Scouts Ajax aanwezig bij Youth League-duel

FinnDekker, 14-03-2019 om 21:40, 6620 views, Herning Folkeblad |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Afgevaardigden van Ajax waren deze Youth League-week niet alleen aanwezig in Lyon, waar de eigen Onder 19 speelde. Ook bij de wedstrijd tussen FC Midtjylland en Manchester United zaten scouts van Ajax op de tribune.

Dit meldt Flemming Broe van Midtjylland aan Herning Folkeblad. Om welk(e) talent(en) het gaat, wordt niet duidelijk. Wel is bekend dat de Amsterdammers niet de enige geïnteresseerden waren. Scouts van liefst twintig clubs waren bij de wedstrijd in het Europese jeugdtoernooi aanwezig.

FC Midtjylland won overigens het duel met 3-1 van de Engelsen. Ajax werd door Olympique Lyon uitgeschakeld na strafschoppen.  

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Ik mag hopen dat er ten minste één scout van Ajax aanwezig is bij elke Youth League duel wat na de winterstop wordt gespeeld.
0 0
Ajax27
idd, was ook het eerste wat ik dacht.

Ajax moet de jonge pareltjes van al die clubs. Vind het ook doodzonde dat we zo weinig horen over pareltjes in de Belgische competitie die de Nederlandse taal spreken. Het is een land wat dichtbij zit, dezelfde taal (deels) spreekt waardoor het voor jonge talenten van 16 jaar ook makkelijker is om hier naartoe te komen en te wennen.

Of zou Belgie gewoon even 1 toplichting op het moment hebben en komt er weinig uit de opleidingen daar? Totaal geen zicht op, maja dat heb ik van geen 1 land.
1 0
Ozymandias
Anderlecht heeft nog steeds een geweldige jeugdopleiding (mocht Ouaali worden vervangen dan hoop ik dat Ajax alles op alles zet om Kindermans van Anderlecht over te nemen) maar de talenten die doorstromen krijgen nauwelijks de kans doordat er elke transferperiode een bak aan middelmaat wordt aangetrokken. Kijk bijvoorbeeld naar Appiah die onder Rutten de voorkeur krijgt boven Saelemaekers terwijl hij onder Vanhaezebrouck zich geweldig ontwikkelde en toonde het prototype van een moderne back te zijn.
0 -1
MisterAFCA
Wat gek! Normaal zitten er nooit scouts bij die wedstrijden...
1 0
1738
lekker mysterieus
0 0
JSF
Nou nou nou. We gaan toch niet elke keer roepen waar onze scouts uithangen? Zie zitten toch overal?
2 -1
fc Barcelona_ke
Ik gok op Casper Tengstedt. Hij speelt erg goed. Al la fischer
2 0
Justin4195
Niet halen dan dus
3 -4