Ten Hag: 'De vorm kan in een dag terugkomen'

Tegen Real Madrid hoopt Erik ten Hag de bittere nasmaak van Heracles-uit weg te spoelen. In Almelo verloor Ajax afgelopen zaterdag van de lager geklasseerde ploeg, iets wat volgens de trainer vervelend is, maar kan gebeuren. Het is nu zaak om snel tot een oplossing te komen, zo stelt Ten Hag.

'Je weet dat dit kan gebeuren. Je wilt het niet, maar je hebt nu eenmaal te maken met teleurstellingen. Nu moeten we oplossingsgericht denken. Voetbal is een simpel spel, maar je moet het op honderd procent uitvoeren. Dat doen we soms niet en daarmee roepen we problemen over ons af', aldus de Ajax-trainer op de persconferentie daags voor Ajax - Real Madrid in de knock-outfase van de Champions League.

'Morgen is er weer een wedstrijd, een grote. Deze tegenstander daagt ongelooflijk uit. Maar we hebben de kwaliteiten om ze te verslaan.' Ten Hag is niet bang dat de spelers last zullen hebben van het puntenverlies van afgelopen weekeinde. 'Vorm kan met de juiste teamspirit van de ene op de andere dag terugkomen. De spelers zijn fit.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Eastwood
Tegen Real Madrid hoopt Erik Ten Hag de bittere pil van de wedstrijd Heracles-uit weg te spoelen. Normaliter is dat net andersom.
0 0
niquedegraaff
Begin eens zonder Schöne. Zijn laconiekheid en traagheid kan niet op dit niveau.
1 0
PetrusKeizer
alweer n 3punter van Erik, onze kampioen dooddoeners.
0 0
14ajax1974
Ten hag kan ook binnen 1 dag wegwezen
0 0
foensai
Nee dr is dan ' de wil ' niet de vorm. maar dat is mijn bescheiden mening
2 0
Michels
Dit is Idd een tegenstander die uitdaagt. Dat hebben deze jongens nodig. Ze kunnen zich niet opladen tegen de kleintjes... Dus morgen de recordkampioen van Europa maar op z'n flikker geven. Daar kunnen ze zich dan weer wel voor opladen. Wie weet zitten er scouts van andere grote clubs op de tribune. Ik verwacht een boeiende wedstrijd.
1 -1
EricAjax1
Ben voorlopig even klaar met Ajax. Ga morgen wel kijken maar deze selectie stelt me met name op mentaal vlak ernstig teleur de afgelopen weken. Zelfs al zou je niet met een trainer door 1 deur kunnen (als dit al waar is), dan heb je toch nog altijd je eigen sportieve aspiraties?
0 0
gras
Zo sta ik er ook in. Ik kan even niets met deze groep, trainer of bestuur. De manier waarop je weggespeeld wordt door Heracles en Feyenoord - middenmoot - is gewoon teveel. Ik ben klaar met die vernederingen die Ten Hag voor lief neemt en een directeur die hem altijd dekt en zichzelf de hemel in pijpt.

Als mensen fouten toegeven, wil je ze eigenlijk altijd wel vergeven. Deze lui doen dat gewoon nooit. Dan knapt er op een gegeven moment iets. Geef mij van Basten maar, die opstapt en aangeeft dat hij voelt dat hij te weinig heeft gebracht. Zijn deze ego's veel te groot voor. of misschien wel te klein.
0 0
HansBeus
Ach joh.. als Real er een beetje de beuk ingooit dan zijn we gelijk helemaal van slag, vertel eens waarom of waardoor dat morgen ineens anders zal zijn dan, en al zal het zo zijn dan is het zondag weer helemaal weg... er zal heel hard en resoluut ingegrepen moeten worden binnen en door Ajax want we gaan met een sneltreinvaart naar de afgrond toe die heet 5 op een rij helemaal niets in Amsterdam, of gaan we nu ineens de CL winnen meneer ten Hag?...........
1 0
goajaxgo
Bla bla bla....
1 0
alvin01
Maar niet onder jou.
1 0
EricAjax1
Lekker simpel. 11 gasten gooien er met de pet naar en het ligt aan de trainer? Zelfs al zouden ze hem niet mogen, je bent het aan je club en je supporters verplicht om 100% te geven. Slappe bende bij elkaar
2 -2
Ron75
Hij heeft gelijk. Al een aantal keren heeft Ajax na een goed Europees duel een boost gekregen en dat kan nu ook. Ten Hag was voor de winterstop - volgens velen hier- de gevierde man, omdat hij Ajax goed en leuk liet voetballen en die zelfde personen kraken hem nu na een paar slechte wedstrijden helemaal af.
3 -2
Schip
Onder een trainer die gewoon of goed bij de groep ligt, kan dat ja.

En die laatste zin is gewoon niet waar en dat weet je zelf ook wel. Degenen die kritiek hebben, hebben dat vrijwel altijd al gehad. TH is een omhooggevallen manager die een godsgeschenk heeft gekregen - een topselectie - die hij zelf heeft verzwakt door Wober te laten gaan en Neres niet op te stellen en die hij nu niet in beweging krijgt.
1 0
Inhartennieren
Je hoeft hem inderdaad niet af te kraken.
Maar als de heren het nu wel kunnen, dan is het een motivatie probleem. Dat wil dus zeggen dat ten Hag de spelers voor Heracles niet scherp krijgt, en dus geloven de spelers niet in hun trainer.
0 0
Giagia055
Klopt ik hoop morgen weer op een van ouds ajax en hopen dat ze nou die vorm vast kunnen houden
0 0
DeWijsneus
Droevig bah
1 0
Ajaxtrouw
Net als jouw haar Erik
2 0
Bjarkos
Verkeerde instelling. Het is geen incident.
3 0
Schip
Heer, verlos ons.
4 0
Zuiderling
van al dit kwaad,,,Amen.
4 0