Ten Hag: 'Niet gewend van mijn ploeg'

Ajax-trainer Erik ten Hag vindt het 'uitermate teleurstellend' dat zijn ploeg afgelopen zaterdag op pijnlijke wijze onderuit ging bij Heracles Almelo. De oefenmeester van Ajax zag mogelijkheden voor zijn ploeg gezien de speelwijze van de Heraclieden, maar deze werden niet benut.

'Dat ben ik niet gewend van mijn ploeg, dus ik heb er met verbazing naar gekeken', begint een verbijsterde Ten Hag voor de camera van Ajax TV. 'En het kan een hele makkelijke wedstrijd worden omdat Heracles zoveel druk naar voren geeft, waardoor er ook heel veel ruimte ontstaat op de helft van de tegenpartij. En als wij ons normale niveau halen, kunnen wij daar onder uit spelen en kansen creëren. Dat hebben wij vandaag (zaterdag, red.) veel te weinig gedaan, dat is niet goed.'

Ten Hag zag de vroege penalty van Heracles, welke gestopt werd door André Onana, al als een wake-up call. 'Het waren identieke kansen die we toelieten. Balverlies van onszelf in een heel vroeg stadium in de opbouw, door hoge druk van Heracles, wat ze goed deden. Maar nogmaals, mijn ploeg moet daar onder uit kunnen spelen, en dan hadden wij de vrije man met Donny van de Beek gehad, maar die hebben wij niet bereikt.'

Met de titel is Ten Hag op dit moment totaal niet bezig. 'Ik ben momenteel bezig met deze prestatie. En de consequenties daaruit zullen we zien. Maar dat het er niet makkelijker op geworden is, is duidelijk. Ik heb de overtuiging dat deze ploeg veel beter kan. Dat hebben we vorige week laten zien in de tweede helft tegen VVV-Venlo en in de bekerwedstrijd tegen SC Heerenveen. Dus de vorm kan zo weer terug zijn. Het is maar wat je ervoor doet en hoe je er op voorbereid bent. En dat kun je afroepen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
stopperspil
Iedereen zag al na een kwartier dat Ajax niet zou winnen, alleen de trainer deed niks en bleef passief voor zich uit staren zonder iets om te zetten
3 0
ST
Heel NL en daarbuiten ziet dat Ten Hag Neres in de basis moet opstellen en iets te fixen heeft op het middenveld. Er is maar één speler die ooit de 'missing link' is geweest op het middenveld en uiteindelijk toch kampioen werd. Blind. In het laatste kampioenschap van Frank de Boer werd Blind als CVM opgesteld als opvolger van Anita. Het bleek een gouden zet. Ajax verspeelde geen punt meer. In de uitwedstrijd tegen Bayern stond Blind ook als CVM en speelde hij een perfecte pot. Waarom staat Schone nog op die plek? Hij laat elke wedstrijd zien het niet te kunnen belopen. Frenkie kan aangeven dat de Barca soap geen impact heeft op zijn spel, maar voor mij is zijn slechte spel van de laatste wedstrijden al genoeg reden tot een plaats op de bank. Hoe kun je nou tegen Heracles het meeste balverlies lijden van het seizoen. Dan is er wat met je aan de hand. Ziyech is aan de bal de beste middenvelder in onze selectie. Waarom staat hij dan op rechtsbuiten? Neres is de beste buitenspeler in onze selectie. Waarom zit hij dan op de bank? Tadic laat elke Europese wedstrijd zien dat hij beslissend is. In de competitie lijkt hij echter wat meer gas terug te nemen. Of je met Huntelaar of Dolberg speelt maakt in wezen niet zoveel uit. Kortom:

Onana
Nous - De Ligt - Magallan - Tagliafico
Vd Beek - Blind - Ziyech
Neres - Huntelaar/Dolberg - Tadic
1 0
Pierre Heno
Magallan als LCV hebben we tegen Feyenoord kunnen aanschouwen. Conclusie : geen succes want hij is geen linkspoot. Wöber en Viergever waren dat wel. Beiden afgedankt door de tandem Overmars-Ten Hag. Nu zitten we met Blind als LCV en Sinkgraven als stand-in voor Tagliafico en Kristensen als stand-in voor Nous. Zowel De Ligt als Mazraoui, Tagliafico en Blind staan op scherp. Nou dan heb je het weer prima gedaan in de winterstop door Wöber te wieberen en Neres zwaar te demotiveren. WZAWZDS.
0 0
Hwb
Er is maar 1 speler die ooit de missing link is geweest op het middenveld en uiteindelijk toch kampioen werd? En dan noem je Anita in de zin daarna? Anita heeft dat twee jaar op rij gedaan.
1 0
Ajax27
Wober gewoon niet weg moeten doen, dan was de rest van je opstelling prima. Magallan zal zich de speelwijze nog eigen moeten maken. In de zone dekken is echt wel heel anders dan in de mandekking spelen. Dat heeft tijd nodig.
2 0
Pierre Heno
èn: Magallan is geen linkspoot maar gehaald als opvolger voor De Ligt.
0 0
ETM
Ik weet nog dat ik regelmatig versteld stond van de teksten van Frank, vooral in zn laatste 2 seizoenen. Dat werd op een gegeven moment gewenning.
Maar Ten Hag overtreft Frank de afgelopen weken absoluut. De trainer moet het spel te analyseren, de problemen herkennen en bijsturen. Een supporter kan zeggen: 'de vorm kan ook zo weer terug zijn'. Een trainer kan dat niet. Die moet 'vorm' stimuleren, en moet 'vorm' als gereedschap zien, en niet als iets dat met de wind mee waait.

De teksten na Heracles sloegen echt alles. Dat dit Ajax onder de druk van Heracles moet kunnen uit voetballen dat snapt een ei ook wel. De vraag is waarom het niet lukte. En dat is vooral een vraag voor Ten Hag. En altijdens de wedstrijd. Hij MOEST iets veranderen in het personeel.

Veel mensen geven de beoogde speelwijze de schuld. Maar dat vind ik te makkelijk want in die speelwijze heeft Ajax dit seizoen ontzettend goed gevoetbald.
Ik ben ook voortstander van de punt naar achteren en was meer onder de indruk van de speelwijze onder Bosz. Maar ik snap dat Bosz wel bijna uniek was en dat een andere trainer wat anders voorstaat. Keizer ging gooide 16/17 tactisch al over boort. Ik snap ook dat als je eenmaal een speelwijze in aan het slijpen bent, succes ermee hebt, ook Europees, dat je dan niet halverwege het seizoen het helemaal omgooit. Daar is gewoon weinig ruimte voor.

Het pieken van het huidige seizoen was toen de voorhoede heel bewegelijk was, Blind en de Ligt veelzijdig de opbouw verzorgde, Taglia, Frenkie en Tadic een combinerend geheel vormde. Ziyech overal speelde, en ook afspeelde.. En Ajax de druk van de tegenstander wist op te zuigen en gevaarlijk was in de omschakeling. Toen voelde een Kiev met volle druk naar voren zich machteloos in Kiev. Toen sprak Advocaat van 'buitenspelers die gewoon verdwijnen'. Toen dicteerde Ajax 70min tegen Bayern in Munchen. En Mazraoui omtwikkelde zich als een speer. Zolang geleden is dit allemaal niet, maar er is niets meer van over.

Dan moet je niet bazelen over VVV, of Heerenveen in de beker. Ook het druk zetten en houden op tegenstanders is grotendeels verdwenen maar dat hangt samen met het spel aan de bal. En het heeft te maken met zoals Janssen ook zei: vertrouwen. Je ziet pogingen, maar je ziet geen afstemming en je ziet dat spelers gaan lopen/of moeten lopen met de bal bij balverovering.
Daar wil ik Ten Hag over horen. Daar gaat het bij 'duels winnen' ook over.

Ik mag me louter verbazen over het enorme verval. Hij niet.
Er is de mentale toestand van de spelers.
Spelers zijn volkomen van het padje.
Maar er is ook handelen van Ten Hag.
Mazraoui leek doodziek op het veld te staan tegen Feyenoord. Sinkgraven was er volkomen niet klaar voor. Magallan ook niet. Eiting veel eerder in het seizoen niet. Allemaal opgesteld door Ten Hag. Allemaal achteruit gegooid in hun ontwikkeling?
Het eindeloze vertrouwen in Dolberg leek zich eindelijk uit te betalen en die 'zou' voor het eerst dit seizoen volledig terecht in de basis hebben gestaan.....

Maar veruit het meest schrijnende is en blijft de situatie Neres. Het niet spelen van Neres, het zelfs geheel op de bank houden van Neres is niet minder verbijsterend dan het blijven opstellen van Sigthorsson. Eerst haal je hem uit zn comfortzone van RB, dat vind ik vervolgens te accepteren als je hem dan echt het vertrouwen geeft op links of op 10, vervolgens speelt hij en wereldpot in de cl, en blijkt dat zo'n beetje einde van Neres te zijn. Vervolgens is bij een bod op Neres het verhaal dat je m absoluut nodig hebt, om hem vervolgens voor niets warm te laten lopen in een pot waarin Ajax niks klaarbakt. Hoe zit dat Erik? Wat ben je dan allemaal aan het 'overwegen'?

Dit lijkt een klassiek geval van spelers die het niet 'meer' zien zitten in hun trainer. Een trainer zonder overwicht. Dan zijn ploegen en trainers meestal gewoon gezien. Ik heb zelf de signalen daarvan ten onrechte genegeerd. De 'basis'is te dun gebleken om met tegenslag om te kunnen gaan.

Dan kun je de schuld bij de 'oververdiende snotapen' leggen. Maar de verantwoordelijkheid ligt bij Ten Hag. En als het echt hoofdzakelijk de transfersituaties zijn geweest die de sfeer verziekt hebben dan nog moet dat gemanaged worden. Wober gaf aan zn keuze te gemaakt op basis van gesprekken met Ten Hag. Neres heeft alle reden weg te willen. En als de Frenkie-Barca deal een bom is gebleken op zijn spel en of de samenhorigheid dan moet je dat herkennen en haal je hem er maar af.

Ik moet zeggen dat ik me niet kan herinneren ooit zo'n groot verval binnen een seizoen te hebben gezien.
5 -1
Pierre Heno
Prima stuk ETM. Ik mis maar één naam in jouw weergave: Overmars. De grote baas ( lees het interview met hem in het NRC) blijkt heel wat steken te hebben laten liggen en is vooral bezig zijn straatje schoon te vegen met cliché bezems.
0 0
ST
Zelden zo'n goede reactie hier gelezen. Je slaat de spijker op zijn kop!
0 0
Pierre Heno
Ten Hag heeft voor de wedstrijd van Ajax-Real een gloednieuwe Ajax sjaal aangeschaft met daarop de hoofdletters: WZAWZDS...oftewel: Wij Zijn Ajax Wij Zijn De Sjaak
(= humorvolle quote van The Truth elders op AS)
0 0
eijsenring
Onana heeft die penalty helemaal niet gestopt ?!? Hij werd toch gewoon tegen de paal geschoten ???
1 -1
ETM
Hij zat er licht eraan. Je mag m zo langzamerhand wel een penaltykiller noemen.
0 0
niquedegraaff
Bal werd door zijn vingertoppen tegen de paal gewerkt
0 0
Sterretje73
Het is dus jouw ploeg niet...trek daar lering uit en hou de eer aan jezelf.
12 -2
Jelephi
Ik ben die zalvende teksten van Ten Hag echt beu.
9 -2
Petterson1964
Ik ben Ten Hag sinds Januari 2018 al beu.
5 -2
Michels
Ik ben nooit een EtH fan geweest, maar om hem er nu uit te gooien (zoals hieronder door meerderen wordt geopperd), lijkt weer op schreeuwen om maar wat te schreeuwen. De waan van de dag regeert. EtH is niet degene die het op dit moment laat afweten, dat zijn de spelers. Tuurlijk, die man zou het beter kunnen doen, maar hij is niet degene die over het veld loopt als een natte krant. De spelers laten het afweten, geen een uitgezonderd.
6 -6
Schip
"Ik heb de overtuiging dat deze ploeg veel beter kan."

Hij heeft wel kloten om dat te durven zeggen over de beste selectie in 20 jaar.

Sorry, maar hoe kun je deze bull shit nou blijven accepteren van deze trainer. Dan kijk je echt de andere kant op.
7 -1
stefanwillem
Hij is echt elk spoor bijster. Heerenveen, Feyenoord maar hij is het niet gewend. Met spoed op non actief zetten want hij kan niet meer normaal nadenken en dat weten de spelers ook. Die lachen hem al langere tijd uit.
7 -2
michaellaudrup
Je moet als trainer de boel toch op scherp krijgen? Sinds de winterstop is het bagger, slachtoffer dan gewoon je pseudo vedettes en kies niet altijd de makkelijke door Neres Donny of Mazra eruit te halen. Maak eens een statement maar doe iets en pleit niet jezelf iedere keer vrij, jij bent hier ook debet aan.
4 -1
Erik1966
Er is niet zoveel aan te merken op de tactiek van te Hag. Het probleem is alleen dat hij niet de status van een toptrainer heeft. Bij van Gaal of iemand anders met enige status was dit niet drie x gebeurt. Want dit is puur mentaliteit en inzet.
5 -5
31xAjax
Niet zoveel aan te merken op de taktiek van ten Hag zeg je? Zaken die onder tactiek vallen:

Opstelling, stel je je 11 beste spelers op of je sterkste team?
Spelers; laat je iedereen op de voor hem beste positie spelen?
Wisselen, kun je zodanig (tijdig)wisselen waarmee je werkelijk ingrijpt in het spelbeeld?
Systeem; laat je team in een systeem spelen waar je heilig in geloofd of in het systeem dat past bij de kwaliteiten van de spelers die je tot je beschikking hebt?

Als je na het geven van antwoorden op deze vragen nog steeds vindt dat er niets op de tactiek van ten Tag is aan te merken, dan hoop ik dat de cijfers in je nickname niet je geboortejaar weergeven want anders geloof ik niet dat je voetbal op dit niveau ooit zult begrijpen...
0 -2
Pierre Heno
met die geboortejaar conclusie vlieg je helaas uit de bocht waar je verder prima bezig was.
0 0
Erik1966
sorry, maar dat is wel mn geboorte jaar. En met alle respect maar je kunt de beste spelers ter wereld hebben met deze instelling win je van niemand. En het was nog niet zo heel lang geleden dat ten Hag geprezen werd om zijn tactisch inzicht. (Bayern uit) O ja... Ik ben idd een oude lul maar heb de mooiste successen van Ajax dichtbij meegemaakt. ieder nadeel heeft zn voordeel zal ik maar zeggen. ;-)
2 0
31xAjax
je verandert het onderwerp van tactiek naar mentaliteit, maar dat mag.. Ik zeg al sinds januari 2018 dat ten Tag in niets een Ajax trainer is en nooit zal worden en taktisch zeer matig.

Ps. ik ben 2 jaar ouder.
1 -1
Erik1966
Ik verander helemaal niet van tactiek naar mentaliteit. Ik gaf aan dat het in de mentaliteit en passie zit. lees nog maar eens terug. En lees ook even wat ik over ten Hag heb geschreven. Tegen Heracles zou je zelfs zonder coach moeten kunnen winnen! En ik ben absoluut geen ten Hag fan! Maar ik laak de instelling van de spelers!
1 0
Petterson1964
Er mankeert van alles aan de tactiek/systeem van Ten Hag. Dit was ook al te zien toen er nog gewoon werd gewonnen.
0 -1
Schip
Van Gaal is geen toptrainer geworden omdat hij wordt gedoogd door zijn team. Zulke trainers krijgen niets meer uit de groep dan iets plichtmatigs.

Van Gaal ligt goed bij zijn selecties, al is niet iedereen gediend van zijn directe, lompe excentriciteiten of van zijn harde keuzes. Zeker bij jeugd, waar hij een enorm goed oog voor heeft.

Het is niet de status, het is de persoon en aanpak die niet goed ligt. Alsof Keizer status had. Alsof Van Gaal status had toen hij het overnam van Beenhakker.

Als je niet eerlijk bent in de spelersbeleid, prikken spelers daar doorheen. Van Gaal wordt daar altijd om geloofd. Zelfs door een VdV, die een hekel aan hem had aanvankelijk.

En als je niet inziet dat TH totaal bevroor tegen PSV twee keer en tegen Feyenoord en Heracles enkel als een ramptoerist gade sloeg wat er zich voltrok, zonder in te grijpen, dan heeft het weinig zin om uit te leggen dat er een groot verschil zit tussen een op papier redelijke 4-3-3 neerzetten en tactisch capabel zijn door een wedstrijd te lezen en in te grijpen.
2 -1
Giagia055
Heb je gelijk in , de jongens hier spelen zich in de kijker bij top clubs die denken ; ach hier tegen heracles etc winnen we wel ff ze voelen zich al snel te groot en hebben geen respect voor ETH , ik ben groot fan van frenkie maar ik denk dat je m nog beter naar barca kan laten gaan per direct deze gasten voelen zich al te groot en te goed voor ajax.
Maar woensdag tegen real kunnen ze opeens weer voetballen , ik hoop dat we na real 'opeens' weer kunnen voetballen en misschien nog kans maken op de titel
0 -2
Ajaxhart
Blijft verbijsterend dat Neres niet mocht invallen. Achterstand van 1-0, belabberd veldspel, en Ten Hag brengt Labyad, omdat hij de spelhervattingen kennelijk belangrijker vindt dan een goal of assist.
Snap er nog steeds helemaal niets van. Deze miskleun van TH doet het ergste vrezen in toekomstige, vergelijkbare situaties.
2 0
stefanwillem
Precies dit. Waanzinnig wisselbeleid waar niemand iets van snapt en ten Hag alle krediet heeft gekost.
2 0
Heiko
Ik mag toch aannemen dat TH even bij de directie moest komen vandaag om uit te leggen hoe hij het tij denkt te keren?!
9 0
Rdk1983
Hoezo? Aan hem ligt het niet hoor.
0 -15
Schip
Goede spel van voor de winterstop evenmin. Dat is het hele punt. Jij had ook voor deze groep kunnen staan met dezelfde impact.
1 -1
michaellaudrup
Hij moet die spelers eens bij de kloten pakken.
1 0
talent020
ook Ten Hag heeft hier schuld aan en is tevens eindverantwoordelijk, is niet meer dan logisch dat er een evaluatie volgt aan het einde van het seizoen,( of eerder)
4 0
Heiko
En stel dat de spelers het niet (meer) in TH zien zitten dan moeten ze dat als selectie kenbaar maken.
1 0
Heiko
Als ik steken laat vallen op mijn werk dan kan ik ook even bij mijn baas komen.
2 0
Heiko
Hij is wel verantwoordelijk uiteindelijk. Van mij part roept de directie de hele selectie bij zich. Als directie wil je toch weten hoe de vork in de steel zit?
2 0
Duif63
Gewend misschien niet, maar gewaarschuwd was je wel Eric. Of ben je Heerenveen en Feyenoord alweer vergeten ?
3 -1
gras
De oorzaak was niet van belang. Dus kun je die wedstrijden vergeten. Het ging om de oplossing.
0 -2
davidoff
vraag me af wat er is gebeurt in de US.
denk niet dat dit heeft te maken met transfer prikkelen,transfer periode is al bijna 2 weken voorbij.
een de jong zal zich juist 'bevrijd'moeten voelen en de sterren van de hemel moeten spelen.
ik heb er geen verklaring voor.....wat de spelers betreft.
wel denk ik dat TH hier een rol in speelt ( taktiek ,foute wissels geen plan alfabet enz)
2 -1
Mario65
En de Struisvogel houdt zijn kop in het zand, dus geeft hij wederom de spelers de schuld.
Zichzellf? Hoe kom je er bij...????
Dan verliest hij alle respect van de spelers.
Wat een misselijke klootzak.
Die moeten ze echt met een trap onder zijn kloten er uit trappen!!
5 -1
PeterVKV
Veel ruimte op de helft van de tegenstander zegt hij.....maar geen Neres. Dus de weg kwijt.
5 0
Markopantelic007
Wat als die penalty van Tadic erin was gegaan tegen Heerenveen? Hadden we dan geen deuk in het vetrouwen opgelopen en inmiddels dik bovenaan gestaan?

We kunnen Ten Hag nu wel overal de schuld van geven, maar met Neres wonnen we ook niet van Heerenveen en Feyenoord. Het zijn de spelers die falen. Waar is de drive van Tadic gebleven? En dan Ziyech, als meneer er geen zin in heeft blijft ie toch lekker thuis?
1 -6
insectenverdelg
stond Neres tpen basis?
4 0
AJAXAFC1
ERIK gaf de spelers vandaag ook nog is vrij die man heeft geen ballen in zijn broek om die egotjes zoals ziyech tadic noem maar op even goed op hun flikker te geven na deze wanvertoning en er is iets goed misgegaan in de winterstop met die frenki transfer en dat traininskamp...

Er moet nu iets gebeuren van bovenaf als er geen reactie is tegen Real madrid en NAC dan moet je erik eruit gooien ook al ligt het niet 100% bij hem maar ook aan de mentaileit van heel veel spelers (alleen 22 man eruit gooien kan niet), want je kan na het cadeautje van psv gisteren met 6 punten en nog een pot tegen de boeren in de arena niet veroorloven nog verder uit te lopen en er nog alles aan doen tot het einde die schaal binnen te slepen...

Hopelijk geeft die champions league iedereen woensdag weer een boost want anders zou ik niet weten wat wel een boost moet gaan geven.
1 0
davidoff
Duidelijk...schuld van spelers.
duidelijk...schuld van spelers
duidelijk.............................................................................
ETH OUT!!!!!! en wegwezen NU!
6 -3
AjaxfanRuben
Als je ziet dat het van achter opbouwen niet lukt kies je toch voor plan B? Ten Hag klinkt zo van: we moeten er onder uit kunnen voetballen, we werden op scherp gezet met de penalty. Ik ben van mening dat als Ajax zn dag heeft, Ajax er inderdaad onderuit kan voetballen. Maar als Ajax niet zijn dag heeft moet je niet blijven opbouwen van achtetuit (mijn mening).
1 0
4xEC1
Kom op zeg! Dit is Heracles. Die nog niet had gescoord dit jaar. Ook al heeft Ajax z'n dag niet, ook al zet Heracles hoog druk, met deze kwaliteiten móét Ajax zich er onderuit voetballen! Een plan B tegen Heracles, please! Kijk naar de wedstrijden die Ajax voor de winter speelde, dat was zeker helemáál niet de verdienste van Ten Hag, maar nu het kut gaat is Ten Hag de enige verantwoordelijke zeker? En die lamzakken op het veld, daar wordt niet over gesproken? Altijd heel makkelijk om te roepen dat de trainer moet opstappen. Wéér een nieuwe trainer, de zoveelste in een paar jaar tijd, dáár schiet je mee op. Bosz werd verweten geen 'plan b' te hebben, sinsdien is deze term trouwens een eigen leven gaan leiden, iedereen praat elkaar na. Ajax speelt onder Ten Hag misschien wel nóg beter dan onder Bosz, deze heeft meer zekerheden ingebouwd, dit werd allemaal geroepen toen het goed ging. Nu het slecht gaat heeft Ten Hag ook ineens geen plan b..
0 0
ETM
Met een deel van je post eens. Maar ik hield Ten Hag dan ook verantwoordelijk toen het goed ging. En nu verantwoordelijk als het slecht gaat. Dat lijkt me logisch.
Ik vind ook niet dat je zomaar een trainer moet ontslaan, maar de feiten liegen er nu niet om.
Verder eens met je beklag over planB. Daar heb ik me ontzettend aan gestoord toen na EL finale. En ook toen Keizer erover begon voordat Ajax nog maar iets gepresteerd had.
0 0
4xEC1
Ten Hag is zeker verantwoordelijk natuurlijk, ook voor de malaise van nu. Maar op welke trainer valt nou niets aan te merken? Ik zet ook vraagtekens bij zijn keuze om Neres steeds maar weer ernaast te zetten en andere spelers niet op hun positie te zetten. Maar Van Gaal kreeg kritiek, de Boer kreeg kritiek, Bosz kreeg kritiek en Keizer kreeg kritiek. Beoordeel Ten Hag aan het einde van het seizoen please. Want ook al vind ik dat je nu achter je team en je trainer moet blijven staan, hij moet dit wel snel op de rit krijgen want aan het eind geen enkele prijs terwijl je nog op 3 fronten mee strijdt is met dit team eigenlijk gewoon onacceptabel.
0 0
AjaxfanRuben
Als je ziet dat het van achter opbouwen niet lukt kies je toch voor plan B? Ten Hag klinkt zo van: we moeten er onder uit kunnen voetballen, we werden op scherp gezet met de penalty. Ik ben van mening dat als Ajax zn dag heeft, Ajax er inderdaad onderuit kan voetballen. Maar als Ajax niet zijn dag heeft moet je niet blijven opbouwen van achtetuit (mijn mening).
0 0
Inhartennieren
Ik gun het hem, want het lijkt me een goede kerel.
Maar ze geloven niet in hem.
2 -2
ajaxdordtt
Gewoon je bek houden en koffers pakken Erik. We kunnen dat gelul geen dag langer aan horen.
7 -10
Heiko
Hij blijft toch mooi een aantal maanden
1 -3
4xEC1
Kan jij niet gewoon je bek houden? Spreek voor jezelf met je "we". Want je spreekt niet namens mij hoor.
6 -4
Heiko
Ajaxdordtt, is al anti TH sinds hij werd aangesteld. Die komt hier alleen als het slecht gaat.
3 -3
4xEC1
Hoe dichter bij Dordtt hoe rotter het wordt.
2 0
JPM
Jup, opzichtige troll die denkt dat niemand hem door heeft. Lachwekkend; zo veel tijd spenderen aan een club waar je niet eens fan van bent.
3 -1
niquedegraaff
En daarom zet Neres erin!
0 0
afcas
ja en zet je 1 cvm verder naar voren kan heracles niet met zoveel man hokg druk zetten en kun je je er makkelijker onderuit voetballen. tevens heb je 2 een man extra dichterbij de goal van de tegenstander, maar ja als je schone blijft opstellen kan dat niet natuurlijk...
0 0
Bjorn
Kijk zelf ook eens in de spiegel Eric. Je kijkt er naar eigen zeggen met verbazing na, maar je hebt er geen antwoord op. Je krijgt ze niet op scherp, je doet geen omzettingen waardoor het wel gaat lopen, je laat onze gevaarlijkste aanvaller op de bank.

Als er spelers rondlopen die niet willen of alleen met hun eigen B.V. bezig zeggen, flikker je ze eruit. Het gaat om ons Ajax, niet om het B.V.tje van de spelers.
5 -1
0h0Litmanen0h0
Als er zoveel ruimte ontstaat dan heb je daar de perfecte speler voor.....Neres
2 -1
0h0Litmanen0h0
Was bedoelt als nieuwe reactie...
0 -1