Gravenberch bij beste elf KKD na Telstar-uit

FinnDekker, 26-02-2019 om 14:55, 4358 views, Keuken Kampioen Divisie |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ryan Gravenberch is opgenomen in de beste elf van de Keuken Kampioen Divisie van de afgelopen speelronde. Jong Ajax versloeg vrijdag Telstar, mede door het spel van de middenvelder.

Gravenberch gaf onder meer de assist op Danilo Pereira bij de tweede goal van de Amsterdammers. Daarnaast was de zestienjarige over de gehele wedstrijd belangrijk in balbezit. Gravenberch vormt een middenveld met PSV’er Mohammed Ihattaren en oud-jeugdspeler van Ajax Jordy Bruijn.

De equipe van Michael Reiziger staat momenteel negende in de Eerste Divisie. Aanstaande vrijdag is FC Den Bosch de volgende tegenstander in Amsterdam.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxbrl
Blijft wennen KKD...
0 0
Simon1
KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE!!!!!!!!!
0 0
Rentokill
De kroonjuweel van de jeugdopleiding lijkt het waar te gaan maken! Ben heel benieuwd naar de laatste stap. En dat op zijn leeftijd!
2 0
iammike
Ik zou als ik jullie was niet teveel gaan hopen op deze jongen. Hij zit bij Raiola dus gaat sowieso weg willen en een hoop gezeik opleveren. Er zal uiteindelijk ook niet veel terecht komen van zijn carrière verwacht ik.
3 -2
Rentokill
De Ligt zit ook bij Raiola.
0 0
Joseph
Die heeft zich als talent kunnen focussen op het voetbal en is pas na zijn definitieve doorbraak bij Raiola gegaan. Daar is veel voor te zeggen, al begint het imago van Raiola zich tegen hem te keren, zullen meer clubs komen die geen zaken met hem willen doen.
0 0
A'dam Oud-West
Oke... thanks voor de waarschuwing. Ik zal vanaf nu net doen of het geen Ajacied is, die al z'n hele voetballeven bij de club zit. Hou die glazen bol wel in de smiezen hè... Want volgens mij heb je even gemist dat hij amper een half jaar geleden een nieuw contract heeft getekend.
1 0
Joseph
dus een contract tot 2021, kan jij al raden wat er in 2020 gaat gebeuren?
0 0
Nick88
Door zn leeftijd mag ie geen langer contract tekenen... iets met regels en wet ;)
1 0
Ajax#1900
Het gaat er om dat hij evt niet gaat verlengen (zijn Kluiver) omdat hij maar een 3 jarig contract heeft (omdat hij minderjarig is).
0 0
Joseph
Als hij deze zomer niet een nieuw jeugdcontract wilt tekenen voor 3 jaar, zou ik hem direct verkopen. Met Raiola heeft hij voor een Kluivert traject gekozen, die gaat dus nooit van meerwaarde zijn voor het eerste. Misschien wel handig om hem dit seizoen een paar keer in de picture te zetten bij het eerste.

Toch zonde dat er bij zo'n jongen ouders achter zitten die alleen met geld bezig zijn.
1 -2
leppe
Haha, wat hebben die ouders er mee te maken. Echt een hele sneue reactie. Ken je zijn ouders? Retorische vraag, het antwoord is 'nee'. Want zijn ouders zijn helemaal niet zo.
1 0
Rentokill
De Ligt zit ook bij Raiola
0 0
wolterx
De laatste zin geeft al aan dat je de ouders totaal niet kent. Toch mooi om die conclusie te trekken. Is niet alsof die ouders 2x (ook bij zijn broer) hun zoon liever bij Ajax zagen tekenen dan naar het buitenland te gaan. De vader komt sinds jaar en dag al bij Ajax, ook op de Toekomst. Vind het persoonlijk belachelijk dat je die benoemd in een stukje puur gebaseerd op onderbuikgevoelens.
3 0
Joseph
Geloof niet dat Raiola voor Danzell op de stoep heeft gestaan.. Ik weet ook dat het een familie is die betrokken is bij Ajax, maar dat zou je over de Kluivertjes ook kunnen zeggen.

Je kiest niet voor Raiola als je je contract bij Ajax wilt verlengen, zo simpel is het,
0 -1
wolterx
Maar Danzell kon wel met 16 naar Engelse top, ook daar voelde ze er weinig voor. Uiteindelijk gemiste kans om goed te cashen maar ondanks dat wilde ze dat risico bij Ryan wederom nemen omdat hij bij Ajax goed zit. En op dit tempo is 1x bijtekenen waarschijnlijk ook enige keer, zo is de situatie tegenwoordig ook gewoon.
0 0
AjaxPassion
Loop toch niet zo te brallen man. Kluivert heeft Ajax met een 1-jarig contract gewoon fucking 17 miljoen opgeleverd. Dat ga je na 1 jaartje KKD zeker niet vangen, dus kun je hem beter gewoon nog een jaar gebruiken tussen Jong en het 1e. Ook als hij niet verlengt. En als hij niet verlengt, dan heeft hij er alleen zichzelf mee.

Van Gravenberch hoor je van alle kanten goede verhalen dat hij blijft en mocht hij niet blijven? So be it. Lekker miljoenen cashen en verder jammer dan. Een beter perspectief dan bij Ajax (2-4 jaar basis voor de toptalenten) ga je nergens krijgen.
0 0
TimAFCA
Pff 16 jaar nog maar. Over 4 jaar is die dus nog pas 20 maar met een flink aantal wedstrijden in Ajax 1.
1 -1
KingJames23
Als Ajax hem kan behouden. Raiola is zijn zakenwaarnemer dus dan heb je geen zekerheid dat hij blijft.
0 -1
Rentokill
De Ligt zit ook.... ach laat ook maar...
0 0