'Arsenal mengt zich in strijd om Tagliafico'

FinnDekker, 14-03-2019 om 17:45, 14887 views, Marca |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ook Arsenal heeft zich gemengd in de strijd om Nicolás Tagliafico, zo meldt Marca. Het Spaanse medium schrijft dat de club uit Londen de nieuwste gegadigde is om de Argentijnse verdediger over te nemen van Ajax.

Tagliafico zou mogelijk de opvolger kunnen zijn van Nacho Monreal. Unai Emery, de trainer van de huidige nummer vier van de Premier League, zou in ieder geval gecharmeerd zijn van de 26-jarige Tagliafico.

Atlético Madrid is een van de andere clubs die de back nauwlettend in de gaten houdt. Zelf gaf de linkspoot aan zich te willen focussen op Ajax, waar Tagliafico nog een contract heeft tot de zomer van 2022. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Ik zou Tagliafico alleen verkopen als er een bedrag van meer dan 50 miljoen euro op hem wordt geboden. Anders zou ik hem lekker nog een seizoen in Amsterdam houden aangezien zijn contract toch tot medio 2022 doorloopt. De kans is groot dat naast De Jong ook Ziyech, Onana en De Ligt vertrekken maar als Ajax de rest van de basisspelers kan behouden staat er alvast een fundering voor een heel goed elftal voor volgend seizoen.
0 0
mvdk
Tagliafico blijft wel denk ik.

Ziyech, De Jong en De Ligt heb ik al afgeschreven. Onana zal daar nog wel bij komen en Neres kan zomaar zeer gewild worden als hij bij Brazilie weet te shinen.

In dat geval:

Vertonghen terughalen. Contract tot 2020
Kijken of je Cillessen terug kunt halen
Edson Alvarez halen, groot talent
Gravenberch doorschuiven,
Schuurs doorschuiven en met Magallan laten concurreren voor de plekken van Jan en Edson.
Misschien is zelfs Suarez een optie?

Odegaard zou je kunnen halen, maar niet tegen een belachelijke prijs. Ga dan nog maar even scouten in Zuid Amerika.

Ja, we worden schatrijk, maar ik denk niet dat we er meteen mee moeten gaan smijten. Je kunt natuurlijk wel een keer gek doen, maar ik zou vooral blijven scouten en opleiden. Neres kwam uit het niets, Onana kwam uit het niets, De Ligt komt uit de jeugd en De Jong kwam voor een habbekrats. Sanchez kwam voor 6 miljoen, Milik kwam voor 2,5 miljoen, Tagliafico kwam voor een fooi... Ajax is een ster in het scouten en opleiden van spelers en moet dat vooral blijven doen!
0 0
Ozymandias
Tottenham zal Vertonghen niet verkopen. Ze raken Alderweireld namelijk al voor een fooitje (30 miljoen) kwijt en hebben (doordat de bouw van hun nieuwe stadion veel meer kost dan ze daarvoor opzij hadden gezet) weinig geld te besteden voor aankopen. Ze hebben dus niet het geld om naast een adequate vervanger voor Alderweireld ook een adequate vervanger voor Vertonghen te kopen.

"Misschien is zelfs Suarez een optie?"

Nee, die hoort nog steeds bij de vijf beste spitsen ter wereld en heeft een contract tot medio 2021. Waarom zou Barcelona hem verkopen en waarom zou hij zelf weg willen? Dat soort namen zijn leuk maar totaal onrealistisch.
0 0
Ajax27
30 miljoen een fooitje voor een speler die 30 is? De volgende club die 'm haalt weet dat ie daarna weinig meer gaat opbrengen. Het is een verdediger, geen aanvaller. Alleen als je zoals Ajax een speler haalt omdat je door hem CL haalt en anders moeilijker, dan leg je zoiets neer. En zelfs dan zou Ajax nooit meer dan 20 miljoen neertikken voor een 30-jarige speler.

Voor de rest helemaal eens met je verhaal. Ik denk dat al die namen ook onrealistisch zijn. Ze spelen allemaal in de top van de competitie. Allemaal spelen ze nog bijna wekelijks. Ze spelen allemaal om de prijzen.

Als ze al een treetje omlaag gaan, gaan ze eerst in een iets mindere competitie spelen of wat lager in de eigen competitie. Zo zie ik de heren ook nog wel in Italie, Frankrijk of Turkije belanden.

Ze zitten gewoon in een heel andere situatie dan Blind die op de bank zat of Tadic die onderin de competitie zat te spelen.

Van de andere kant... spelers zijn ook niet dom. Zij zien ook dat er op dit moment wat magisch speelt bij Ajax. Dit jaar kan wel eens het begin zijn van een heel succesvolle generatie, waarbij Ajax de komende 5 jaar geschiedenis gaat schrijven, prijzen gaat pakken, Europese successen gaat krijgen. Je weet dat je dan voor eeuwig in de geschiedenisboeken beland. De salarissen zitten niet meer zo vast... met wat onderhandelingen zitten er nog leuke bonussen aan vast... tjah, zeg nooit nooit.
0 0
ETM
Ik vind dat je de Jong iig terecht hebt afgeschreven ;)
0 0
EersteAanname
Goed betoog alleen denk ik dat het vertrek van Ziyech nog geen zekerheid is.
1 0
jeppas
Suarez??? Die is nog steeds de beste spits bij Barca. Die gaat niet zomaar terug naar de Eredivisie. De rest van je lijstje kan ik mij wel in vinden. Schuurs ben ik (nog) niet van overtuigd, maar verdient wel een kans.

Ik ben blij dat we Dolberg, Klaas en Tadic als creatieve spits hebben en wat mij betreft hoeft daar helemaal niets aan te veranderen. Vergeet ook niet het talent Traore. Met name op andere posities zullen we moeten investeren.
0 0
Alexander40
Geen enkele incentive om Tagliafico te verkopen.

Voorzichtige schatting inkomsten:
CL tot nu toe: 80
Frenkie: 85
De Ligt: 70
Ziyech: 35
Neres: 35
Onana: 30

Totaal: 340 mio. Als Taglafico en van de beek ook nog weggaan komt er nog 50 bij. Wat gaan we met dat geld doen? Dat krijg je niet op.
1 -2
Van Reenen
Ik heb Van der Sar laatst horen zeggen, dat men meer zeggenschap over de JC Arena wil hebben. Dat "meer zeggenschap" zal niet gratis zijn.
0 0
mvdk
Dat krijg je zo op hoor in de huidige zieke markt. Het ligt er maar net aan wat je koopt. Als je grote namen wilt halen betaal je enorme bedragen, haal je talenten zoals De Jong, Ziyech en Neres dan ben je in totaal 30 miljoen kwijt (zoals wij dat echt waren), maar dan moet je wel goed zoeken. Gelukkig lijkt Ajax daar best goed in te zijn, dus ik zeg: Ga daar mee verder en steek het grote geld in het stadion en het verbeteren van de club/jeugd. Voor 30 tot 60 miljoen kun je als je goed scout een behoorlijke slag slaan.
1 0
Ajaxbrl
50M lijkt me vrij normaal..
1 0
EersteAanname
Arsenal, is dat niet die club die sinds de eeuwwisseling nooit meer serieus om een prijs heeft meegedaan?
1 0
Ajax#1900
Huh? Je bent lekker op de hoogte
1 0
EersteAanname
Ik doel eigenlijk vooral op serieuze prijzen zoals landstitels en Europese prijzen. Arsenal heeft in 2004 voor het laatst de premier league gewonnen en heeft op een CL-finale in 2006 na geen rol van betekenis meer gespeeld in een Europees toernooi . Als in: Arsenal is geen sportieve stap vooruit t.o.v. Ajax. Tussen de regels lezen is niet iedereen gegeven.
0 0
D4nny
Je had het gewoon fout, niet erg maar probeer het niet recht te lullen. Het Arsenal van 2004 (nog altijd vier jaar na de eeuwwisseling) werd de invincibles genoemd. Maar tuurlijk, mensen lezen niet goed tussen de regels door...
0 0
Joseph
Moeten nu niet doen alsof het daarom wel wat voorstelt, is al jaren een ploeg uit de Premier League subtop.

Geen club die spelers kan aantrekken van een club die in de kwartfinale van de CL staat.
0 0
EersteAanname
Dat bedoelde ik ook maar dingen worden hier wat te letterlijk geïnterpreteerd. Bottom line is we hopen allemaal dat Nico blijft en Arsenal komt totaal niet in aanmerking om hem eventueel te kunnen kopen.
1 0
Ajax#1900
Thanks. Scheelt mij weer een hoop typewerk. Mensen roepen hier ook maar van alles soms.
0 0
AFCAsphere
Door de Premier League te winnen en een CL finale te bereiken vind ik anders wel dat ze een behoorlijk serieuze rol van betekenis hebben gespeeld. Sinds 2006 is het wel vrij snel 'down hill' gegaan met Arsenal ja.
0 0
EersteAanname
Misschien had ik het zo moeten verwoorden als jij het zegt in je laatste zin, fair enough. Wat ik probeerde te zeggen is dat ik hoop dat Nico bij ons blijft en dat als hij ons dan toch mocht verlaten, hij dat doet naar een club met meer perspectief op grote prijzen dan Arsenal.
0 0
AFCAsphere
Ik hoop ook dat Nico blijft. De vraag is wat hij zelf wilt, want als hij zegt dat hij wilt blijven, dan geloof ik dat. Hij is een authentiek persoon, die gaat ons niet de hele zomer lang aan een lijntje houden en op de laatste dag alsnog vertrekken. Wellicht wordt zijn contract opgewaardeerd, daarmee kan je hem minimaal een seizoen hier houden. Hij zal in ieder geen fan zijn van al die plastic velden in Nederland...

Ik denk dat Nico liever naar Spanje of Italië gaat. Spanje vanwege de taal, Italië vanwege de roots. Beiden hebben een mooie competitie, al is La Liga overduidelijk kwalitatief de betere van de twee.
0 0
Daleyjae
Aanvoerder maken, contractverlenging/opwaardering en dan mag hij volgend jaar naar Arsenal voor 40 miljoen + Monreal deze kant op...
1 0
Van Reenen
Als ik dit lees, denk ik....ach, daar heb je Arsenal weer. Dat is een club (geworden) die denken dat zo'n klasbak is op te halen voor 18 of 20 miljoen euro. Nu Arsenal, als dit overigens niet op een onzin bericht berust, ga nog maar effe sparen want Nico moet minstens het dubbele opbrengen. Wij scouten, kopen, leiden op en dat is niet voor zo'n clubje als Arsenal.
2 0
mercurius3
Dus je moet meer dan een half miljard per jaar uitgeven om als club respect te krijgen?
0 0
niquedegraaff
Van champions league naar Europa league..
0 0
koenos1
Arsenal? Laat me niet lachen
0 0
Joseph
Mag toch hopen dat ze inmiddels weten dat het geen 9 miljoen is waar ze hem voor over kunnen nemen.

Deze jongen is pure kwaliteit, reserve aanvoerder van Argentinie, die gaat met 3 jaar contract niet weg voor minder dan 60 miljoen. Dat zijn bedragen die ik Arsenal niet zie betalen, NEXT!
0 0
VIP020
Heel gauw met die gierige handjes van deze strijder afblijven! Binnen een jaar als zo een status hier gekregen en we willen zeker niet van hem af!
0 0
Kikke
Yesss! De juiste instelling! Niet laten afleiden, had de Jong ook moeten doen, pas in de zomer over dit soort dingen willen nadenken!
0 0
Schip
Niet gelijk na een jaar verkopen. Hou anderen dan nog maar eens tegen. Na twee jaar is het bespreekbaar.
1 0
Rentokill
Welk gevecht om Tagliafico. Niet te koop.
2 0
JBxxx
Contract met 1 jaar verlengen tot 2023 en een forse salarisverhoging. Nico zal waarschijnlijk dit jaar of volgend jaar al vertrekken maar als hij gaat iig voor een fors bedrag. Evt clausule in contract.
2 0
3*stars*3
Arsenal is een mooie club maar in verkeerde handen gevallen en aangezien ze veel geld verdienen aan die club, blijft die Amerikaan daar zitten en blijft het kwakkelen.

Als Tagliafico vertrekt, zie ik hem wel passen in het spelletje onder Simeone.
Maar hoop toch op nog een jaartje.
Zou zonde zijn, na anderhalf jaar weer weg.
0 0
Bobbaasje
Arsenal HAHAHAHAHA
2 0
Gecko
Benieuwd of er gelimiteerde afkoopsom in contract staat
0 0
Ruff Rhythim
Ik denk niet dat Ajax nog zo gek is om.dat te doen.
0 0
KevinDurant
die verbranden ook aardig wat linksbacks, Kieran Gibs, Monreal en nu ook Kolasinas. Wel een mooie club voor nico
0 0
trodat4030
Cola sinas? Dat noemden wij vroeger slootwater ;-)
1 0
Noxin
Arsenal wilde toch iets van 8 miljoen voor 'm betalen? No chance.
2 0
Djabber
Alleen al om die belediging aan Arsenal 100 miljoen vragen.
1 0
mgtow
Voor zoveel doen we Kristensen nog geeneens weg.
1 0
Jan Doedel
Jawel dat doen we wel hahaha
0 0
Freddy Al
Er is geen strijd om Tagliafico, hij speelt voor ons.
4 0
martijndepro
Ik heb al een paar keer berichten voorbij zien komen over de te betalen transfersom voor Tagliafico...Onder normale omstandigheden kan Arsenal Nico niet betalen. Ajax mag voor de reserve aanvoerder van Argentinie, die zich meer dan uitstekend heeft geprofileerd in de CL, makkelijk 40 miljoen vragen. Of 20025020520520 miljoen zoals sommigen denken omdat 'de markt gewoon zo is yo'.

Erg belangrijke speler die ik graag zie blijven. Goede mentaliteit en kan prima ballen.
0 0
theflyingdutchm
Yes hello Emry, This is Marc from Ajax. We heard you were interested in Nico. Unfortunately we saw your offer, but for that amount you can only buy Kristensen. He is also a very good wingback, shall i draft up the paperwork for Kristensen you won't regret it. No, okay 5 miljoen less but don't tell anyone, i do this because i love Arsenal. I'll send you the documents okay, cool ciao.
6 0
Concrete
Haha
0 0
JPM
Not for sale.
2 0
Joodhannus73
Real heeft net een Braziliaanse back van FC Porto gekocht voor 50 miljoen Euro (!). Een back die volgens mij niet eens een vaste waarde in het Braziliaanse nationale elftal is. Nico is de Vice-aanvoerder van Argentinië. Dus zoals ik al eerder zei: minimaal 60 miljoen voor vragen! Daar werd door sommigen een beetje lacherig over gedaan hier. Maar dat komt omdat die mensen kennelijk niets afweten van de huidige transfermarkt. De Ligt is nu minimaal 150-200 miljoen waard. De nieuwe Sergio Ramos. Wat zou Ramos in zijn hoogtijdagen nu hebben moeten kosten? Zo moet je rekenen. Je hebt Frenkie ook voor te weinig verkocht. Had even gewacht tot de zomer... Het 19-jarige talent van Benfica moet 100 miljoen kosten. Dus zo gek is het allemaal niet. Coutinhio ging van Liverpool naar Barca voor 160 miljoen. En dat is toch niet een hoogvlieger gebleken. Je hebt Frenkie voor de helft verkocht. Huid veel duurder verkopen..!
5 0
mercurius3
De prijs wordt bepaald door de vragers. Als de jong 85 miljoen oplevert dan is zijn waarde gewoon 85 miljoen.
0 0
Knalpot
Verschil is alleen dat Coutinho net een nieuw 5-jarig contract had afgesloten a een slordige 9M per jaar dat tikt wel ff lekker aan in je onderhandelingen.
0 0
KevinDurant
Dit is een van de grootste talenten van de wereld. Het is een centrale verdediger en hij is een van de beste spelers van de Portugese league
0 0
Ajax#1900
Je kan ook te ver gaan hè. Ik vind om dat Nico 45 miljoen waard is, maar verder sla je nu echt door.
0 0
31xAjax
De Ligt minimaal 150-200 miljoen? Ik zou zeggen vanaf 250M bieden. Frenkie had minstens 200M op moeten brengen. Viergever loopt uit z'n kontrakt, die had zomaar 75M op kunnen leveren, bij Dijks lopen we ook 40M mis.

Marc is een prutser....
0 -1
Kibbahimovic
Hahahh wat dacht je van Siggy dan?? Daar liet Marcie zomaar ff 60m liggen pff..#wanbeleid
0 0
AltijdGelijk
Hahaha wat?

Ik word hier als gek weggezet als ik zeg dat De Jomg en de Ligt allebei 100 miljoen waard zijn.

Maar 60 voor Nico???

Als ze 35 bieden is Nico Weg!!!
0 -2
MisterAFCA
Ik ben het helemaal met je eens! We zijn niet meer de kijkshop van Europa. Natuurlijk komen er weer argumenten met, ja maar eredivisie... jongens als Mathijs en Frenkie zijn talenten van wereldniveau. Daar moet de prijs op gebaseerd worden. Als we dan toch over competitie gaan praten, in Brazilië is de competitie nou ook niet bepaald van een hoog niveau maar Barca heeft toen gewoon 100mio+ overgemaakt voor Neymar. We zijn hier altijd heel goed om onze competitie/spelers naar beneden te praten maar als je twee wereldtoppers in huis heb, mag je daar net als in de rest van de wereld, wereldbedragen voor vragen!
0 0
KingJames23
Mooi op tijd aan de pils zie ik.
1 -1
Ajaxamsterdam0485
Militao is nog heel erg jong en is officieel een centrale verdediger. Coutinho liet het al meerdere jaren achter elkaar zien in de Premier League waar De Jong het doet met de Eredivisie en een paar potjes CL
2 0
Ajax27
Overdrijven is ook een kunst...m
0 -1
Ajax114
Arsenal kan hem helemaal niet betalen. Arsenal is geen grotere club dan Ajax dus niet meer meewerken aan transfer naar zo'n club die nooit iets wint.
1 0
kaashaas
Not for sale.. but we have a talent you might like
0 0
JariJari
We already dumped Boilessen mate.
1 0
Ajacied0591
40 miljoen
0 -1
L1tman3n
Te weinig
1 0
Mario65
Als Ajax zegt hem niet te verkopen dan is die strijd ook weer geschiedenis.
0 0
glob
Hij mag niet van Mark. Alleen frenkie, mathijs, hakim en andre mogen vertrekken. Ja, en een aantal die niet het niveau gaan halen. Labiad, kristensen, ed
1 -3
Gecko
Dat wordt een ellende
0 -1