Schöne: 'Selfie maken moeilijkste wat er is'

BVeenstra, 07-03-2019 om 09:20, 6410 views, JFK |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Wie Lasse Schöne volgt op Instagram volgt, weet dat de Deense middenvelder niet zo heel veel deelt met de buitenwereld. We zien voornamelijk foto's van Schöne als voetballer en story's deelt hij ook amper. Een beetje politiek correct? 'Zo ben ik gewoon', zegt Schöne in gesprek met JFK.

‘Ik probeer het echt wel hoor, met dat Instagram', vervolgt de Ajax-middenvelder. 'Want ik weet hoe leuk volgers het vinden als je iets post, en eigenlijk ben je ook wel een beetje verplicht om iets van jezelf te laten zien. Maar ik vind het zó moeilijk. Ik vind een selfie maken en die vervolgens online zetten het moeilijkste wat er is.'

Schöne voelt zich opgelaten als hij een selfie post. 'Ik vind die hele handeling gewoon raar om te doen. En het is niet zo dat ik niet trots ben op wie ik ben of wat ik meemaak, maar om dat vervolgens te posten van: "hé kijk allemaal naar mij". Vind ik gewoon lastig. Maar ik snap ook wel dat die wedstrijdfoto’s niet altijd even leuk zijn voor supporters.’

Het is niet dat Schöne er een saai leven op nahoudt, maar vaak vergeet hij de sociale media ook gewoon. 'Ik doe inderdaad genoeg andere leuke dingen om te posten. Maar het zit überhaupt niet in mijn systeem om mijn telefoon te pakken en ergens een foto van te maken. Soms ga ik naar huis en denk ik: waarom heb ik nou geen foto genomen? Gewoon als aandenken. Maar ik vergeet het steeds. Ook daarom ben ik heel saai op Instagram.’

Koop nu jouw Ajax-uitshirt met dertig procent korting in de Ajaxshop!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

WHAT A NIGHT! #reaaja #championsleague #team

Een bericht gedeeld door Lasse Schöne (@lasse.schone) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Haha gewoon generatie dingetje Schone, kunnen we niets aan doen. Ik scheel 10 dagen in leeftijd met Schone en ik heb die boot ook ergens gemist. Zo nu dan iets posten... verhalen, tja denk ik dan, ik snap ook niet waarom iedereen verhalen maakt over hoe ie iedere dag weer in de gym staat, iedere dag avondeten krijgt, weer ergens in een winkelstraat loopt, weer ergens op een terrasje zit... interessant denk ik dan.
1 0
goajaxgo
Dit waardeer ik alleen maar in Schöne.
1 0
Rentokill
En Jawoor wie heeft er weer net zn ogen dicht op de foto.... Neres... Opnieuw...
1 0
ajaxinho
Beetje jammer dat je de supporters eruit knipt :P
1 0
ajax4ever01
Blijf gewoon jezelf Schöne, heel veel mensen zijn op social media vooral heel erg met zichzelf bezig om de buitenwereld te tonen van kijk mij dan.. soms tot het arrogante toe.
9 0
JariJari
Inderdaad leef je leven direct ipv als reporter.

Posts over je leven delen met "kijk mij dan" is ook fucking triest Lasse, daarom voelt het ook zo. Dat de wereld gek is geworden doet daar niets aan af.
2 0
chloorbestendig
Altijd al een stuk willen lezen over Lasse zijn Instagram account! Toppertje hoor!
1 0
Mathobo
Moeilijker dan een vrije trap in de bovenhoek schieten blijkbaar
10 0
JariJari
Of je keer op keer terugknokken na gepasseerd en opgegeven te zijn. Zonder te klagen.
1 0
kampioen0809
Blijf er ook vooral zo ver mogelijk vanaf. Het slokt je op, dat hele social media gezeik. Probeer er zelf ook steeds meer vanaf te stappen, maar het consumeert gewoon tijd je zoveel beter kan besteden.
5 0
Tecmessa
En dat siert je Lasse. Ik snap ook niets van die hele exhibitionistische beweging waar je maar alles van jezelf moet laten zien en waar bij je vooral zo'n mooi mogelijk plaatje naar buiten toe moet presenteren. Gewoon genieten van het leven, niet alles hoeft met iedereen gedeeld te worden. Ik besef me wel dat ik nu als een ouwe lul overkom ;-)
11 0