'Onana stond opeens voor me: prachtig'

GinoHaverkamp, 08-03-2019 om 14:00, 7873 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De Ajax-spelers stalen niet alleen de show tijdens de wedstrijd tegen Real Madrid, maar ook na afloop van het duel kregen de Ajacieden alle camera's op hun gericht vanwege de enorme vreugde. Zo ook André Onana, die op trainer Erik ten Hag afstormde en hem omhelsde.

'De reactie van André was de mooiste. Die was zo blij, zo uitzinnig', zegt Erik ten Hag vrijdag op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. 'Keepers vieren goals vaak in hun eentje, maar Onana kan dat op fenomenale wijze Het was typisch André hoe hij dat deed. Hij stond ineens voor mij. Prachtig om dat zo te delen.'

Niet alleen het beeld van Onana en Ten Hag bleef hangen na de wedstrijd. Ook een foto van Frenkie de Jong, die Luka Modric en Vinicius dusdanig het verkeerde bos instuurt dat ze beiden vallen, werd massaal gedeeld op social media. Ten Hag: 'De foto van Frenkie gaat niet om de tegenstander, maar het is wel fantastisch hoe dat in beeld werd gebracht. Het symboliseert wel wat.'

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een foto die alles zegt. @frenkiedejong ⚪️🔴⚪️ #reaaja #dejong #ajax #wzawzdb

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

GEWELDIGE PLAAT! ❤️ #reaaja #ucl

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

Koop nu jouw Ajax-uitshirt met dertig procent korting in de Ajaxshop!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Ten Hag is niet een man met een hoge aaibaarheids-factor,zijn wat stugge optreden wordt al snel uitgelegd als nukkig en in zichzelf gekeerd, dat is lijkt me , niet zo.
Ja ,hij zal met Tadic en andere spelers zeker gesproken hebben over de wensen en behoeften van spelers, daar is hij voor.
Met name ene Valentijn Driessen maakt er een levenstaak van om hem daarmee te kleineren en te bashen.
Driessen heeft echter nooit beter aangetoond het volste recht te hebben op dat brevet van onvermogen.
De feiten spreken voor zich daarbij ook de reacties van spelers op Ten Hag.
0 0
Nosky
Die foto met Onana / Ten Hag is gefotoshopt.
Volgens Driessen hebben de spelers niks met Ten Hag namelijk. En Driessen zou het heus wel weten. Hij was tenslotte ook als enige ervan overtuigd dat Ajax Madrid zou uitschakelen.
13 0
MrPink
Driessen moet lekker zijn bek houden, die lui bij de Telegraaf denken echt dat ze de beste zijn en alles weten.
0 -1
Middenweg401
Die foto van Frenkie is nu al sportfoto van het jaar wat mij betreft.
Zelfs het detail van dat plukje gras dartelend rond het duizelende (en perfect in focus zijnde) "wat gebeurt er" hoofd van Modric, en Frenkie gracieus dartelend naar de uitgang van de foto. Bal aan de buitenkant voet als.. wel we weten allemaal aan wie dat doet denken..
Vinicius als een kind in de zandbak tegenover Modric. Neres als een schaduw achter Frenkie, die wat beters te doen heeft dan te wachten tot de Madrilenen weer bij kennis zijn.
Echt perfect. Zowel de werkelijke beweging op video, als deze totaal andere foto van hetzelfde moment.
7 0
Milan95
Geweldig omschreven.
0 0
niquedegraaff
Vind daar de foto van Onana eerder voor in aanmerking komen.
0 0
Middenweg401
Serieus? Mooi moment hoor, maar iedereen kan die foto maken toch? Qua compositie, timing en storytelling je iets is die andere van een totaal andere orde.
0 0
aanval86
krijg er nog steeds kippenvel van. tjonge jonge wat hebben wij geflikt jongens.
1 0
Koningtoto
Valentijn, de selectie heeft toch geen respect voor Erik? Als je dit ziet en leest, moet je eigenlijk je stukje rectificeren, ongelofelijke oetlul.

Back to topic, heerlijk dit man. Hier krijg ik kippenvel van.
11 0
Redrum
Als Valentijn een kerel zou zijn dan had hij zijn stukje gerectificeerd. Valentijn is alleen geen kerel, maar een kwal. En iedereen weet dat kwallen geen ballen hebben.
1 0
GerardAjax26
Begin van het seizoen zei hij het zelfde over Ziyech en Tadic. Nadat ze samen juichte, wou hij nog steeds niet toegeven dat hij fout zat met zijn verzinsels.
4 0
JPM
Ik weet inderdaad niet of er een grotere eikel dan die Valentijn rondloopt in ons medialandschap. Wat een gedrocht van een vent is dat.
1 0