Blind: 'Heerlijk om veel wedstrijden te spelen'

JesseTH, 10-03-2019 om 22:25, 3883 views, VTBL |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Blind geniet ervan dat hij met Ajax nog altijd op drie fronten strijdt om de prijzen. Een bijkomend aspect is de hoeveelheid wedstrijden die de Amsterdammers moeten spelen, maar de routinier denkt niet dat hen dat de titel zal kosten.

'Ik denk dat het alleen maar heerlijk is om veel wedstrijden te spelen', verklaart Blind in gesprek met VTBL. 'We hebben een fitte en brede selectie. Het is fantastisch om tot zover in het seizoen mee te doen op drie fronten, maar uiteindelijk wil je wel met prijzen staan. We hebben nu nog niks.'

Volgende week vrijdag vindt de loting van de Champions League plaats. Een echte voorkeur heeft Blind daarbij niet, al komt er wel één club bij hem naar boven. 'Natuurlijk zou het voor mij persoonlijk wel leuk zijn om tegen Manchester United te spelen. Dat zou niet makkelijk worden, want ze hadden nu acht blessures en zorgen er nog voor dat ze winnen. We zullen het zien volgende week vrijdag. Eerst woensdag.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
United kunnen we zeker hebben. Zou een lekkere loting zijn inderdaad
0 0
ajaxinho
8 blessures... dat wist ik niet.

Toch zal het een tijdje duren
voor ze hun automatismen terug hebben.
0 0
Labrador
Zou het aantal wedstrijden de rede zijn dat psv na de winter minder draait en dat Ajax tot Februari ook minder draaide? Ajax begon goed te spelen na real thuis. Psv .. tja..
2 0
ferrari2009
Van der sar bij SV
0 0
foensai
jammer dat hij zijn punt op het eind niet goed kon-mocht maken. werd bijna afgekapt door Tom omdat het einde was. nee hij wilde laten blijken dat Ajax er zelf alles aan heeft gedaan om te staan waar we nu staan en wij niet zomaar fff 10 miljoen pompen om die kunstgrasvelden maar fff voor de rest op te ruimen.
2 0