'Ben normaal koppig, maar heb nu geluisterd'

FinnDekker, 13-03-2019 om 21:50, 11463 views, Ajax.nl |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Noa Lang is logischerwijs enorm blij met zijn debuut in de Eredivisie. De middenvelder kreeg de kans om als wissel beslissend te zijn en drukte zijn stempel. De rechtspoot gaf namelijk in de slotfase de assist bij de winnende goal van Ajax tegen PEC Zwolle. 

'Het voelt alsof ik droom. Gelijk beslissend zijn is fantastisch', aldus Lang in gesprek met Ajax TV. De invaller herinnert zich het desbetreffende moment nog goed, uiteraard. 'Ik kreeg de bal en zocht naar de tweede paal. Uiteindelijk kwam de bal perfect op Blind zijn hoofd. Ik werd helemaal gek.' Ten Hag gaf het talent vlak voor zijn entree veel aanwijzingen. 'Normaal ben ik koppig, maar nu heb ik geluisterd naar de trainer.'

'Je wilt je steentje bijdragen. Gelukkig heb ik dat gedaan.' Lang gaat het na de wedstrijd goed vieren. 'Eerst genieten, maar morgen gaat de knop weer om.' Vrijdag moet de middenvelder mogelijk weer met Jong Ajax aan de bak tegen TOP Oss.

Lees ook: BoJA: Lang mocht even de echte Lang zijn.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NUL20
Talent droop er vanaf gisteren al...
Nu al beter dan Labbekak
0 0
Oliveira
Holy shit, deze foto...… . Het is dat Noa Lang redelijk goed kan voetballen.. Want hij kijkt nou niet bepaald intelligent uit zijn ogen. Ik hoop wel dat hij zich op een betere manier gaat presenteren in de toekomst want van dat accentje van hem gaat mijn nekharen overeind staan. Een Nederlandse cursus met een duidelijke Nederlandse articulatie is voor Noa echt niet overbodig om daar eens wat tijd in te steken.
0 -1
paulis
Blijft opmerkelijk zon blonde Hollandse jongen met zo'n accent. eindproduct van decennia PvdA beleid

prima voetballertje wel :)
2 0
WantAmsterdam
Is wel een Surinamer, of tenminste half, weet niet of hij ook natuurlijk blond is, kan, maar hij is niet “zo’n blonde Hollander” als sommige vermoeden, heeft wel migratie-achtergrond.
Maar uiteraard ben ik ook geen van zijn accent, en over de PvdA geef ik je gelijk ;)
1 0
ETM
Lees vaak veel commentaar op zn uiterlijk en maniertjes, manier van praten.. Maar ik vind dat niet zo belangrijk. In een stuk op AS over zijn achtergrond viel te lezen dat hij in het bijzonder echt een 'Ajacied' is. Dat vind ik dan interessanter.
2 0
altijdwelwat
Ik vond het interview juist wel prima , stond een jonge ambitieuze jongen volledig zichzelf en enorm trots te zijn. En terecht dit is de assist waardoor we alles nog in eigen hand houden, past helemaal bij Ajax zo een debuut.
1 0
Lagasj
Mooi, ik houd van lastige kereltjes met een grote bek. Lekker zichzelf laten zijn.
Lijkt me hard voor zichzelf en anderen, kan Ajax goed gebruiken, helemaal als hij volwassen wordt.
Enorme verbetering t.o.v. de mislukkeling Labyad.
En dat accentje kan er heus nog wel bij. Niets aan veranderen.
Kom op NOA ! Je viel fantastisch in !
1 0
ajaxinho
Waarom is Labyad een mislukkeling??
Hij heeft toch een assist geleverd.

Het hele team viel de tweede helft weer door de mand.
2 -2
Labrador
Lekkere foto gekozen AS
0 0
Ajax114
Lijkt mij een beetje te lastig karakter hebben maar je ziet wel dat hij aanleg heeft om het eerste te halen maar heeft goede mentale begeleiding nodig.
1 0
Chesterson93
Zonde, vroeger waren dit soort jongens dé jongens die doorkwamen. En nu de Veltmannen, van de Beeks en de Wits ..
2 0
Joseph
De Frenkies, de de Ligten, de Dolbergs, de Neressen..

Wat een onzin.
1 0
ETM
Zijn we het toch weer een keer eens. Het 'soort' jongens is niet waarop geselecteerd wordt. Wel is het zo dat als jongens veel al 'opstandig' zijn het de ontwikkeling vaak remt, maar dat spreekt voor zich.
0 0
ajax4ever01
Zal me niet verbazen als hij Cerny voorbij streeft
2 0
Ajaxbrl
Dat lukt Beugelsdijk ook nog wel..
2 -7
Koningtoto
Cerny moet zijn lijf 100% gaan vertrouwen en dat is moeilijk als je grote blessures gehad hebt. Die twijfel moet slijten. Komt tijd, komt raad.
7 0
MPAjax
zat er door een goede pot dik in, deed al het werk in de laatste wedstrijd van jong, harde werker goede techniek en de rest is voor en na de wedstrijd waar ik toch niet naar kijk
2 0
AJAIXIXIXI
Hoop binnenkort op een contractverlenging van hem, weet niemand wie z'n zaakwaarnemer is? En zeg maar niks als het Raiola is haha.
6 0
wolterx
Wasserman Management, contractverlenging gaat er ook komen. En geheel terecht natuurlijk, heeft hij zelf afgedwongen dit seizoen.
2 0
appeltje
Wasserman Management. Onder andere ook zaakwaarnemer van Veltman, Overmars, Danny Blind en Van de Sar.
5 0
Koningtoto
Toen hij er in kwam zei ik dat kan je die jongen niet aandoen. Het publiek mort, het draait niet. Blij dat ik ongelijk had, viel best prima in.
7 -1
trodat4030
Dit kan je zo'n jongen juist wel aandoen. Hiermee geef je hem juist vertrouwen: 'al die dikbetaalde sterren geven niet thuis, ga jij die wedstrijd maar beslissen.' Komt veel beter over als: 'we staan kansloos met 3-0 achter in het hol van de leeuw, we gooien jou erin zodat ik over 5 jaar iig kan roepen dat ík je heb laten debuteren als jongste Ajacied allertijden, houd ík nog iets moois over aan deze blamage die compleet míjn schuld is.' Erik groeit in dit soort dingen, hij luistert veel beter naar mensen die hem dit soort dingen influisteren ;-)
0 0
Aeter
Verandering van mindset is iets wat iedereen voor zich voor elkaar moet krijgen. Het helpt natuurlijk wel als het elftal lekker draait, want dan valt het spreekwoordelijke kwartje (ofwel verandering van mindset) sneller. Hopelijk kan deze jongen zich verder ontwikkelen nu. Had eerder het idee dat hij het niet zou redden door zijn ego, maar goed dat hij zich zo laat zien, hopelijk kan hij dit doortrekken.
0 0
Tinus
Hij bracht vooral energie. En dat was hoognodig. Wat een vreselijke pot met een heerlijk einde.
2 0
Tinus
Hij bracht vooral energie. En dat was hoognodig. Wat een vreselijke pot met een heerlijk einde.
1 0
ddavidd99021
Ben geen fan van hem, maar vandaag verdiend hij gewoon een dikke pluim. Bedankt Noah!
2 -4
insectenverdelg
Heb sinds de winterstop al het gevoel dat t kwartje bij hem is gevallen. Had t niet meer verwacht, maar als hij in zn kop begrijpt waar het om gaat, kan Lang nog steeds heel ver komen. Want voetballen kan hij zeker.
10 0
Ajax#1900
Had hem ook afgeschreven aan het begin van het seizoen toen hij dus pingel afpakte van Danilo om hem vervolgens te missen, maar het us hem vergeven nu. Doet het gewoon goed.
6 0
Maxwell5
Niet zo opportunistisch zijn in het vervolg, scheelt een hele hoop onzinnige frustratie.
0 0
Ajax#1900
Dat incident bij Dordrecht was dan ook de druppel hè. Zo opportunistisch ben ik hier niet geloof ik
0 0
Maxwell5
Exact!
4 0
appeltje
Komt vooral doordat hij in Jong Ajax eindelijk al middenvelder wordt gebruikt in plaats van als buitenspeler.
5 0
trodat4030
De vraag is echter, is dat een oorzaak of een gevolg. Noa had gewoon moeite met de omschakeling naar balverlies en deed dan niets of te laat. Nu doet ie t wel (het was ook niet dat hij het niet kon ofzo). Ik denk dat de mindset nu anders is en dat dat de oorzaak is dat ze hem nu wel als middenvelder op durven stellen.
0 0
insectenverdelg
Dat helpt mee, maar t is meer dan dat. In t veld lijkt hij meer een team player en ook in interviews zegt hij zinnigere dingen. Ik heb t gevoel dat hij beter begrijpt wat er gevraagd wordt. Noa was in de jeugd mss wel beter dan Kluivert. Alles ging te makkelijk. Heeft nu volgens mij eindelijk dat je meer nodig hebt dan talent.
8 0
Chesterson93
Haha Appeltje zit dichter bij de waarheid, zoveel is zeker.
0 -1