Directie Ajax uit vreugde via social media

BVeenstra, 06-03-2019 om 15:00, 8660 views, Instagram |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De directie van Ajax heeft de plaatsing voor de kwartfinales van de Amsterdamse club uitbundig gevierd. Algemeen directeur Edwin van der Sar deelt op zijn Instagram-account enkele video's waarop duidelijk te zien hoe blij men is binnen de directie.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Quarter final!! ❌❌❌ @afcajax #UCL #reaaja

Een bericht gedeeld door Edwin van der Sar (@edwinvandersar1) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

VAMOS!!!

Een bericht gedeeld door Edwin van der Sar (@edwinvandersar1) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

It's getting better and better the goal but good night for now and see you all tomorrow morning after a short sleep...

Een bericht gedeeld door Edwin van der Sar (@edwinvandersar1) op

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Vince355
Marc Overmars heeft al een jaar of twee het licht gezien. Goed dat men over dat salarisplafond is gestapt en meer geld uitgeeft aan transfers. Mede daardoor dit succes.
2 -2
Ajax27
Overmars het licht gezien? Want Overmars bepaalt hoeveel er uitgegeven mag worden? Overmars heeft ieder jaar een lijstje aan spelers die hij graag zou willen halen na allerlei scoutingsrapporten en spelers die vertrekken. De RVC geeft uiteindelijk groen licht. En die hebben 'm terecht de eerste jaren zo ontzettend kort gehouden, waardoor Overmars het vak van keiharde onderhandelaar goed en snel heeft moeten leren. Buitenkansjes zoals Milik kwamen daardoor binnen, goedkope jongens zoals Sanchez werden gehaald. Alles met als resultaat de enorm vette bankrekening van nu, waardoor het salarisplafond omhoog hebben kunnen gooien. EN ook dat is niet iets wat Overmars bepaalt. Wellicht hebben hij en z'n team het wel voorgesteld, maar hij beslist hier iig niet over.

Het succes komt door jarenlang sterk beleid. Sterk financieel beleid, sparen sparen sparen, om uiteindelijk de transfers en salarissen aan te kunnen die passen bij een Europese topclub. Op dat punt zijn we dit jaar voor het eerst geraakt en nu plukken we daar de vruchten van. Lange termijn visie noemen ze zoiets. Kennen ze bij de Lampies niet.
1 -1
SammyR
Hij heeft niet zozeer het licht gezien, maar het salarisplafond kon pas doorbroken worden na jarenlang goed bezuinigen en veel verdienen op uitgaande transfers. Hij heeft een situatie gecreëerd waarin het mogelijk was om het salarisplafond te doorbreken.
0 -2
Raphael
Mooier gaat voetbal niet worden. Alles was fantastisch aan deze wedstrijd. Het grote en rijke Real tegen het op papier veel kleinere Ajax. Professionele Madrileense kille degelijkheid tegenover talentvol spelvreude en lef. De koning tegen de kroonprins.
Daarbij het beginnen met een achterstand, de hoop en het geloof in een stunt. Het tactische overwicht en de spelvreugde bij de spelers. De passievolle en fanatieke supporters die de hele wedstrijd voor een geweldige sfeer zorgden, en de hele stad op een geweldige manier in vuur en vlam zetten. Het drama van de stervende Spaanse zwaan en de wederopstanding van het Nederlandse clubvoetbal in 90 minuten.
Een wedstrijd die Nederland hoop geeft en verbind, ook al ben je geen fan van Ajax (zoals ik) of hou je niet eens zo van voetbal. Het was weergaloos!
3 -1
MPAjax
Beste wensen en ophalen die cup!
1 -1
Bky
Geweldige foto haha
1 -1
Bjorn
Als het kut gaat zijn zij verantwoordelijk, dus nu is het ook hun prestatie. Idem met Ten Hag.
8 0
Koningtoto
Er staat gewoon een erg goed team, goede staf, de club is financieel nooit meer in te halen door feyenoord en wellicht psv. Reken maar dat ook zij hier verantwoordelijk voor zijn. Diepe buiging voor Marc en Edje.
2 -1
Bobbaasje
Haha Edwin is lekker op dreef, heerlijk man.
3 -1
Web
Dit kon je alleen maar dromen
1 -1
Ozymandias
Ik hoop enorm dat Vd Sar en Overmars uitgroeien tot de Hoeneß and Rummenigge van Ajax.
4 -3
Aeter
Zou heel mooi zijn inderdaad. Het zijn wel een beetje peppi en kokki. XD
0 -2
DeMeervanweleer
Burgemeester van Juinen en Hekking...
0 -1
MK77
Minus de belastingfraude zaken dan
1 -1
Koningtoto
Ze maken aardige stappen. Ze moeten alleen manieren erbij gaan verzinnen om de begroting te kunnen verhogen. Zodat we meer salaris kunnen betalen en heel misschien een jaar langer van onze juwelen kunnen genieten.
0 -1
Jelephi
Helemaal eens
0 -1
Ozymandias
Inderdaad, uiteindelijk zal Ajax pas echt weer de aansluiting vinden met de Europese top als dat gebeurd. Ze maken daar wel in ieder geval al grote stappen in. Zo ware de inkomsten uit 'partnerships' (waaronder sponsorships) het afgelopen seizoenshelft 21% hoger dan in de eerste seizoenshelft van het vorige seizoen. Dat heeft voor een deel te maken met de premies die Ajax uit sponsorships krijgt vanwege de goede prestaties in de Champions League maar ook met het aantrekken van andere parnters en sponsors (met name in China en de VS).
0 -1
Koningtoto
Makkelijkste manier is de Arena kopen en uitbreiden tot minimaal 2k groter dan wat feyenoord van plan is. De plannen liggen er al, het dak kan omhoog gekrikt worden dus het is niet eens een heel ingrijpende verbouwing. Aangezien je de cijfers bekeken hebt, wat krijgen ze binnen aan recettes van wedstrijden?
0 -1
Ozymandias
"Aangezien je de cijfers bekeken hebt, wat krijgen ze binnen aan recettes van wedstrijden?"

Daar heb ik niet naar gekeken. Weet ook niet of dat in het halfjaarverslag zo is opgenomen.
0 -1
Koningtoto
Oke, thanx anyway.
0 -1