'Supporters moeten zich in bochten wringen'

FinnDekker, 21-02-2019 om 18:30, 6558 views, De Stentor |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

De supporters van PEC Zwolle zijn allerminst tevreden met de verplaatsing van het duel Ajax - PEC Zwolle. Vanwege het drukke schema van Ajax, dat nog actief is in de beker en de Champions League, wordt de wedstrijd anderhalve week uitgesteld. 

De aanhang van de ploeg van Jaap Stam is in rep en roer. 'Hoe leg je dat uit aan mensen in de zorg die daarvoor speciaal vrij hebben genomen, overnachtingen hebben geboekt en nu zo kort voor tijd horen dat de wedstrijd is verplaatst? Heeft u enig idee, hoe de hard werkende supporters zich in bochten moeten wringen en plannen maken om hun favoriete club te kunnen bezoeken, zowel thuis als uit? Nee, dat heeft u schijnbaar niet', citeert De Stentor de voorzitter van de supportersvereniging van PEC, Freddy Eikelboom.

Naast PEC Zwolle en de fans van de club uit Overijssel is ook PSV ontstemd over de gang van zaken. Ajax zou worden voorgetrokken door de KNVB, afspraken zouden onduidelijk zijn of zelfs  genegeerd worden en de aanpassing van het schema zou mogelijk van invloed zijn op de titelrace. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Ik zou zeggen: kom alle 40 maar gewoon met die trekker op 2 maart naar de Arena toe. Dan kunnen jullie een pak slaag in ontvangst nemen en daarna overnachten in een of andere hooischuur in Abcoude.
0 -2
KingJames23
Wat een gelul zeg. Zwolle neemt normaal maar 10 man mee naar uitwedstrijden in Amsterdam.
1 0
Joseph
Zo'n liefde voor de supporters, maar geld uitgeven aan een grasmat is te veel van het goede.

Zwolle heeft geen enkel recht om te praten over liefde voor voetbal!
0 0
Pierre Heno
Dat zo'n klein K-clubje zo'n stennis zou maken zeg! Laat ze die energie eens in de aanleg van een natuurgrasveld leggen i.p.v. het voetbal onmogelijk te maken op een veld van plastic sprietjes en rubberafval vol mutagene en carcinogene stoffen. Japie zal ook wel denken.....
0 -2
Bjorn
Vervolgens zie je in het uitvak 80 mensen staan..
1 0
ajaxminimax
Kan iemand mij verder helpen? Ik had kaarten voor Ajax Pec, daar weet ik inmiddels van dat ik ze terug kan geven aan Ajax. Echter had ik ook een hotel geboekt in Amsterdam, daar blijf ik gebruik van maken, nu zie ik dat Ajax O17 tegen feyenoord O17 speelt op de toekomst. Dus mij de vraag kan ik gewoon op 2 maart naar de toekomst en daar betalen bij de ingang? Of moet ik daarvoor kaarten kopen? Ben nog nooit op de toekomst geweest.
0 0
AFCAPolarBear
Als PEC Zwolle gelijk naar de supporters had gecommuniceerd dat de wedstrijd wel eens verplaatst kon worden, ten tijde dat het overleg plaatsvond. Had er totaal geen probleem geweest. Als iemand doordeweeks niet kan, dan is dat pech gehad. Maar dat mag nooit een reden zijn om een wedstrijd dan maar niet om 18:30 uur doordeweeks te spelen! Ik had namelijk ook graag naar Luik gewild, maar ik kon niets regelen op mijn werk. Pech gehad, maar vond het echt niet vreemd dat Ajax niet in beroep ging tegen het vroege tijdstip (speciaal voor mij)!
0 0
Michelangelo
Het tijdstip is ook voor veel ajacieden een issue. zelfs als je zoals ik gewoon in amsterdam woont. Ik werk namelijk 9 van de 10x niet in amsterdam. gelukkig bepaal ik zelf.mijn agenda, maar veel mensen kunnen dit niet regelen. luik vind ik een slecht voorbeeld, want hiervoor.moet je een losse kaart kopen. veel mensen hebben namelijk een seizoenkaart gekocht om o.a de wedstrijd te zien. je hebt er dus al voor betaald waarbij je voor een Europese wedstrijd pas later een kaart koopt. Los van het feit dat je een redelijk vol stadion wil hebben ipv een half volle.
1 0
Ajax4xbestevaneuropa
Sommigen zullen denken Onzin! Maar als Ajax een chique club is zeggen ze Wij proberen vervoer te regelen of te helpen of desnoods de wedstrijd later spelen. Laat ze gratis komen,geef ze gratis bier, ik noem maar wat. Veel mensen zullen denken Ze lopen nu te huilen, je moet ze helemaal niks geven.Maar Ajax heeft 200 miljoen op de bank en on de zomer +300, meer geld dan alle clubs in NL bij elkaar, ik zou zoiets op zn minst aanbieden als ik Ajax was. Om good will te kweken.
Psv en pec moeten niet zeuren, el finale, dit seizoen punten gepakt. Zonder ajax stonden we allang buiten de top 12. Klassenjustitie? Ja,wij spelen tegen madrid, de beste club ter wereld qua historie, en wij moeten het nl'se voetbal ''redden'. Niet janken. Als we straks doorgaan naar de kwartfinale mogen zowel psv en pec een diepe buiging voor ons maken.
We hebben het grote real in hun broek laten poepen in de arena, hun miljoenen fans dachten in de 1e helft ook : Wat krijgen we nou? Horen pec en psv ook respect voor te hebben.
1 -2
Koningtoto
Uhm, ik ga al zo'n beetje 27 jaar naar Ajax, ik en vele andere Ajacieden hebben eerder recht op gratis bier. Ik moet nu veel eerder van mijn werk op die woensdag. Kost me geld, want mijn vakantiedagen zijn al op. En die goodwill werkt 2 minuten, tot Ajax scoort, dan zijn we weer kkjoden met z'n allen. Sorry voor m'n taalgebruik, maar zo werkt het wel.
3 0
Michelangelo
jaar is net begonnen en je vakantiedagen zijn nu al op?
1 0
Koningtoto
Vakanties geboekt en zo. Dus ja, virtueel zijn ze op.
0 -1
Ruff Rhythim
Wordt een jankverhaal nu...
0 0
Joker
een hotelovernachting in amsterdam, voor een half zeven wedstrijd 100 km verderop.

Elke kans grijpen om een weekend in de wereldstad te kunne blijven.
0 0
edalm
Ik hoor geen enkele club janken dat er al jarenlang wedstrijden van Ajax uit zonder onze supporters wordt gespeeld. Als we (lees Pisvee) het over competitie vervalsing hebben
6 0
Mario65
Men is nu eenmaal goed in selectieve verontwaardiging
Had je het anders verwacht?
Zeker als het om Ajax gaat..... de landelijke jaloezie op de enige Nederlandse club die Europees iets betekent.
1 0
Mario65
PEC neemt zo weinig supporters mee, dat er niet eens een snackwagen buiten staat.....
Waar maken die zich druk om?
0 0
koeman1
dit zou voor alle nederlandse clubs moeten die europees spelen
1 0
Radie125
Jongens kom op die 150 supporters die meereizen. Niet zo huilen.
0 0
Koningtoto
En de Limburger, veel jongens uit Weert geloof ik, die om 12.15 naar Ajax-nac willen niet? En wat rood witte schare zegt, al die beslommeringen om 50 man en een paardenkop. Doe normaal.
1 0
rood-witte scha
Hoeveel kaarten waren er eigenlijk al verkocht aan het uitvak? Zal me niets verbazen als het er slechts 50 zijn...
1 0
RSM
Hoeveel mensen in de zorg zitten er dan op de tribune ?
2 -2
Michels
Is dat belangrijk? Ze hebben gewoon een punt.
1 -4
M.Olsen
Ach man, als er spreekkoren zijn, het licht valt uit of er is sneeuwval wordt sons tijdens de wedstrijd nog besloten dat er op een andere dag gespeeld wordt. Je kan dus moeilijk zeggen dat dit kort dag is toch?
4 0
ajaxminimax
Pec kan ik aan de ene kant nog begrijpen... maar psv totaal niet, vandaag is het weer duidelijk geworden waarom ik een ontzettende hekel heb aan die club. Grotere calimero's bestaan er niet. Zowel de supporters als de club zelf hebben altijd al dat gedrag gehad. Bah
3 0
Mikenick
Joh we kunnen hier allemaal lacherig over doen maar andersom was hier ook de wereld te klein geweest. Ik snap best dat de PEC supporters hier boos over zijn. Dat PSV ontstemd is, is dan weer een echt lachertje. Hypocriet.
2 -2
Bky
Alsof ze geen vergoeding krijgen, compleet gejank om niets.
3 -1
Cisco2
Zou wel zo netjes zijn om de overnachtingen te vergoeden die al geboekt zijn.
2 0
0h0Litmanen0h0
Altijd die zorg en onderwijs kaart trekken. Als je bij de plantsoenendienst, in de bouw, advocatuur, of ja zelfs bij een bank werkt kan het ook gewoon moeilijk zijn om vrij te vragen.
5 -2
Michels
Je weet dat Zwolle qua onderwijs en zorg een enorme speler is in noordoost Nederland? Zwolle is een echte studentenstad die een paar jaar geleden voor heel veel geld en nieuw state of the art ziekenhuis heeft gebouwd. Dat ze die kaart trekken doen ze omdat het hun kaart is...
1 -2
Vince355
FCKPEC
1 -1
noahdepoah
Dat P€V moet niet zo bijdehand doen, Zwolle heeft een punt maar de KNVB moet zich rot schamen. Loting is al maanden bekend dus hadden ze veel eerder kunnen handelen en communiceren dan had het geen enkel probleem geweest. Maar met die havenarbeider aan het roer is het een puinhoop daar.
2 0
appeltje
Schijnt dat Ajax maandag pas wijziging heeft aangevraagd.
0 0
mgtow
Emo chantage. Fijne club heb je dan joh.
2 -1
FlyingDutchMan
ZzZ
1 -1
JanTa
1 grote aanstellerij.
2 -1
Labrador
Tja dat snap ik dan wel weer. Ik ga al 10 jaar uitwedstrijden en weet dat het je soms gewoon een hele dag kost en een hoop geschuif.
3 -1
Bky
H-U-I-L-E-N
5 -1