Vd Beek: 'Dat is waar het om draait, klasse'

ArthurV, 16-02-2019 om 08:00, 4295 views, Telegraaf |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Als Donny van de Beek iets geleerd heeft van het Champions League-treffen met Real Madrid, is het dat het in voetbal enkel draait om effectiviteit. Dat geeft de middenvelder aan in gesprek met De Telegraaf. 'De kansen die we krijgen, moeten erin.'

'Het zijn gemengde gevoelens, want het resultaat is zuur', blikt Van de Beek terug op het met 1-2 verloren duel met de Madrilenen. 'Er zat meer in. Het spel was goed, maar het gaat om de winst.' Waar Ajax een aantal grote kansen nodig had om het net te vinden, had De Koninklijke er een stuk minder nodig om de winst mee naar huis te nemen. 'Dat is waar het om draait, klasse. En dat gevoel moeten wij ook krijgen.'

De middenvelder is vastberaden het goede spel van afgelopen woensdag, door te trekken naar de wedstrijd van zondag tegen NAC Breda. 'We moeten ook nationaal weer in de goede flow komen en hebben na vorige week (het 1-0 verlies tegen Heracles Almelo, red.) iets goed te maken. Dat begint tegen NAC Breda en dat is superbelangrijk. We moeten meer van elkaar gaan eisen, elkaar erop aanspreken als de scherpte er niet is.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mercurius3
Die vincius en uiteraard Ramos maakten indruk op me.
0 0
mcjc
Gelijk heeft hij. Als Ajax in Madrid deze lijn doortrekt en daar wel de kansen Erin schiet, zie ik ze nog doorgaan.
0 0
amstardammer020
En dan op de bank zetten om zonder 9 te spelen. Als er sterkere middenvelders en verdedigers in de selectie zaten hoefde th geen positie op te offeren.
0 0
AFCA.
Je hebt een trainer nodig om de zaak op scherp te zetten. Als ze allemaal lamlendig spelen dan haal je Tadic of Ziyech er een keer af na een half uur. Dan schrikt iedereen wel wakker.
0 0
Stamhoofd
We hebben een specialist nodigt, een killer, een afmaker.
1 0
PetrusKeizer
ze hadden Berardi van Sassuolo moeten pakken toen de kans er was. Sar heeft kennelijk geen goeie contacten bij Juventus, of hij heeft ze wel maar gebruikt ze niet. Nu is t te laat.
0 0
ajaxkampioen14
Bony
0 0
Sterretje73
Een van Basten/Kluivert e.d. Idd
0 0
amstardammer020
reactie
0 0
Rho1980
Laatste zinnetje net even te vaak voorbij zien komen de laatste weken.... NAC geloof ik wel, ben eerder benieuwd naar de paar uitwedstrijden die komende weken op het programma staan.
0 0
Kuningast
Dat laatste zinnetje vooral. Zeg er eens iets van als iemand een klote pass geeft of balverlies lijdt
0 0
Kibbahimovic
Met NAC maak je niets goed donny.. je kan de slechte start na de winterstop alleen maar goedmaken met een kampioenschap en door niet te verliezen van de kakkies.. we hadden los van PSV kunnen staan maarja, als je van de 4 wedstrijden 2 kansloos verliest en 1 gelijkspeelt (die je eigenlijk ook had moeten verliezen)..
0 -2
vader123
In die laatste woorden - als de scherpte er niet is - zit het gezamenlijke probleem van trainer en spelers. Los dat aub voor en niet tijdens de wedstrijd op.
0 0
WesleySonck
Voor elke wedstrijd opnoemen welke scouts op de tribune zitten. Dat is het enige waarmee je ze nog kan motiveren.
0 -2