Tadic put hoop uit succesvolle Europese duels

BartVeenstra, 11-02-2019 om 10:45, 3177 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dusan Tadic weet dat het woensdag heel moeilijk gaat worden tegen Real Madrid, maar toch ziet de Serviër kansen voor Ajax. De Amsterdammers zijn de laatste tijd bezig aan een slechte reeks in de nationale competitie, maar in Europa werden voor de winterstop grootse prestaties geleverd.

'Als we zo spelen als tegen sc Heerenveen, Feyenoord of Heracles Almelo, dan worden we keihard afgestraft', zegt Tadic in De Telegraaf, waarna hij toch zijn vertrouwen uitspreekt. 'Maar we hebben dit seizoen tegen Bayern München en Benfica laten zien dat we wel als team kunnen aanvallen en verdedigen. Als we het niveau van die duels opnieuw halen, dan hebben we altijd een kans en kunnen we het ook Real Madrid lastig maken.'

De Servische aanvaller ziet dat Real Madrid de laatste tijd erg in vorm aan het raken is en dat maakt het duel met de Spanjaarden er niet makkelijker op. 'Als de grote duels komen, staan zij er altijd', vervolgt Tadic. 'Zo hebben ze de laatste vijf jaar maar liefst vier keer de Champions League gewonnen. Dat is toch bijna niet te geloven? Real Madrid is voor iedere wedstrijd favoriet. Tegen wie ze ook spelen. Alleen op bezoek bij FC Barcelona in grote vorm hebben ze misschien maar vijftig procent kans.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Als er nu een duidelijk besef is bij de spelers dat ze meer moeten brengen,mentale scherpte en alle doen om de organisatie in stand te houden bij balverlies dan maken ze een kansje.
Belangrijker is dat ze die mindset ook meenemen in competitie en beker, nu kan er nog iets gered worden, over twee weken is het te laat.
0 0
niquedegraaff
Aan de ene kant heb ik het gevoel dat we een gruwelijk goed ajax gaan zien overmorgen. Maar aan de andere kant toch ook het gevoel dat het nog steeds niet tot ze doorgedrongen is.
0 -1
ajaxwestland09
Ik wordt zo moe van deze gasten ga eerst is goed voetballen met passie en strijd
0 0
RayJordaan
Hopelijk ziet Erik ooit het licht en zet hij Tadic op 10 of in de spits, en Neres dan links afwisselend met Ziyech..
1 -1
Redrum
Erik gaat het licht niet meer zien. Hij blijft stug volhouden aan de verkeerde opstellingen en doet alles af als een incident.
2 0
Redrum
Ik heb de hoop nu wel opgegeven eerlijk gezegd. Na de loting kon de wedstrijd tegen Real voor ons niet snel genoeg beginnen. Nu de wedstrijd daadwerkelijk voor de deur staat heb ik er geen eens zin meer in. Dat is toch best wel een knappe prestatie van Ten Hag en zijn spelers. Hoe kan je in een paar weken tijd al het goede gevoel van een prima seizoenshelft volledig door de plee spoelen? Dat de spelers met andere dingen bezig zijn en niet de juiste focus hebben is een hele trieste constatering, zeker als je bedenkt hoeveel die gasten verdienen. Maar de hoofdverantwoordelijkheid ligt uiteindelijk bij de trainer. Hij moet spelers die met andere dingen bezig zijn direct aanpakken en op de bank zetten, maar meneer laat ze lekker aanmodderen en grijpt niet in. Ten Hag is een ongelofelijke slappe zak en het gaat met hem niet meer goed komen. Helaas zal hij het seizoen wel gewoon afmaken bij Ajax.
4 -1
Ajacied33
Alsof ik dit stuk geschreven heb! Precies mijn gedachte
1 -1
Redrum
Ik wou dat we er allebei anders over zouden denken nu, maar het is helaas op dit moment heel moeilijk om positief te zijn. Drie van de vier wedstrijden na de winterstop niet winnen na zo'n eerste seizoenshelft is wel een teken dat er iets aan de hand is. Dit zijn geen incidenten meer vrees ik. Maar goed, woensdag zullen we er toch weer staan voor onze club!
0 0
Ajacied33
Dat is idd een pijnlijke constatering, en wat is er in godsnaam gebeurd daar in Amerika? Het verval is echt veel te groot. We kunnen allang niet meer over incidenten spreken nee. Ik ben bang dat het nog erger gaat worden. Ik heb het eerder gezegd, maar de chemie lijkt totaal verdwenen te zijn. Moet TH niet gewoon nu vervangen worden? Ik weet het ook allemaal niet meer
0 0
DirkvanDam
ik vindt het pijnlijke nog dat ze er erger aan toe zijn dan toen met nouri.... of zou daar juist weer zonder dat wij het weten bericht van gekomen zijn. want iedereen lijkt weer totaal van slag, er met hun hoofden totaal niet bij....
0 0
Tecmessa
Ik snap de frustratie hier, maar wat willen jullie dan dat ie zegt? Al die gasten worden geïnterviewd en kunnen niet zwijgend weglopen. Dan hoor ik liever dat ze er nog voor willen gaan dan dat ze op voorhand gaan roepen dat ze kansloos zijn tegen Real. Ik ben met iedereen hier eens dat er meer gevoetbald en minder geluld moet worden door deze selectie maar dat ligt dus ook een beetje aan de hijgerigheid van de media die allemaal een statement van de spelers willen hebben.
1 0
Wesl
Je kunt de Pers vriendelijk te woord staan en tegelijk zinnige dingen zeggen die blijk geven van zelfkennis en focus
0 0
afcas
"wij hebben op dit moment geen recht van spreken. we moeten eerst presteren."
2 0
afcas
"wij hebben op dit moment geen recht van spreken. we moeten eerst presteren."
1 0
FollowAjax1
Houd de deur gesloten voor de pers en richt je op de wedstrijd van woensdag. Het voegt ook niks toe om dit soort interviews te geven. Puur een opvulling van de krant, de kans voor De Telegraaf om weer wat bezoekers trekken.
0 0
Wesl
Dan zou Ajax een duidelijk statement moeten maken over waarom geen interviews. Anders geef je de pers alleen maar voer tot onruststoken.
0 0
FollowAjax1
Start bij jezelf, Dusan: stop met dat individuele gepingel aan het eind van de warming-up als alle spelers al naar de kleedkamer zijn.

Juist nu moet je een eenheid vormen en niet de vedette uithangen. Gewoon mee de kleedkamer in en dat gepingel tijdens de wedstrijd laten zien.
5 0
Bky
Wat een bullshit, juist nu moet je niet opeens allemaal dingen anders gaan doen.
0 -4
goajaxgo
Ik heb het hier helemaal mee gehad.
1 0
cantharel
Het meeste geld verdienen en het minste laten zien als het niet loopt. Het is niet moeilijk in een goed lopend elftal goed te spelen maar juist nu hoor jij op te staan en alle spelers bij de les te houden.Jij hebt toch de ervaring waarvoor je bent gehaald.
4 -1
MisterAFCA
Minder janken op en buiten het veld en doen waar je voor gehaald bent vriend! Ja je hebt goals en assist geleverd maar jij, zakt net als die showman aan de overkant van je, compleet door het ijs als het tegenzit. Ipv de boel op sleeptouw nemen ga je lopen janken. Ga verdomme doen waar je voor bent gehaald! Voetballen, jonkies op sleeptouw nemen en de lijnen uitzetten. Maar nee net als tegen Luik uit, Lakken uit en lampjes uit trek jij je poot terug als er juist een poot ingezet moet worden... Ik ben wel ff klaar met dat zelfbenoemde leiderschap gelul. Op het veld zie ik het niet en daar ben je voor gehaald!
3 0
10Sneijder10
Vroeg me al af waar die bleef. Want in het veld zie je constant dat duimpie van em en lult die de oren van zijn tegenstanders kop.
0 0
RuffRhythim
Ja dan wel he?
2 0
Ajaxbrl
Word lachen Woensdag!
1 0
Ajacied33
Iets zegt me dat jij het ook gevoelloos intikt deze tekst..
2 0
Antafca
dan blijf je lekker thuis zeikstengel
2 -3
iammike
Die spelers moeten eens wat minder denken en wat meer doen. Met hun praatjes elke week en dan finaal kansloos onderuit gaan tegen welke ploeg dan ook.
1 0
Labrador
Tadic. Ga gewoon voetballen. Laat eens zien waarvoor je naar Ajax bent gekomen. Jij bent ook niet " gheppy" met deze situatie.
1 0
Antafca
real is onze slaaf
1 0
Boer Gijs
Hahaha
0 0
PetrusKeizer
niet loelen, tadic. foebele.
1 0
afcas
hou gewoon je bek joh. jullie spelen al sinds voor de winterstop niet meer als team en jij bent daar 1 van de voorlopers in...
5 0