedaan. De slechte uitslagen van dit seizoen zou ik niet op het conto van Ten Hag zetten. Zeker die van gisteren niet waar Frenkie de Jong alles fout deed wat hij normaal gesproken heel goed doet. Daarnaast is het drukke programma ook een probleem. Dat zag je 2 jaar geleden al en nu herhaalt zich dat.
0 0
BokkieBokstra
Las het ook al meer, Ajax maakte een vermoeide indruk. Opladen, tegen PSV er tegenaan.
0 -1
Gecko
Het was heel erg tam
0 -1
0h0Litmanen0h0
We moeten ook eens stoppen met steeds Ajax als de springplank naar de echte top te noemen. Ambitie is de echte top zijn. En het helpt niet om dan steeds andere clubs als echte top neer te zetten. En ja ik weet dat het natuurlijk wel zo is, punt is alleen dat dat vanuit Ajax niet bevestigd hoeft te worden.

Kluivert terughalen zou daarnaast een extreem slecht idee zijn. Wellicht dat PEC nog plaatsje op de bank heeft.
5 -1
goajaxgo
Hier en ik het nou volmondig mee eens. Stop nou eens met die springplankverhalen. Werk nou eens toe naar een nieuw zelfbewustzijn. Maar nee hoor... We blijven Handelshuis Ajax BV.
1 0
goajaxgo
Hier en ik het nou volmondig mee eens. Stop nou eens met die springplankverhalen. Werk nou eens toe naar een nieuw zelfbewustzijn. Maar nee hoor... We blijven Handelshuis Ajax BV.
0 0
3sterren
Wil je extreme snelheid mijnheer Ten Hag?
Het schijnt dat ene Usain Bolt zijn carrière wilt afsluiten als profvoetballer.
Misschien maar eens een belletje aan wagen Erik ? ...
0 -4
Noxin
Kind van de club... Meer van de portomonnee van z'n ma.
3 -4
Gecko
Je moet je kapot schamen met deze uitspraken ETH
Justin heeft mrt zijn waarnemer Ajax in de maling genomen.marc heeft hem nog goed kunnen verkopen.
Met deze selectie moet je gewoon fluitend kampioen kunnen en moeten worden. Maar op belangrijke momenten geeft het elftal niet thuis. Kan jij ze wel motiveren?
Of is er sprake van overbelasting. Waarom Wober verkopen? Waarom kan magallan niet spelen? Waarom geen spits gehaald! Vijf jaar niets is een schande en de lampjes maar ons uitlachen
9 -1
Boer Gijs
Inderdaad, niet goed bij zijn hoofd om dit te zeggen van Ten Hag.
2 -2