'Niet per se een nadeel dat PSG eruit ligt'

GinoHaverkamp, 08-03-2019 om 14:15, 5691 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag stelt dat de uitschakeling van Paris Saint-Germain in de Champions League gunstig is voor Ajax. 'Het is niet per se een nadeel dat die eruit zijn', zegt de hoofdcoach van Ajax op een persconferentie.

'Hoe meer sterke ploegen uitvallen, des te meer kans we hebben', meldt de oefenmeester. 'PSG is een fenomenale ploeg, een grote kanshebber op de titel, maar die vallen er uit in deze fase. Dat is het knock-outsysteem.'

Hij vervolgt: 'Wij moeten stap voor stap kijken wat uitrolt. We hebben het vertrouwen dat we ook van grote ploegen kunnen winnen. Na Bayern, waar we gelijke trend konden houden, hebben we tegen Real over twee wedstrijden ook een heel hoog niveau gehaald. Als we de volgende stap kunnen zetten, kunnen we nog een ronde verder komen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
markk
Het voordeel is wel dat Ajax een erg jonge ploeg heeft waarvan de meerderheid afgelopen zomer niet op het WK speelden. Ik verwacht dan ook dat Ajax gedurende het seizoen, steeds beter gaat spelen maar ook fitter zal zijn ten opzichte van de tegenstanders. Vooral in PL/La Liga hebben ze weinig rust gehad in de winter en ik verwacht dat het spel de komende maanden niet ten gunste komt. Daarom ben ik positief gezind. Van de teams die nu nog over zijn zie ik zeker kansen tegen Tottenham/Dortmund, Porto, United & Schalke.
0 0
Labrador
Het is net zoals met de EL een paar jaar terug. Als je gunstig loot kan alles. Als je bijvoorbeeld Barca-Juventus krijgt en Ajax United. Dan vind ik dat gunstig. Maar of we de CL winnen? Nee dat zie ik niet gebeuren
1 0
Bky
Gunstig loten, zoals in een poule met de nr. 1 uit Duitsland en de nr. 1 uit Portugal.

Of daarna gunstig loten tegen de CL titelhouder uit 2016, 2017 en 2018.

Ja, die lotingen zijn tot nu toe super gunstig gebleken en dat was ook echt broodnodig.

Nu maar hopen dat we niet de nr. 1 uit Italie of Engeland loten, want na de Nr. 1 tegen Duitsland of Portugal en de titelhouder van de CL is dat natuurlijk een onmogelijke opgave.
0 -1
Chesterson93
Je praat groot, maar als je eruit vliegt tegen Porto, kan je cynische prietpraat weer de prullenbak in. Meneer sluit af met dat het hem sterk lijkt dat je de CL wint. Ajax wint van Real Madrid en nu gaan tegenstanders ons geen pijn meer doen? Niet gedragen als een kleine jongen als het geschetste scenario van hierboven zich echt voltrekt. Of als wij daadwerkelijk de CL niet winnen. Want ja, het is eigenlijk wel zo normaal geworden, dat presteren tegen die grote clubs. Toch?
0 0
PuurGeluk
Ik riep op mn werk ook dat we uit zouden winnen bij real én ons zouden plaatsen voor de kwartfinale. Toen reageerde ook iedereen zoals jij nu reageert. Ik zie ons ook niet meteen de cl winnen. Hoop het uiteraard wel maar ik zie ons United, Spurs, Bayern, Porto, Schalke, Lyon wel uitschakelen(grote namen). En dan spelen we gewoon halve finale. En ook dan kunnen er gekke dingen gebeuren.
0 0
Ajacied33
Moet Juventus zich eerst kwalificeren voor de kwartfinale..
0 0
ajax4ever01
Zeg nooit nooit, de bal is rond want laten we wel wezen wie had het scenario tegen Real verwacht? Niemand denk ik.
1 0
xstaniox
Hoe zou dit überhaupt een nadeel kunnen zijn? Als we willen winnen, moeten we van iedereen kunnen winnen en zelfs als we winnen, zouden we er niet eens zeker van zijn geweest dat we anders PSG zouden zijn tegengekomen.
0 0
MPAjax
laat me raden ze gaan het balletje met ManU in de hand houden om tegen Ajax te laten eindigen omdat "revenge" meer kijkcijfers oplevert..

zag dat ManU PSG wel goed in eigen huis wist in slaap te sussen en vervolgens in de slaap te scoren, ik viel in coma en werd pas wakker toen het voorbij was
0 0