Magallán: 'Dat hoeft een ander mij niet te vertellen'

BVeenstra, 04-03-2019 om 11:35, 7070 views, Ajax Life |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lisandro Magallán trekt zich niets aan van de kritiek uit eigen land. Toen de verdediger de overstap maakte van Boca Juniors naar Ajax werd daar in Argentinië niet heel rouwig om gedaan. Magallán kan er, wanneer hij ernaar wordt gevraagd door Ajax Life, weinig mee. 'Het raakt mij niet.'

'Ik haal er ook geen extra motivatie uit. De een houdt van mijn stijl, de ander niet', aldus de verdediger, die zichzelf niet gek laat maken door anderen. 'Wat er over me geschreven wordt neem ik niet te serieus. Mensen mogen schrijven wat ze willen. Dat kan positief of negatief zijn. Daar heb ik geen invloed op. Geloof me, ik ben de eerste die weet of ik iets goed of fout heb gedaan. Dat hoeft een ander mij niet te vertellen.'

Magallán speelde tot nu toe twee keer een officiële wedstrijd voor Ajax. In de TOTO KNVB Beker werd met 3-1 gewonnen van sc Heerenveen, maar enkele dagen later ging het mis tegen Feyenoord: 6-2. Daarna raakte Magallán geblesseerd, maar inmiddels is hij weer fit en om die reden behoort hij tot de selectie voor het uitduel met Real Madrid.

Deze week op Ajax Showtime: een nieuwe Onze Trots! Dit keer spreken wij met Quintino, een van de bekendste dj's ter wereld! Lees zijn verhaal over Ajax hier!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
KevinDurant
Neres was ook niet om aan te gluren dat eerste halfjaar, geef hem even de tijd om te acclimatiseren, hij komt er wel. Het is geen davinson sanchez maar wel degelijk een goede speler.
2 0
Van Reenen
Davinson Sanchez maakte afgelopen zaterdag ook een enorme blunder, maar dat heb ik hier nog nergens gelezen. Ik ben het bijna helemaal met jou eens. Alleen alle eigen namen schrijf je met een hoofdletter, dus oom Ajax, bijvoorbeeld of Sanchez of Davinson of Van Reenen. Je hebt hem vast nooit zien voetballe. Maar Piet van Reenen heeft de meeste doelpunten ooit gescoord voor Ajax. Meer dan 235! Ik hoop dat Ajax er vanavond ook een paar scoort.
0 0
Ozymandias
"Neres was ook niet om aan te gluren dat eerste halfjaar"

Vind je? Ik vond Neres ook in zijn eerste halve seizoen al indruk maken. Het was in mijn ogen duidelijk dat het een kwestie van tijd was voordat hij een vaste basisplaats zou veroveren. Ik dacht dat alleen de Nederlandse sportjournalisten en de paar 'usual suspects' van AzijnShowtime iets anders van mening waren.
0 0
Mentir
Ajax moet voorkomen het zelfde scenario met Wöber, door Magallan speelminuten te geven bij 2 of 3-0 voor sprong. Zo speler moet weten hoe hij moet spelen en gaat niet alleen met trainingen.

Het zal wel voor zorgen dat 1 talent minder speel minuten krijgt door een wissel. Maar mocht Blind wegvallen dan heb je een speler die niet gewend.
0 -1
Ajaxbrl
Zlatan vonden we ook allemaal niks in het begin...
6 -1
Caparzo
Een half jaar acclimatiseren en omturnen naar Ajax-CV, dan volgend jaar met Jantje in het centrum en Blind op 6. De pot tegen 010 kun je hem niet vol aanrekenen, het hele team speelde een 3 in de ontluisterende start van de 2e competitiehelft, voor de Dennenappel tegen H’veen deed hij het redelijk, kan zeker nog van waarde zijn voor Ajax.
1 -2
Schwalbino
Jammer dat je als lezer in het ongewisse blijft wat die kritiek uit Argentinie behelst. Verder natuurlijk een inschattingsfout om hem meteen in zijn tweede duel in de basis te zetten tegen Feyenoord.
4 -1
Schip
Tja, vraag me dat toch af. Hij is aanvoerder van een grote club. Speelde de Z.A. CL finale.

Als je dan een tijdje meetraint en een aardig debuut maakt, kun je dat niet tegen Feyenoord spelen? En als dat afgelopen keer zou zijn geweest?

Begrijpt deze jongen zone dekking wel? Aardige gozer hoor, kan mandekken, en ik ga niet opeens twijfelen na kritiek uit het thuisland, maar ik ken hem nog niet.
0 0
AFCA7
Een inschattings fout ook kwa positie toen hij Van Persie achter zijn rug liet scoren, maar ik heb nog steeds vertrouwen in deze gozer. Kan niet wachten tot hij weer in actie komt om hem eens echt aan het werk te zien.
3 0
gi0vanni
Wel of niet maakt niet uit als je zo tegen Feyenoord gaat spelen dan kunnen zelfs jij en ik meedoen. :d Gelukkig hebben ze het in de beker weer recht getrokken. Nu speelt Feyenoord nergens meer voor. Seizoen is over.
1 -2
Schip
Weet iemand hoe die kritiek luidt?
0 0
Kilum
Op twitter etc. Werdt gezegd dat hij niet eens goed genoeg was voor de basis van Boca. Dus waren ze blij dat ze van hem af waren en snapte ze niet dat Ajax hem voor zoveel geld kocht. Maar goed. Ze hadden toen net de Zuid Amerikaanse Champions League finale verloren van stadgenoot River Plate. Dus ik denk dat er vooral veel emotie bij kwam kijken.
4 -1
komopajax777
Als hij er niets van kan dan ben je geen aanvoerder van Boca!Dus die kritiek stelt niets voor.
2 -1
Ferd
Agh, hier werd dat over Klaassen geroepen. En Cilissen, Blind. Zelfs De Jong wordt nog regelmatig waardeloos genoemd hier.
4 -1
Cisco2
En Zyiech, Tadic, Dolberg, Donny, Veltman.

Kan iemand zich nog de reacties op de aankoop Tagiafico herinneren?
5 -1
AFCAsphere
''Nico is een simpele draver''

Maar diezelfde mensen hoor je niet meer zo over hem praten. Mooi is dat.
2 0
Schwalbino
In het artikel van Ajax Life staat er ook niets naders.
0 0