Oranje O17 in slotfase gelijk tegen Spanje

JesseTH, 08-02-2019 om 17:05, 3570 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Oranje Onder 17 heeft vrijdagmiddag voor de Algarve Cup gelijkgespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Spanje. Lang stond de ploeg met 1-0 voor door een benutte strafschop van Ajacied Kenneth Taylor, maar vlak voor tijd werd het dan toch 1-1.

Namens Ajax waren naast Taylor ook Calvin Raatsie, Devyne Rensch, Anass Salah Eddine, Sontje Hansen, Neraysho Kasanwirjo en Naci Ünüvar van de partij. Raatsie, Rensch, Salah Eddine, Taylor en Hansen mochten ook in de basis beginnen, terwijl de anderen vanaf de bank startten. Via een penalty van middenvelder Taylor kwam de ploeg van bondscoach Peter van der Veen in eerste instantie dus nog op voorsprong, maar vier minuten voor tijd kwam daar verandering in toen Spanje de 1-1 maakte.

De Algarve Cup is nog in volle gang voor de jongelingen van het Nederlands voetbal. Op zondag 10 februari staat een ontmoeting met thuisland Portugal op het programma, terwijl dinsdag 12 februari een confrontatie met Duitsland zal plaatsvinden.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pheadrus
Lees ik dat nu goed? Univar begon op de bank?
1 -2
trodat4030
Ja, ze zijn altijd voorzichtig met doorgeschoven jongens. Overkwam Appie op die leeftijd ook geregeld, zegt weinig. Daarnaast staat de 2e wedstrijd kort op deze pot gepland, dus Naci zal tegen Portugal wel starten, no sweat.
1 0
DaishRedan
Kan je ook iets over Hansen zeggen lijkt alsof hij stil in zijn ontwikkeling staat.
0 0
DaishRedan
Kan je ook iets over Hansen zeggen lijkt alsof hij stil in zijn ontwikkeling staat.
0 0