TG geeft slechts twee voldoendes aan Ajax

BVeenstra, 11-02-2019 om 08:50, 7247 views, De Telegraaf |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Alleen Matthijs de Ligt en Dusan Tadic hebben afgelopen zaterdagavond in het duel met Heracles Almelo een voldoende gescoord. Beide spelers kregen een 6 voor hun optreden tegen de Almeloërs. De overige spelers kregen een onvoldoende.

Rapporteur Willem de Vries gaf alle andere Ajacieden een 5. Hierbij gaat het dus om André Onana, Rasmus Kristensen, Daley Blind, Nicolás Tagliafico, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Hakim Ziyech en Klaas-Jan Huntelaar. De invallers kwamen niet lang genoeg in actie voor een beoordeling.

Door de nederlaag van Ajax bij Heracles Almelo en het gelijkspel van PSV bij FC Utrecht (2-2) bedraagt de achterstand op de koploper nu zes punten. In de Eredivisie zijn er nog dertien wedstrijden te spelen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxwestland09
Dit neem ik niet serieus
0 0
Noxin
Zo zo, ze zijn mild. Alweer.
0 0
karimbu
Weet niet wat ik liever heb, Een kristensen die gewoon niet beter kan maar wel strijd of zon frenkie de jong die zijn poot bij alles terug trekt maar super kan voetballen als het hem aanstaat. nu ik dit zo opsom weet ik het eigenlijk wel.
1 0
Restored
Tadic een voldoende? F. de jong die de bal in 90 minuten 22 naar de verkeerde kleur speelt een 5? ze zijn altijd mild met die cijfers
1 0
Petterson1964
LOL, Tadic een voldoende.

Hahaha
Hahahaha!
0 -1
iammike
Ajax doet me echt denken aan kabinet Rutte. Veel praatjes en dan ineenstorten.

Die 2 voldoendes zijn er ook echt 2 teveel.
1 -2
Ajaxbrl
2 is nog behoorlijk veel ja!
0 0
Schip
Lach-wek-kend.
0 -1
Ruff Rhythim
Er waren voldoendes????????????????????????????????????
0 0
TontoKarnaggel
De meeste een vijf? Kan er zo 6 opnoemen die bij elkaar opgeteld nog niet tot de vijf komen. Alleen De Ligt en Kristensen een zesje, en dat eigenlijk alleen nog maar omdat die 2 er tenminste nog echt voor gingen.
2 0
michaellaudrup
Nico een 6 Ziyech een 1 Tadic een 3 Frenkie een 2 Lasse een 2 Kristensen een 3 en TH een 1
0 -2
MickS
de twee voldoendes (hoewel discutabel) is nog tot daar aan toe, maar niemand lager dan een 5?????
2 0
Boer Gijs
Twee voldoendes? Ik vind het veel. Er is namelijk niet 1 schuldige, er zijn er 11.
0 0
Caparzo
Geen strijd, geen beleving, geen scherpte, geen opofferingsgezindheid, geen tactische discipline, technische slordigheden, geen plan B en geen leiderschap. Kortom een wanpresterend en van los zand aan elkaar hangend samenraapsel van eenheden.

Zo zit het ongeveer volgens de TG en zo is het ook. Oorzaken? Ergens een mix tussen wat inmiddels door zovelen is geroepen mag je aannemen. Maar het is een ontluisterend en onbegrijpelijk drama.
1 0
ajaxpat
heb schijthekel aan de lampen,maar als je kijkt hoe die zich terugknokken na een 2-0 achterstand en je kijkt dan hoe Ajax speelt na de 1-0,is toch een wereld van verschil.
1 0
Boer Gijs
Telegraaf (Valentijn) spreekt over een pact wat de spelers voor de winterstop sloten om alles op zij te zetten voor de titel en voor sportieve prestaties, waarbij ze de trainer gedogen. Nu is dat pact (ten gevolge van transfer perikelen?) blijkbaar opgeblazen. Hebben we het hier over prof voetballers? Hebben we hier over een top club? Over top sport? Een pact sluiten om te presteren? Dat moet toch je enige drive zijn, samen elke wedstrijd willen winnen. Ik kan er met mijn hoofd niet bij, dat ze het los van elkaar ook wel denken te redden. Dan wordt je dus gewoon van het veld geblazen door Heracles wat 9 vd 11 laatste keer verloren had in de kleredivisies. En wij supporten deze blaaskaakjes? De uit fans scandeerden het zaterdag al: voetballen!
1 -1
Schip
Je ziet het wat mij betreft verkeerd. Natuurlijk willen deze spelers presteren. Anders komen ze niet naar Ajax. Een pact sluiten doe je als noodverband, omdat een trainer slecht ligt, maar je een slechte sfeer niet van invloed wilt laten zijn.

Komop zeg hoeveel aanwijzingen heb je nog nodig.
1 -1
afcas
ik denk dat hij bedoelt dat je ondanks alles (in jouw voorbeeld de trainer) geen pact nodig zou moeten hebben om gewoon je best te doen. en dat is natuurlijk 100% de waarheid. hij benoemt het gedogen van ten hag niet voor niets. de enige teams met echte topspelers heb ik ook nooit zien verzaken ondanks een afkeer tegen de trainer. die sloegen dan gewoon de tactiek van de trainer in de wind en speelden hun eigen wedstrijd, maar wel als team.
1 0
Boer Gijs
Dat ja. Dankzij of ondanks ten Hag, deze groep moet gewoon strijden met elkaar en voor elkaar. Voetballen!
0 0
trodat4030
Bij VI gaf men vroeger ook nog een cijfer aan de trainer.. Voor ETH miss wel goed dat de TG dat niet doet....
1 -3
AjaxPassion
VI geeft nog steeds cijfers aan trainers. TH een 5, Slutsky een 4,5...
0 0
Schip
Kreeg een vijf:

https://www.vi.nl/nieuws/eredivisie-op-rapport-geen-enkele-voldoende-voor-onthutsend-zwak-ajax
0 0
AjaxPassion
Oh, had de pagina al openstaan toen jou reactie er nog niet stond :P
0 0
Joseph
Was een schrijffout, er was geen ruimte op de schaal, dit had -5 moeten zijn.
0 0
Dastaan
Des te meer ben ik nu benieuwd naar de opstelling tegen Real. En om eerlijk te zeggen ik zie weer dezelfde 11 aantreden. Met dit keer dan wel dolberg in de spits. Ten Hag heeft het niet zo op Neres denk ik, misschien een persoonlijk iets. Maar hij is nog steeds de sleutel voor dit elftal. Want Ziyech komt rechtsbuiten geen enkele speler voorbij. Middenveld moet gewijzigd worden Schone moet lekker op de bank gaan zitten. Maar ten Hag kennende? Nee hoor schone staat woensdag weer in de basis. En dan zal hij met z’n shag smoel tekst en uitleg geven dat ze met dit middenveld controle hebben. Dit wordt een gigantische ondergang voor ons.
0 -3
Ajacied33
Ik hoop dat Real ons wat spaart en na de 0-3 niet nog meer gas gaat geven. Waren we maar gewoon 3e geworden in de groep denk ik nu, had je dit niet gehad. Volgende ronde CL is alleen leuk als je er wat te zoeken hebt. In ons huidige vorm is Heracles al een maatje te groot
0 -2
foensai
Onana, Nous, De Ligt, Frenkie, Nico, Blind op zes, Hakim en Donny ervoor. rechts Neres-Dolberg-Tadic. zo wil ik het wel proberen. we hebben 0 te verliezen. Frenkie inschuiven. zo speelt hij niet meer te aanvallend vanaf het middenveld en verzaakt hij de rest verdediging niet meer.
0 -1
PampamAjax
Ik snap niet dat kristensen een onvoldoende heeft gekregen, hij speelde beter dan iedereen.
6 0
MickS
Ja ook mee eens. Begon wel niet al te best, maar was na de 1e 20min. imo de beste Ajacied op het veld
1 0
Raydo
Eens. Enige die niet door de ondergrens ging.
1 0
1eringzuid2
Als je de lat niet even hoog legt als bij elke andere Ajax-speler klopt het ja.
0 0
Dubbelvla
Bosz had nu de ballen op spelers als Bazoer te offeren en de basis om te gooien. alleen wie zit er nog op de bank die een verschil kan maken? als Neres volgende pot niet in de basis staat, kan ik Ten Hag echt niet meer serieus nemen.
1 -1
1eringzuid2
Bosz had zelfs het lef om Ziyech niet eens mee te laten doen toen hij net was aangekocht. Dat was, ironisch genoeg, bij Heracles-Ajax.
0 0
PJSM
Helaas ging zaterdag iedereen door de ondergrens ook De Ligt en Tadic. Nog steeds onbegrijpelijk dat Neres niet in de basis staat.
1 -2