Van Dijk: 'Tegen Ajax zal het heel lastig worden'

GinoHaverkamp, 14-03-2019 om 08:35, 10171 views, Veronica |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Na de winst op Bayern München (1-3) is Liverpool één van de mogelijke tegenstanders van Ajax in de kwartfinale van de Champions League. Sterverdediger Virgil van Dijk ziet een ontmoeting met Ajax wel zitten.

'Het maakt mij niet uit wie we loten, maar het zal wel weer een Engelse club worden', zegt de Nederlands international voor de camera's van Veronica. 'Ajax zou ook wel mooi zijn. Dat wordt dan een mooi potje. Maar het zal dan wel lastig worden, want Ajax doet het heel goed in de Champions League.'

Liverpool wist woensdagavond Bayern München uit te schakelen in de Champions League. Op bezoek in in Duitsland werd het 1-3. Van Dijk was wederom van groot belang voor zijn team. Niet alleen was de Nederlander een rots in de branding in de achterhoede, maar hij zette zijn ploeg ook op 1-2 in de tweede helft. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaxCitizen
Wat een beest is deze man, zeg. In mijn ogen momenteel de beste verdediger ter wereld. Speelde gisteren ook weer uitstekend. Gaat samen met De Ligt een topduo achterin vormen voor Oranje de komende jaren.

Hoop zelf niet dat we Liverpool loten. Zijn in de counter meestal erg effectief met die drie voorhoedespelers, alleen is Salah niet echt in vorm. Heb ook liever dat we ze in een later stadium treffen, puur voor de sfeer. Zelf zie ik het liefst dat we tegen Porto moeten, omdat ik ons daar het meest kans tegen zie maken ondanks dat ik ze niet goed ken. Maar moet wel zeggen dat ze niet te onderschatten zijn. Krijgen vrij weinig tegendoelpunten als ik de statistieken bekijk.
0 0
gi0vanni
Een Salah uit vorm is nog steeds een gevaarlijke speler. Tegen Bayern had hij ook weer een assist.
0 0
Gecko
Iedere ploeg wil Ajax.
Komen Vsn koude kermis thuis
0 0
Ajax-4-ever
Ik hoop echt op Liverpool en anders Tottenham. Niet per se de makkelijkste ploegen maar wel de leukste in mijn optiek om tegen te spelen. Lekker zorgeloos de wedstrijd in, verliezen kan en winnen is fantastisch!
1 0
Ozymandias
Liever niet Liverpool. Dat is precies de speelstijl waar Ajax het vaak moeilijk tegen heeft. Zeker in de tweede seizoenshelft waarin ze door vermoeidheid veel verdedigender spelen.
1 0
Klasseman
Ach waarom niet eerst thuis en misschien behoorlijk mistig zou het zomaar 5-0 kunnen worden. Is al ééns eerder gebeurd
0 0
Schip
Doet u mij maar United. Iets met appeltje schillen. Anders Spurs, die voetballen en staan voetbal toe. Liverpool kan een mooie wedstrijd opleveren, maar die kunnen wedstrijden ook redelijk killen. Wij speelde twee open potten tegen Bayern, Bayern twee taaie wedstrijden tegen Liverpool. Ik heb het idee dat dat spel ons niet erg ligt. Wil niet zeggen dat we kansloos zijn. Mits in vorm, kunnen we iedereen pijn doen.

Ploegen die ik nog een ronde zou willen vermijden zijn City en Juve.

Rest zou allemaal mooie affiches opleveren. Ajax terug aan het front mooi. Maar er moet tenminste nog een ronde bij.
2 0
gi0vanni
Liever geen Barca daar loopt een klein mannetje die als hij 't iets te veel op zijn heupen krijgt heel onze verdediging eruit. En dan schiet hij er ook nog eens minimaal 2 per wedstrijd in.
0 0