Sierhuis: 'Basisspeler worden de ultieme droom'

JesseTH, 22-02-2019 om 17:45, 5764 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kaj Sierhuis hoopt nog altijd op het worden van een basisspeler in het shirt van Ajax. Tijdens het huidige seizoen bleek er voor de aanvaller weinig perspectief op speelminuten in Ajax 1 en dus koos hij voor een huurperiode bij FC Groningen. Klaar met Ajax echter, is hij allesbehalve.

'Ik heb een aantal wedstrijden in het eerste gespeeld, dus ik ben daar wel gekomen', spreekt Sierhuis met FOX Sports over zijn tijd bij Ajax. 'Uiteindelijk is je ultieme droom natuurlijk om er basisspeler te worden. Die droom koester ik nog steeds. Feit is dat de kwaliteit van de eerste selectie dit jaar immens hoog is. Het is even zonde, maar je hebt er geen invloed op en dus moet je verder. Dit uitstapje is voor mij de beste oplossing.'

Sierhuis heeft dan ook geen spijt van het 'uitstapje' en voelt zich alsof hij al langere tijd in Groningen komt. 'Je gaat vanuit Noord-Holland naar Groningen, dat is een grote stap uit je hechte omgeving. Het was even kort wennen, maar het voetbal zorgt ervoor dat het makkelijk settlen is.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gerard36
f.c groningen heeft optie tot koop op sierhuis,weet iemand wat dat inhoud? is het zo dat als groningen het afgesproken bedrag neerlegt hij van groningen is?
0 0
Ferd
Maar Ajax heeft ook een terugkoopclausule, dus als Ajax hem terug wil is dat ook zo geregeld.
0 0
3sterrenAjax1
dat als de huurperiode afloopt groningen sierhuis mag overnemen voor een vooraf bepaald bedrag.
1 0
Concrete
Volgens mij heeft Groningen als Ajax wil verkopen eerste keus om te kopen
1 0
Ferd
Nee. Als Groningen hem wil kopen, dan mag dat tegen een vooraf vastgestelde prijs. De keuze ligt bij Groningen, niet bij Ajax.
0 0
appeltje
Sierhuis, Johnsen en Matusiwa doen het toch naar behoren goed. Hopelijk kunnen ze deze stijgende lijn door zetten en laten zien dat verhuren juist wel goed kan zijn voor een speler van Ajax die anders die laatste stappen naar het eerste niet kan zetten!
0 0
0h0Litmanen0h0
Johnsen moet die bal niet verliezen 3min voor het einde van de wedstrijd tegen pisvee dan verliezen ze daar gewoon. Die jongen heeft gewoon echt nog minimaal 1 seizoen bij herenveen nodig voordat hij in aanmerking komt voor Ajax. Of hij blijft het eeuwige talent met af en toe een geniale actie
0 0
DannTheDon020
Hij wordt onze eerste spits binnen 3/4 jaar
4 0
ghouleseddik
Zit 'ie dan niet bij ons, dan zie ik hem er wel in het shirt van bijv. AZ er 30 in schieten in 'n seizoen.
1 0
Eastwood
Als het maar niet in het shirt van PSV is. Die hebben er een handje van om jongens, die het bij Ajax niet gered hebben, in te lijven.
0 0
gi0vanni
Hun doen dat wel heel erg veel ja. Maar wel grappig dat Ajax met als ultieme voorbeeld Huntelaar heeft gehaald. Of sommige niet eens via een omweg zoals Aissati en Bazoer.
0 0