Ajax Onder 15 klopt PSV in uitduel

JesseTH, 26-02-2019 om 22:15, 6747 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ajax Onder 15 heeft dinsdag een 0-2 uitzege weten te boeken op de leeftijdsgenoten van PSV. In Eindhoven begonnen de jonge Ajacieden vol overtuiging aan de wedstrijd en dus was het al snel beslist.

Al binnen tien minuten namelijk, stond de eindstand op het bord. Na ruim vijf minuten voetballen werd het net al voor het eerst gevonden. De Amsterdammers trokken ten aanval en probeerden gevaar te stichten middels een voorzet. Dat bleek succesvol, want PSV werkte de bal in het eigen doel.

Kort daarna volgden twee gebeurtenissen die de wedstrijd al vroeg in het slot zouden gooien. PSV'er Luc Netten moest wegens een gekregen rode kaart het veld verlaten, terwijl Ajax kort erna een penalty te nemen kreeg. Nassef Chourak nam zijn verantwoordelijkheid en faalde niet. De talenten van Ajax kregen hierna, vooral in de eerste helft, nog tal van kansen op 0-3 en eventueel 0-4, maar zover kwam het niet.

Doelpunten:

0-1 Eigen doelpunt (6')
0-2 Nassef Chourak (9')

Opstelling Ajax:

Setford; Camara (Gesser 66'), Gooijer, Milovanovic, Bijnoe; Chahid, Brandes (Klaasen 40'), Chourak (Hamouchi 66'); Banel, Rijkhoff (Rasing 59'), Jansen.

Wissels Ajax:

De Graaff, Rasing, Klaasen, Hamouchi, Gesser.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MrPink
Je zal maar Eigen Doelpunt heten. Broertje van van Beek?
1 0
DirkvanDam
bericht op ED. nl Lozano al goed voor 50 gele en of rode kaarten tegenstander PSV......
1 0
falonso
Dus?
0 0