Vd Sar: 'Leuk om tegen je oude ploeg te spelen'

JesseTH, 15-03-2019 om 16:30, 2172 views, Ajax TV |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Edwin van der Sar hoopt dat Ajax in de thuiswedstrijd, met de onvoorwaardelijke steun van de Ajax-supporters, een positief resultaat kan boeken tegen Juventus. De algemeen directeur beseft echter dat het lastig gaat worden en vooraf had hij dan ook zeker gehoopt op een andere loting.

'Ze staan tussen de drie waar je misschien niet tegen had willen spelen, naast Manchester City en FC Barcelona', vertelt Van der Sar in gesprek met Ajax TV. 'Ronaldo heeft de afgelopen week weer laten zien wat voor een fenomeen hij is. Ik heb een aantal jaren met hem mogen spelen, het zal lastig worden. Het is leuk om tegen je oude ploeg te spelen. Het liefst had ik dan tegen Manchester United gespeeld, maar het is Juventus geworden.

Ajax begint opnieuw met een thuiswedstrijd, iets wat over het algemeen niet als een voordeel wordt gezien. 'Normaal gesproken niet, maar een paar weken geleden hadden we datzelfde tegen Real Madrid. Met de sfeer en ambiance in ArenA moeten we gaan zorgen dat we een goed resultaat halen. Een klassieke tweestrijd.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TheUnexpected
Het is voor de club geweldig om prominente ajacieden op de toekomst te zien. En met Overmars en Van de Sar is het weinig klagen dit seizoen wat betreft beleid.

Wat me wel op valt dat Van de Sar en Overmars in mindere mate, wel erg veel zichzelf op de voorgrond drukken.
0 -2
markk
Was leuk geweest om tegen die andere oude ploeg te spelen (Manchester United) maar ik ben tevreden met Juventus.
0 0