Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Je ziet in grote wedstrijden processen versnellen'

GinoHaverkamp, 08-03-2019 om 14:30, 3556 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het dienstverband van Erik ten Hag bij Ajax gaat met ups en downs. Een ruime maand verleden verloren de Amsterdammers kansloos van Heracles Almelo, terwijl dinsdag Real Madrid van de mat werd gespeeld. Ten Hag stelt dat zoiets erbij hoort. 

Ik heb nog nooit een ploeg meegemaakt waar het altijd crescendo gaat. Het gaat nu erom hoe je ermee omgaat en waar de oplossingen liggen. Dat moet je zien om te buigen, dat hebben we gedaan. Nu is het zaak om dit voort te zetten, om hiermee door te gaan', laat de trainer weten op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Ten Hag vindt dat grote wedstrijden zoals tegen Real Madrid goed zijn voor de leerprocessen van een team. 'Dit soort tegenstanders brengen problemen aan de orde die je niet iedere wedstrijd op je bord krijgt. Daar leer je van en daar gaan we wat mee doen. Je ziet in grote wedstrijden processen versnellen van het team en de spelers. Blijkbaar kunnen wij er goed mee omgaan, maar je moet het wel elke keer doen.'

'Wat je nu ziet, is mooi. We hebben vanaf het begin van het seizoen een ongelofelijke progressie laten zien. Zowel als elftal, maar ook bij individuele spelers. We verleggen continu grenzen', luiden de woorden van de trainer van Ajax.

Koop nu jouw Ajax-uitshirt met dertig procent korting in de Ajaxshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schwalbino
Off: waarom zijn er in de fanshop geen Ten Hag vesten te koop? Zou toch een leuk statement zijn.
1 0
Gerard36
We hebben eindelijk weer een trainer die tactisch tegenstanders aftroeft en daardoor zijn elftal goed laat spelen.na een moeizame start bewijst hij steeds meer dat hij in het topvoetbal thuis hoort.
5 0
GrandMasterFlex
Nieuwe Van Gaal. Veel veel kritiek te verduren, maar toch elke keer bijzondere prestaties neerzetten. Niet alles lukt, maar hij is wel anders dan anderen.
0 0
Wheelie
Grappig dat je dat zegt. Nog niet heel veel maanden geleden was het hier alleen maar #thout. Ben blij dat de azijnzeikers zich nu koest houden
4 0
Schwalbino
Terecht zeg je dat ze zich koest houden. Op het moment dat Ajax verliest zijn ze weer terug.
0 0
JanTa
Dat waren de papagaaien die het ook een waren met Driessen.
1 0
Redrum
Wat me vooral opvalt en ergens ook wel verbaast, is het feit dat Ajax gewoon in tempo mee kan met de top van Europa op dit moment. Dat is echt heel uniek voor een ploeg die in de Eredivisie voetbalt. Daar waar psv er vooral alles aan deed om het tempo van Barca en Tottenham drastisch omlaag te halen gaat Ajax gewoon moeiteloos mee met het tempo van clubs als Bayern en Real. Ook de wedstrijden tegen Benfica waren op een bizar hoog tempo.
4 0
NaarCLbeker5
Ja, verbazend. Wat helpt is dat het allemaal snelle denkers zijn. Verder blijkbaar snel opgepikt uit de europese wedstrijden. En de training zal vast ook in hoog tempo gaan.
0 0
Schwalbino
Goede conditie en bij alle spelers een goede tot zeer goede techniek.
1 0
Bullmajor
Je ziet het natuurlijk ook in de ED, waar we,op een korte niet nader te noemen periode, iedereen wegblazen, en bezig zijn om waanzinnig veel doelpunten te maken. Het zal lastig worden met het zware programma, maar ik hoop dat we het doelpuntenrecord kunnen verbreken.
0 0
Mikey Stormram
Heerlijk voetbaljargon weer, Erik!
0 0