Ten Hag over jubilaris: 'Mooie bekroning'

GinoHaverkamp, 22-02-2019 om 14:35, 2977 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lasse Schøne heeft momenteel 268 officiële wedstrijden gespeeld voor Ajax. Mocht hij tegen ADO Den Haag ook op het veld staan, dan wordt dat zijn 269e en dat is een mijlpaal.

Schøne zou dan op gelijke hoogte komen met landgenoot Søren Lerby, waarmee hij samen met hem de buitenlander is met de meeste wedstrijden ooit bij Ajax. Erik ten Hag is trots. 'Als je dit aantal bereikt bij een club, dan is dat een ongelofelijke mooie bekroning en beloning voor Lasse Schøne. Vooral in het snelle voetbal van nu', zegt de trainer op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen ADO Den Haag.

André Onana kwam tijdens het persmoment ook even ter sprake. De doelman blunderde tegen Heracles Almelo door een bal zo in de voeten van de tegenstander te spelen en tegen NAC Breda ging het ook bijna mis bij een terugspeelbal. Ten Hag werd gevraagd of hij het met Onana daarover gehad heeft. 'Daar hebben we inderdaad wel over gesproken. De speler neemt uiteindelijk de verantwoordelijkheid, maar we hebben hem wel handvatten gegeven over hoe hij kan verbeteren. Spelers moeten uiteindelijk keuzes maken en daar moeten ze voor staan.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Lasse je bent en blijft een baas!!
0 0
Labrador
Leuk voor hem maar ik zou zondag ziyech naar het middenveld verplaatsen en neres op de flank.
0 0
Redrum
Onana moet gewoon ff zijn fucking ogen gaan gebruiken en inschatten wanneer hij wel of niet een bal kort kan spelen. Als hij die gave niet bezit zou ik hem adviseren op zijn minst aan zijn passtechniek te gaan werken. Wat mij betreft is het nu wel klaar met die achterlijke schijtballen van hem. Prima keeper, gouden gozer, maar deze bullshit moet nu klaar zijn.
0 -1
Stuyvesant
Het zijn alleen geen handvaten, maar handvatten.......
0 -1
EuforischeRealist
Een mijlpijl ken ik ook niet...
0 0