[Update II] Uitvak in Madrid is uitverkocht

BVeenstra, 18-02-2019 om 10:30, 27726 views, Ajax.nl |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

De kans is groot dat Ajax door bijna vierduizend supporters gesteund wordt in het Estadio Santiago Bernabéu voor de uitwedstrijd tegen Real Madrid (dinsdag 5 maart). De Amsterdamse club meldt via Ajax.nl dat er 3877 kaarten beschikbaar zijn voor de return van de achtste finale in de Champions League.

Een kaartje kost 74,92 euro, zo valt te lezen. Per persoon kun je maximaal één kaart bestellen. Aankomende zaterdagochtend om 10.00 uur kunnen personen met een seizoenkaart EU+ een ticket bemachtigen. Hierna volgen seizoenkaart EU, seizoenkaart NL +, seizoenkaart NL en de normale seizoenkaart. Mochten er daarna nog kaarten over zijn kunnen ook SVA EU+, SVA EU en de normale SVA-leden een poging wagen. Daarna zijn de mensen met een clubcard aan de beurt. De verkoop sluit uiteindelijk op 24 februari. Een volledig verkoopschema zie je hier.

De kaarten worden niet per mail of post verstuurd, zo meldt Ajax verder. Het wedstrijdticket dient afgehaald te worden bij het omwisselpunt. Een locatie wordt aan de kopers via de mail gecommuniceerd. De omwisseltijden zijn maandag 4 maart tussen 18.00 en 19.30 uur en dinsdag 5 maart tussen 10.00 en 16.00 uur. Op een andere tijd omwisselen is niet mogelijk. Verder kunnen supporters vrij afreizen naar Madrid.

Update - 09.35 uur (16 februari 2019) - Ongeveer 130 kaarten beschikbaar

Wie nog een ticket wil bemachtigen voor de uitwedstrijd van Ajax tegen Real Madrid, moet snel zijn. De Amsterdammers melden via Twitter dat er ongeveer 130 kaarten over zijn voor de return in het Estadio Santiago Bernabéu. Zaterdagochtend om 10.00 uur start de verkoop voor de Club Card EU-houders. In de hoofdstad van Spanje zullen de Amsterdammers, ondersteund door een bijna volledig gevuld uitvak, een 1-2 achterstand moeten zien weg te poetsen.

Update - 10.30 uur (18 februari 2019) - Uitvak in Madrid is uitverkocht

Ajax kan in het Estadio Santiago Bernabéu rekenen op de steun van 3877 supporters. Alle kaarten voor het uitvak zijn uitverkocht, zo meldt Ajax Fancare via Twitter. De return tussen Real Madrid en Ajax wordt op dinsdag 5 maart (21.00 uur) gespeeld. Ajax moet een 1-2 thuisnederlaag zien weg te poetsen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
UltimateKaos
Mijn eerste awayday is mij goed bevallen(Bay-Aja). Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn tweede awayday (Rea-Aja) ook goed gaat komen!
5 0
Pauw
Ben er ook (voor het eerst) bij. We hebben genoeg capaciteit om de Madrilenen te overstemmen
2 0
Stone020island
Dat kan met 100 man ook hoor daar. Zit vol met gloryhunters, toeristen en facisten
0 0
Pauw
Waar reken jij jezelf toe?
0 0
DeBaarsjes
Hij bedoelt het thuispubliek zit vol met gloryhunters, toeristen en facisten. Dat je met 100 man zo dat thuispubliek de baas kan zijn
0 0
Stone020island
Gewoon een normale ajacied die in amsterdam west woont lol...
0 0
afcasven1995
Lekker hoor, verrekijkers mee iedereen!
0 -2
Jelephi
Boeiend. Gaat niet alleen om die pot, ook om het sfeertje eromheen. Of ben jij dan zo'n dooie die alleen uit zijn hotelkamer komt voor de wedstrijd?
3 -2
JK1989
Gelijk heb je! Ik heb al eens bovenin het bernabeu gezeten. Ook gaaf tussen de locals, maar me cluppie moedig ik toch liever aan vanuit het uitvak!
0 0
afcasven1995
Wat heeft dat er mee te maken dat we op de 4de ring zitten?
0 0
Amsterdam Loyals
Eens! Kaarten voor Madrid vakken (eerste ring).. Beter!
0 0
Murtagh
we gaan ze pakken ik voel het
4 0
Stroeve
Ik ben erbij! En klaar voor het Wonder van Madrid.
4 0
JK1989
Iemand enig idee hoe het waarschijnlijk zit met het 'omwisselen in Madrid'? Voor mij de eerste (Europese) uitwedstrijd.
0 0
DeBaarsjes
Je krijgt nog wel mailtje van Ajax.. komt goed joh. Hopelijk blijft de 1e je nog jarenlang bij...
1 0
JK1989
Dat weet ik zeker! Hoop dat we ze kunnen pakken: gekkenhuis!
0 0
dianaajax
klasse / netjes jongens / niet verwacht
2 0
Ajax The Best
Zaterdag eerst naar El Clasico... wat zou het mooi zijn om getuige te zijn van twee thuisnederlagen op een rij in Bernabeu! Maar goed... kan er ook mee leven als ze zaterdag niet verliezen.
2 0
Koningtoto
Ik ben normaal een sportief man, maar wat hoop ik hard dat dit een schoppartij van jewelste wordt. Sinds de var hoop ik dat iedere Real speler blessures oploopt. Gerechtigheid voor onze dappere strijders die tegen 12 man moesten voetballen.
4 -1
Koningtoto
In de jaren 90 deed ik dit soort tripjes ook, leuke baan, geen vrouw en kinderen, mooiste wat er is voor een voetbalsupporter. Ik mis dit zo gruwelijk. Heel veel plezier mannen, maak ons trots.
9 -1
Jelephi
Leuk man. Ik doe dit tripje met kinderen en een vrouw en een baan. Het is maar wat je belangrijk vindt en waar je prio legt. Het altijd maar tegen je laten werken zegt meer over jouw huidige denkwijze dan over de mogelijkheden van de rest.
0 -8
Koningtoto
Ik oordeel over niemand en gun iedereen het beste. Ik richt mijn leven anders in, volgens mij mag dat gewoon.
6 -1
MisterAFCA
Is het echt niet te regelen dan pik? Ben vader van twee waarvan de jongste 3 maanden is maar gelukkig zegt mijn vrouw dat ik mijn passie moet blijven volgen. Het moet natuurlijk financieel ook haalbaar zijn maar misschien moet je je vrouw nog eens lief aankijken ;-)
3 0
Koningtoto
Ik ben al blij dat ik iedere thuiswedstrijd kan gaan. De kids gaan bij mij voor alles. Ik had niks als kind, dus ik wil mijn kinderen alles geven wat hun hartjes begeert. Nog een jaar of 12 en ze zijn het huis uit en kan ik weer doen waar ik zin in heb.
4 -1
TontoKarnaggel
Prima, groot gelijk heb je. Heb zelf ook een tijdje rustig aangedaan. Nu voor het eerst neem ik een van mijn zoon's mee. Kost een godsvermogen maar weet nu al dat de herinnering onbetaalbaar gaat worden voor het jochie. Dus lekker voor mij, en me zoon vind me momenteel een topvader :).
Best of both world's, zeg maar....
0 0
niquedegraaff
Pas op dat je niet overcompenseert. Je kinderen komen blanco op aarde, je hoeft jouw leed niet te compenseren. Geef ze een mooie, stabiele en leerzame jeugd. Daar hebben ze veel meer aan dan dat je ze alles gaat geven wat hun hartje begeert. Anders krijg je van die verwende krengen die op hun beurt ook weer gaan overcompenseren. ;)
2 -1
Koningtoto
Maak je geen zorgen. Ze sparen voor van alles en helpen volop mee in huis. Verder zijn ze uitermate dankbaar voor alles. Hele beleefde kinderen die het super doen op school. Dus ik neem aan dat we iets goed doen.
1 0
Ajax#1900
Ben ik het mee eens. Je moet alles zelf weten natuurlijk en bedoeld het allemaal goed, maar het leven is niet altijd makkelijk en eerlijk, daar zou ik de kids ook op voorbereiden door ze zelf verantwoordelijk te geven (in de zin van een bijbaan, huishoudelijke taken)
0 0
Dondy
Maar na 12 jaar is je vrouw er toch nog?... :p
0 0
Koningtoto
Ik mag hopen van wel :p
0 0
MisterAFCA
Dat is een heel mooi streven man! Mag je trots op je zijn!
0 0
dianaajax
Mag je wel een blokje hardlopen van je vrouw????

of alleen boodschappen doen??
0 -2
Stroeve
Mooi hoor. Goeie vader.
0 0
dianaajax
goede vader die zijn eigen dingen niet doet- denk je echt dat dat een goede vader is.

vader en-of moeder moet af en toe erop uit met vrienden

man wat voor wereld leven met dit soort ideeen
0 -2
Koekepeer
Ik vind dit meer een discussie voor het VIVA-forum
0 0
Schip
Ok. Gaat jouw moeder er regelmatig op uit Diaan?
0 0
Koningtoto
En wie ben jij in godsnaam om te bepalen of ik een goede vader ben?
1 0
dianaajax
wat een gelul/ traop dat wijuf aan de kaqnt/ je laat toch niet je leven verzieken
0 -4
Jelephi
Zo laat de poeder effe staan volgende keer koekwaus
0 0
Koningtoto
Ik zal het even aan haar doorgeven. Rip alvast :p
1 0
MisterAFCA
Vergeet vanavond niet de jeukpoeder uit je gleuf te wassen...
0 0
Labrador
Als je leven alleen uit Ajax bestaat is dat best wel sneu.
0 0
dianaajax
als je leven alleen uit ajax bestaat is best wel sneu.
als je in 12 jaar niet 1 keer naar een uitwedstrijd mag omdat je je vrouw en kinderen alles wilt geven ( klinkt wel heel erg lief- maar slaat nergens op) vind ik je leven nog veel sneuer
0 -1
Koningtoto
Ik mag dat wel degelijk. Ik kies er voor om dat niet te doen. Ik heb mijn seizoenkaart en daarmee kan ik prima leven.
0 0
AFCA-B93
Laat het lekker gaan man. Zoals gezegd hoef je niemand hier te verantwoorden over dit soort dingen.
0 0
MisterAFCA
Laat ze lekker de tering krijgen man. Je hoeft je aan die kansloze niet te verantwoorden. Kinderen staan op 1 zoals het hoort. Wat die pantoffeldiertjes hier ervan vinden is niet belangrijk.
1 0
Koningtoto
Je hebt gelijk.
0 0
TontoKarnaggel
Laat anders ieder voor zich even beslissen hoe hij zijn leven inricht....
0 0
niquedegraaff
75 euro voor een plek waar je geen moer ziet.. Bizar
2 -2
JusAFCA
Eindelijk een keer sfeer in het Bernabeu!
Hopelijk krijgen de boys een erehaag de 5de!
2 0
Jelephi
Ben erbij. Iemand nog goede tips voor vluchten/verblijf? Vandaag alles boeken namelijk
5 0
JK1989
Ik vlieg met KLM vanaf Amsterdam op 3 maart heen en 8 maart terug, kostte me 265 euro. Een dag eerder terug zou 25 euro extra kosten gisteravond.
1 0
Jelephi
Uiteindelijk ams-mad voor 299 en verblijf voor 182 voor 3 nachten. Zin in!
2 0
JK1989
Welke dagen vlieg je en met welke maatschappij? Ik heb 120 euro voor 5 nachten betaald; hostel ligt middenin het centrum.
0 0
Jelephi
AirEuropa, 4-7 maart... verder een airbnb midden in het centrum!
0 0
ajaxciedforlive
Vanuit frankfurt 160 euro
0 0
Jelephi
Vergeet je niet te melden dat het ook wat kost om in frankfurt heen en terug te komen? Dan zit je gewoon op een prijs van 240-250.
0 0
TontoKarnaggel
Wij vliegen vanaf brussel,( vertrekken de zondag ervoor al) wel 270 euro maar ben bang dat het nu alleen nog maar duurder gaat worden. Charleroi is ook mogenlijk, tenminste, de laatste keer dat ik keek.
1 0
pieke
Daar kome nog kosten bij voor parkeren en verblijf en benzine naar Brussel. Maar dat vertelt niemand er ooit bij.
2 0
TontoKarnaggel
Misschien vertellen ze dat er niet bij omdat dat voor zich zelf spreekt....
1 0
KingJames23
Ik vlieg vanaf Düsseldorf dat is meestal goedkoper. Maar ik heb wel meteen geboekt toen de loting net was geweest. Dus dat scheelt altijd wat geld.
0 -1
pieke
Je woont in Duitsland?
0 -1
Jelephi
Voor mij is Dusseldorf ook gewoon 2 uurtjes rijden hoor. Niet veel langer dan schiphol
0 0
JK1989
Dusseldorf is vanuit Limburg prima te doen! Ik woon alleen niet meer in Limburg. Haha
0 -1
Kaatje
Ik kwam gisteren deze info tegen. Misschien totaal niet aan de orde voor je, maar ik dacht ik gooi de link even in de 'cloud'.
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/865668/ajax-fans-huren-vliegtuig-voor-real-madrid-laten-we-dat-betaalbaar-maken-.html
0 0
afcasven1995
Ik vlieg vanaf Brussel. Maar ik woon in Maastricht dus Brussel is korterbij dan Amsterdam haha.
0 0
JusAFCA
Ik ga via Luxemburg, is 3.5 uur rijden maar scheelde gister tot wel 250 euro met een vlucht vanuit Nederland.. zal nu inmiddels al wel duurder zijn. En via booking kan je heel veel hostels vinden of hotels wat je zelf wilt natuurlijk..
0 0
Labrador
Wij zijn gewoon de grootste qua uitsupport. Kijk eens naar de feiten. Bayern 3700 man(uitverkocht) Benfica 3200 man. Athene 1200 , Graz 800 man(uitverkocht) luik 1000(uitverkocht) Madrid 3800 man ( uitverkocht )
Prachtige aantallen!
2 0
DeBaarsjes
Ja en na Graz,Luik,Munchen,Lissabon,Athene en Madrid.. word het ff water en brood haha.. maar wel tripjes voor in de boeken
0 0
Labrador
Haha dat wel man maar potdomme wat hebben we een mooie tripjes gehad dit seizoen. Bayern was echt fantastisch. Eerst naar het oktoberfest en daarna vocaal de baas in het stadion. Dat zijn dingen waar ik enorm van kan genieten.
0 0
3*stars*3
Ajax fans verdienen meer credits.
Kn me herinneren dat ze in Engeland destijds erg onder de indruk waren van de Ajax fans in Manchester.
Zelfde tijdens Bayern-Ajax en in de EU thuisduels helemaal.
En geen grimmige sfeer zoals in die gehypte Kuip maar echt een leuk sfeer en de spelers krijgen er ook een boost van.
4 0
AFCAHOOLIGAN
ben er bij wel in het vak van madrid maar toch. gelijk een paar dagen erbij gepakt
1 0
Pierre Heno
De capaciteit is iets meer dan 81.000 toeschouwers. Er kunnen er dus nog wel wat bij.
0 0
louis60
Barcelona staat thuis na 6 minuten 0-1 achter tegen Real Madrid. Gelukkig zijn wij beter. Toch nog zin in kaartje Real Madrid uit.
1 0
Radie125
heb al 2 kaartjes eretribune ruim 200 euro dat dan weer wel.
0 -2
Pauw
Ben dan al in Madrid dus ga het zeker proberen met m’n SVA
0 0
MPAjax
tegen real is natuurlijk wel een mooi affiche zou er ook graag bij zijn als dat kon maar als ik zo lees dat je mindere plaatsen krijgt tegen een relatief hoge prijs dan twijfel ik
0 0
KleinMiljoen
Iemand enig idee of je met een SVA lidmaatschap nog kans maakt op uitkaarten? Heb toevallig vrij rond die tijd
0 0
mark4652
Dat is puur afwachten hoe snel de verkoop gaat.
0 0
Tinus
Ja, kun je best proberen. Tegen Benfica uit was het uitvak niet uitverkocht in eerste instantie. Zij zijn er met een SVA kaart alsnog tussen gekomen.
0 0
dianaajax
ik denk dat er niet meer dan 2500 man mee gaat
hoop wel op vol uitvak
0 0
DeBaarsjes
Het kan altijd erger (Nicosia boven de 80 eu met 200 man in uitvak). Het is dat de kaartverkoop pas eind februari stopt. Was ie bijv. 1 dag voor Ajax-Real gestopt was de kans wel iets groter dat het uitverkocht zou raken. Nu wachten velen toch op het resultaat in de ArenA. De normale CC zal wel aan een kaart komen.
0 -1
Tinus
Idiote prijs voor een vak van waaruit je een telescoop nodig hebt om te zien wie er tegen de bal aan schiet. Die lui schamen zich nergens voor.
5 0
MitsjollAjax
Ik vind ook wel heel erg veel. München en Lissabon was ik 50 en 30 kwijt ofzo.

Ik lees nu dat de prijs is gebaseerd op een gemiddelde van de tribunes. Waarschijnlijk zitten we dan op ring 3 en 4. Puur kut als je 75 euro moet betalen voor een plek van 50 :p (ervanuitgaande dat de dure plekken 100 euro kosten)
0 0
..::Rootje::..
Wat vind jij een normale prijs dan?
0 -4
Tinus
Voor zo’n plek in het topje van het stadion vind ik 50 euro echt maximaal.
1 0
..::Rootje::..
Dit is Champions League. Geen competitiewedstrijdje tegen Apollon Limassol.
0 0
AmsterdamFM
En onder het mom van 'dit is Champions League' kunnen we de supporter maximaal uitknijpen natuurlijk. Bijna 75 (!) euro voor een plek op de vierde ring en met (wellicht) een net voor je snuffert is bizar. Desalniettemin, de reis is al geboekt. Blijft toch je cluppie!
0 0
Zalazar
Hoe weet je of je een seizoenkaart nl+, nl of gewone seizoenkaart hebt?
0 0
Labrador
Haha jij bent nieuw :) . Maar goed. NL , NL+ is een uitkaart. Als je geen uitkaart hebt dan heb je een gewone seizoenskaart. Gezien de prijs denk ik dat vele afhaken wat ik niet begrijp want je weet van te voren dat een club als Madrid de hoofdprijs gaat vragen.
0 0
KingJames23
Als je dit moet vragen heb je niks te zoeken in Madrid.
0 -1
MitsjollAjax
Daarom zijn die nieuwe regels zo kut. Ik heb geen tijd voor een seizoenkaart maar ga wel naar Europese uitwedstrijden (sva eu (volgend jaar misschien eu ) ) maar hierdoor loop ik mijn kaartje misschien mis en daar zou ik wel van balen. Als je SCC eu heb dan mag je eerder 100% maar iemand met SCC zou achteraan moeten aansluiten ben ik van mening.
Ja ze geven 400 euro uit en zijn er altijd maar 1 Europees tripje kost ook al snel 400-500 euro en die groep is er ook altijd
0 0
J0ris
Als je dit moet vragen dan heb je denk ik een ‘gewone’ scc. NL en NL is als je naar nederlandse uitwedstrijden gaat. Dit kan je zien door in te loggen op mijn ajax en dan bij je gegevens je uitrecht te checken
0 0
Tinus
Volgens mij kun je dat zien in Mijn Ajax op de site.
0 0