Minuut stilte bij Ajax - Real Madrid voor Sala

FinnDekker, 12-02-2019 om 11:05, 4254 views, UEFA |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Voorafgaand aan Ajax - Real Madrid zal een minuut stilte worden gehouden. Dit om Emiliano Sala te herdenken. Bij alle Europese duels van deze week zal dit eerbetoon worden gehouden.

Dit maakt de UEFA dinsdag bekend. De 28-jarige aanvaller kwam op 21 januari om in een vliegtuigcrash. Sala was vanwege een transfer onderweg naar Cardiff City, nadat hij afscheid had genomen bij zijn oude club FC Nantes. 

'Namens iedereen bij de UEFA wil ik de familie en vrienden van Emiliano Sala condoleren met hun verlies', aldus UEFA-voorzitter Aleksander Čeferin. Ajax en Real Madrid hebben ook de mogelijkheid om met zwarte rouwbanden te spelen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Ik kan mij herinneren dat er na het ongeval met Nouri ook in veel stadions geklapt eer in de 36e minuut. In die stadions speelden spelers die voor het ongeval nog nooit van Nouri hadden gehoord. Bezie het in dat licht.
Kijk, dan vind jij het ook onzin dat voor een wedstrijd in Heerenveen het Friese volkslied wordt gezongen. Als je dat aanhaalt, vind ik het wel begrijpelijk.
1 0
apeldoorner
dat volkslied vind ik idd ook overdreven eerlijk gezegd. Maar lekker laten doen als ze er gelukkig van worden
0 0
Jelephi
Vreselijk voor die familie maar wat heeft dit met Ajax van doen?
0 -4
..::Rootje::..
Hoe dom kan je zijn?
Sala wordt herdacht door middel van een minuut stilte. Het gaat hier niet om Ajax of Real Madrid. Het gaat om een jonge voetballer die op een enorme tragische wijze is omgekomen. Dit is uit respect voor Sala en de nabestaanden. Als je dat al niet begrijpt....
3 -1
Aspers73
En de mevrouw die vorige week overleed bij mij in de buurt doordat ze uitgleed, krijgt die ook een minuut stilte? Waarom werd er niet overal in stadions in Europa een 'Stay Strong Appie' minuut gehouden vorig jaar? Het is verschrikkelijk voor Sala en zijn familie, maar dit vind ik ook overdreven.
0 0
..::Rootje::..
Een denkvermogen van een erwt.
Jouw biurvrouw heeft niets met voetbal te maken. Sala in dit geval wel. Is een jonge voetballer die tragisch is omgekomen. Ik vind een minuut stilte hierin wel passend.

Daarbij waren er veel voetballers om de hele wereld die Appie steunde door teksten e.d..
0 0