Gerucht: 'Interesse Ajax in Ecuadoriaan Porozo'

BartVeenstra, 16-03-2019 om 09:15, 14733 views, Gazete Esportiva |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft volgens het Braziliaanse medium Gazete Esportiva interesse in de achttienjarige verdediger Jackson Porozo van Santos. Naar verluidt moet de talentvolle verdediger enkele miljoenen euro's kosten.

Geschreven wordt dat Santos uitkijkt naar de volgende transferperiode om zo de nodige miljoenen euro's te ontvangen voor de verdediger uit Ecuador. Zelf betaalde het in 2017 ongeveer anderhalf miljoen euro voor Porozo. Gazete Esportiva schrijft bovendien dat Ajax in het verleden al een bod zou hebben gedaan van 3,5 miljoen euro, maar of dat waarheid is, is niet bekend.

Porozo heeft zijn debuut bij Santos in het eerste elftal nog niet gemaakt. Toch lijkt een transfer voor meerdere miljoenen euro's in de maak en om die reden kan de Braziliaanse club de speler voor een behoorlijke winst verkopen. Overigens gaat niet de volledige transfersom naar Santos. Manta, de vorige club van Porozo, heeft namelijk nog altijd tachtig (!) procent van de transferrechten in bezit. Het contract van Porozo bij Santos loopt door tot medio 2020.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
Piet Poreus kopen, of Pablo Porozo? Nou ja, we zien wel weer.
0 0
Eastwood
Lange slungel. Wel een sterke jongen zo te zien.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Bericht zal niet kloppen. Tachtig procent, kom op.
0 0
behangdelul
holy shit, die gast heeft een rust....en lengte...en kracht...
https://www.youtube.com/watch?v=VFwxiLmgnf0

halen die gast!
2 0
Ajax_33
Ziet er wel degelijk uit op de video's, maar we moeten niet te veel verwachten. Pereira hebben we ook van Santos gehaald voor een klein bedrag en doet het niet onverdienstelijk in de KKD , maar is denk ik niet wat voor eerste elftal.
1 0
Ajaxadept
Hij is lang, snel, kopsterk en niet te duur, vergelijkbaar met Sanchez. Hij is overigens rechtsbenig..!
2 0
Keizer020
Laat die gozer lekker daar, speelt nog niet zo lang bij Santos.
0 -2
3*stars*3
Hij zit daar niet zo lang maar je kan jezelf voor de kop slaan als je niet vroeg gaat handelen en dan ziet dat hij een belachelijke bedrag moet opleveren.
Hij heeft nu nog een 1-jarig contract.
0 0
grannig mokum1
Precies D
0 0
behangdelul
ja, eerst ff afwachten of het een topper is en dan 35 mio betalen ipv 3,5....
0 0
Ajacied33
Hebben we in iedere speler van Santos interesse of zo?
4 0
appeltje
Heeft met Ecuador O20 dit jaar kampioenschap van Zuid-Amerika gewonnen. Stond daar alle wedstrijden in de basis.
7 0
Ajax_33
Wel grappig dat de linksback van dat team bij Willem II speelt. Doet het niet slecht in de Eredivisie tot nu toe, goed gescout van hun.
3 0
Nadoriano
Door zijn lengte en leeftijd al goed om erbij te hebben voor dat bedrag. Lekker laten rijpen en laten proeven aan het eerste op momenten dat je hem nodig hebt. Zijn talent kan ik verder niet oordelen aangezien ik niet veel van hem heb gezien. Het lijkt dat Ajax sterk leunt op de manier waarop dit soort talenten gestimuleerd kunnen worden om het optimale uit zichzelf te halen en dat is een ingrediënt die je moet hebben om een gokje te wagen voor een talent die mogelijkheden biedt voor de toekomst, naast goed scoutingswerk.
1 0
JariJari
Welk bedrag? Snap ik goed dat we 3.5 miljoen voor 20% (dus 16.5 M voor 100%) hebben geboden eerder en dat dat is afgewezen?
0 -2
Sunstridr
Nee, als er een bod was, zou het 3.5 voor 100% geweest zijn en daarvan zou Santos 20% van krijgen.
4 0
wolterx
Linksbenig, lang (bijna 1.95) en comfortabel aan de bal. Heel sterk in de lucht, niet super bewegelijk van wat ik heb gelezen. Klinkt als een voetballende meer bewegelijke versie van Botman, een extra LCV is geen overbodige luxe imo.
4 -1
zivkabrimovic
Rechtsbenig, en juist snel voor zijn lengte!
2 0
Sunstridr
Hij is, volgens mij, rechtsbenig.
1 0
wolterx
Zou best kunnen, las net dat iemand zei dat hij linksbenig is. Ken hem zelf niet goed genoeg, rechtspoot hebben we minder hard nodig dan een linkspoot imo.
0 0
Sunstridr
Van de videos dat ik heb gezien (er zijn niet veel) gebruikt hij zijn rechter been voor dribbelen, crosspassen en normaal passen, zo daarom denk ik dat hij rechtsbenig is.
1 0
appeltje
Speelt bij Ecuador O20 ook vaak RCV
0 0
PuurGeluk
Thanks voor de info. Ken die knul niet. Maar issie talentvol en hoe is zijn karakter? Beetje ala Nico?
0 0