Moisander: 'Wedstrijd tegen Real kan boost geven'

JesseTH, 10-02-2019 om 19:45, 6862 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Niklas Moisander, tegenwoordig teamgenoot van Davy Klaassen bij Werder Bremen, gelooft niet dat Ajax kansloos is tegen Real Madrid. De verdediger ziet mogelijkheden voor de Amsterdammers wanneer zij hun eigen spel op de mat leggen en hoopt dat een goed resultaat een effect kan hebben op het vervolg van het seizoen.

'Als ze zo spelen als tegen Bayern München, met veel vertrouwen en hoog druk zettend, dan kunnen ze het ook Real moeilijk maken', is de Fin van mening in een gesprek met Ajax.nl. 'Real heeft dit seizoen een mindere fase gehad en is zonder Ronaldo natuurlijk anders, minder sterk. Al blijft het een topteam.'

Moisander ziet de ontmoeting met Real Madrid ook als een mogelijk waardevolle wedstrijd voor de rest van het seizoen. 'Die kunnen een boost geven. Ik vond het ongelooflijk dat Ajax met 6-2 verloor van Feyenoord, maar de Champions League is echt een andere competitie. De sfeer in de ArenA is ongelooflijk goed en de fans zullen het team steunen. Ik zal woensdagavond zeker gaan kijken. Misschien wel samen met mijn teamgenoot Davy Klaassen, die nog meer Ajacied is dan ik.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
7172AFCA7395
Nog niet zo lang geleden een regelrechte degradatie-kandidaat. Maar nu staat dat Werder mooi op drie punten van de 5e plaats. Goed bezig.
1 0
RuffRhythim
Ja voor deze etalagevoetballers zal die pot tegen Real inderdaad wel een boost geven en zullen ze wel proberen een team te zijn...om vervolgens in het weekend weer lekker aan zichzelf te denken en schijt te hebben aan zijn supporters want ze gaan toch weg...
0 0
ETM
Ik acht de kans dat Ajax kampioen wordt nogsteeds groter dan dat Ajax Madrid eruit kegelt. En de kans op een kampioenschap inmiddels klein. Dan niet eens puur kijkend naar de achterstand op PSV, maar meer kijkend naar de staat van Ajax.

Maar Moisander heeft wel gelijk. Een enorme boost. En zeker bij de supporters. Althans iig zeker bij mij!
Successen in Europa zijn me uiteindelijk het meeste waard. Hierin verschil ik van menig supporter. Haal je de kwartfinale van de CL door Madrid uit te schakelen dan kan ik ineens niet meer spreken van een mislukt seizoen ;)
0 0
ditisdebeslissing
kaj sierhuis. Ajacied van t weekend.
0 0
Ajaxbrl
Ja krijg je daar een boost van 0-9 verliezen?..
0 -1
Dennis1964
We gaan knallen we hebben niets te verliezen.
En wij als supporters moeten de 12e man zijn. Gewoon vocaal 90 minuten lang. Schreeuwen, zingen, klappen en fluiten naar de scheids en tegenstander. Kom op Ajax en supporters!!!!!!
1 0
FlyingDutchMan
Woohoo enthousiast naar de uitgang!
0 0
BokkieBokstra
Ik vind dat er wel wat in zit, uiteindelijkzit het allemaal tussen de oren. Een mooi resultaat deze week kan wonderen doen.
0 0
Labrador
Want Madrid komt met knikkende knietjes naar Amsterdam. Hou op man
1 -1
lm
Misschien dat PSV Ajax nu ook boost geeft maar denk dat dit niet kam bij deze spelers denk alleen dat een transfer dit kan dus zou me niks verbazen als ze woensdag de wedstrijd van hun leven spelen dan wel
0 0
GvanderK
Gisteren zag ik echt domme acties, als je dit woensdag doet staat het na 30 minuten 0-4. Maar het is dezelfde ploeg die het Bayern lastige maakte, ik weet het even niet met Ajax. We zien het wel woensdag.
3 0
Bky
Ja, maar tegen Real rennen ze wel een stuk harder en ik heb hier op AS gelezen dat het daar aan lag tegen Heracles (en ander puntverlies) dus het gaat helemaal goed komen!
0 0
Ajacied33
Kijk er enorm tegen op..
1 0
DeBaarsjes
1e CL wedstrijd sinds jaren gaf ons ook een boost. Zondag erop pak slaag in Eindhoven....
0 0
Boer Gijs
Wedstrijd tegen Real boeit niet Of je nu 4-1 wint of verliest het maakt voor de titel niets uit.
0 -1
mario-ajax23
Klopt maakt idd niet uit! Maar denk niet dat we daar nog aan hoeven te denken,je ziet psv ook punten verspelen maar niet dusdanig dat t voor ons hoop geeft!

Zet de titellkansen maar uit je hoofd! Met deze spelers met zo weinig vertrouwen kan je van iedereen verliezen!
0 0
lm
De k zelfs als het zo door gaat dat we de derde plek nog in de gaten moeten houden want ze kunnen der op moment echt helemaal niks van en hebben we een trainer die alleen zich zelf van motiveren en de spelers niet kan prikkelen
0 0
sucre
nee boeit niet of je 4-1 wint...pfffffff
0 0
ST
Niklas Mooi is anders.
2 -2