'Zie mij volgend seizoen zeker in Ajax 1 spelen'

JesseTH, 15-02-2019 om 20:20, 11598 views, Omroep Gelderland |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Azor Matusiwa gaat er nog altijd vol voor om te slagen bij Ajax. Momenteel is de verdedigende middenvelder uitgeleend aan Eredivisionist De Graafschap, maar dat ziet de jongeling enkel als extra stap binnen zijn ontwikkeling.

'Ik zie deze maanden bij De Graafschap als een tussenstap', vertelt Matusiwa in een gesprek met Omroep Gelderland, waarna hij ingaat op volgend seizoen. 'Ik zal weer mijn kansen moeten afwachten, maar ik zie mij volgend seizoen zeker in het eerste van Ajax spelen. Een speler zoals ik ontbreekt misschien juist nu wel.'

Rogier Meijer, geboren in Doetinchem en kind van De Graafschap, is eveneens te spreken over de keuze van Matusiwa. 'Ik denk dat Azor hier zeker sterker van wordt. Je leert weer hele andere dingen dan bij Ajax. Daar word je ook mentaal sterker van. Daarnaast maakt hij minuten op het hoogste niveau.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Michels
Jongen toch, nu al zeker zijn dat je volgend seizoen bij het eerste zit? Ik voel een kikker aankomen...
0 0
Ajaxadept
Er komen helaas voor hem nog veel andere spelers aan die er ook zullen staan. Ryan Gravenberch bijvoorbeeld, een absoluut talent..!
1 0
altijdwelwat
Met alle respect voor Matisuwa, maar als je hem al wat langer volgt weet je gewoon dat hij niet goed genoeg is voor Ajax 1. Hij wint af en toe echt wel een duel , maar niet opvallend veel. Voetballend is hij niet goed genoeg, handelingssnelheid, overzicht, rust aan de bal , passing , beslissingen , positioneel in al die aspecten is hij niet Ajax waardig. Hem een type Kante noemen , gaat dan ook echt helemaal nergens over. De enige overeenkomst met Kante is dat het een fantastisch ventje is , met een hoge gunfactor.
2 -1
Dennis1964
Super sterk in de omschakeling en veroveren van de bal.
0 -1
jeppas
Beetje een type Nigel de Jong in zijn frisse jaren. Ik ben altijd wel gecharmeerd van dit soort vechtersbazen
1 -1
amstardammer020
n de jong zou nu nog steeds erbij mogen komen wmb
0 0
GrandMasterFlex
Mooi hoe ze spelers van de enige Nederlandse club in Europa altijd compleet fileren. Ik hoop zo dat we in Madrid wel op 2-0 voorsprong komen en dan gewoon doorgaan. Fok Ze Allemaal!!!!
1 0
Schwalbino
Zou het of worden de vacatures met ervaren spelers opgevuld? Overmars liet onlangs zoiets vallen.
0 0
VanDerHoornLegend
Te klein
2 -8
Ajax#1900
Haha. Kante ook zeker
2 -2
Murtagh
en vergeet nico niet
1 0
AjaxDaniel
Zo'n type speler missen we inderdaad. Wellicht niet altijd basis in het komende seizoen, maar kan heel goed van pas komen als wissel of basis tegen bepaalde tegenstanders.
3 -1
Ajax412
Ik zou hem zeker aankomend seizoen bij de selectie nemen inderdaad, hij heeft veel van het type speler dat we missen. Hij kan anderen beter tot zijn recht laten komen.
2 -1
ajaxwestland09
Ja potentie Ajax 1 materiaal
1 -1
Bky
Ik ook. Geweldige speler.
3 -3
Murtagh
Ik hoop dat ie het red zo'n type missen we al een tijdje
9 -1
3*stars*3
Sommige mensen doen lacherig over hem maar zo'n type heeft Ajax idd niet.
Dan lees je laatste tijd opeens vaak naam van Schouten langskomen maar kijk gewoon naar de eigen jongens.
5 -2
BrandjeXL
Ik ken de jongen niet goed genoeg? Is het een type Enoh die alleen maar breker kan zijn of meer type Anita die ook de bal maar de goede kleur speelt?
3 -4
Redrum
Een type Anita, maar dan fysiek sterker.
1 -2
Wout1988
Type kante
2 -3