[Update II] Uitvak in Madrid is uitverkocht

BVeenstra, 18-02-2019 om 10:30, 28424 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De kans is groot dat Ajax door bijna vierduizend supporters gesteund wordt in het Estadio Santiago Bernabéu voor de uitwedstrijd tegen Real Madrid (dinsdag 5 maart). De Amsterdamse club meldt via Ajax.nl dat er 3877 kaarten beschikbaar zijn voor de return van de achtste finale in de Champions League.

Een kaartje kost 74,92 euro, zo valt te lezen. Per persoon kun je maximaal één kaart bestellen. Aankomende zaterdagochtend om 10.00 uur kunnen personen met een seizoenkaart EU+ een ticket bemachtigen. Hierna volgen seizoenkaart EU, seizoenkaart NL +, seizoenkaart NL en de normale seizoenkaart. Mochten er daarna nog kaarten over zijn kunnen ook SVA EU+, SVA EU en de normale SVA-leden een poging wagen. Daarna zijn de mensen met een clubcard aan de beurt. De verkoop sluit uiteindelijk op 24 februari. Een volledig verkoopschema zie je hier.

De kaarten worden niet per mail of post verstuurd, zo meldt Ajax verder. Het wedstrijdticket dient afgehaald te worden bij het omwisselpunt. Een locatie wordt aan de kopers via de mail gecommuniceerd. De omwisseltijden zijn maandag 4 maart tussen 18.00 en 19.30 uur en dinsdag 5 maart tussen 10.00 en 16.00 uur. Op een andere tijd omwisselen is niet mogelijk. Verder kunnen supporters vrij afreizen naar Madrid.

Update - 09.35 uur (16 februari 2019) - Ongeveer 130 kaarten beschikbaar

Wie nog een ticket wil bemachtigen voor de uitwedstrijd van Ajax tegen Real Madrid, moet snel zijn. De Amsterdammers melden via Twitter dat er ongeveer 130 kaarten over zijn voor de return in het Estadio Santiago Bernabéu. Zaterdagochtend om 10.00 uur start de verkoop voor de Club Card EU-houders. In de hoofdstad van Spanje zullen de Amsterdammers, ondersteund door een bijna volledig gevuld uitvak, een 1-2 achterstand moeten zien weg te poetsen.

Update - 10.30 uur (18 februari 2019) - Uitvak in Madrid is uitverkocht

Ajax kan in het Estadio Santiago Bernabéu rekenen op de steun van 3877 supporters. Alle kaarten voor het uitvak zijn uitverkocht, zo meldt Ajax Fancare via Twitter. De return tussen Real Madrid en Ajax wordt op dinsdag 5 maart (21.00 uur) gespeeld. Ajax moet een 1-2 thuisnederlaag zien weg te poetsen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
UltimateKaos
Mijn eerste awayday is mij goed bevallen(Bay-Aja). Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn tweede awayday (Rea-Aja) ook goed gaat komen!
5 0
Pauw
Ben er ook (voor het eerst) bij. We hebben genoeg capaciteit om de Madrilenen te overstemmen
2 0
Stone020island
Dat kan met 100 man ook hoor daar. Zit vol met gloryhunters, toeristen en facisten
0 0
Pauw
Waar reken jij jezelf toe?
0 0
DeBaarsjes
Hij bedoelt het thuispubliek zit vol met gloryhunters, toeristen en facisten. Dat je met 100 man zo dat thuispubliek de baas kan zijn
0 0
Stone020island
Gewoon een normale ajacied die in amsterdam west woont lol...
0 0
Murtagh
we gaan ze pakken ik voel het
4 0
Stroeve
Ik ben erbij! En klaar voor het Wonder van Madrid.
4 0
JK1989
Iemand enig idee hoe het waarschijnlijk zit met het 'omwisselen in Madrid'? Voor mij de eerste (Europese) uitwedstrijd.
0 0
DeBaarsjes
Je krijgt nog wel mailtje van Ajax.. komt goed joh. Hopelijk blijft de 1e je nog jarenlang bij...
1 0
JK1989
Dat weet ik zeker! Hoop dat we ze kunnen pakken: gekkenhuis!
0 0
dianaajax
klasse / netjes jongens / niet verwacht
2 0
Ajax The Best
Zaterdag eerst naar El Clasico... wat zou het mooi zijn om getuige te zijn van twee thuisnederlagen op een rij in Bernabeu! Maar goed... kan er ook mee leven als ze zaterdag niet verliezen.
2 0
niquedegraaff
75 euro voor een plek waar je geen moer ziet.. Bizar
2 -2
JusAFCA
Eindelijk een keer sfeer in het Bernabeu!
Hopelijk krijgen de boys een erehaag de 5de!
2 0
Jelephi
Ben erbij. Iemand nog goede tips voor vluchten/verblijf? Vandaag alles boeken namelijk
5 0
JK1989
Ik vlieg met KLM vanaf Amsterdam op 3 maart heen en 8 maart terug, kostte me 265 euro. Een dag eerder terug zou 25 euro extra kosten gisteravond.
1 0
Jelephi
Uiteindelijk ams-mad voor 299 en verblijf voor 182 voor 3 nachten. Zin in!
2 0
JK1989
Welke dagen vlieg je en met welke maatschappij? Ik heb 120 euro voor 5 nachten betaald; hostel ligt middenin het centrum.
0 0
Jelephi
AirEuropa, 4-7 maart... verder een airbnb midden in het centrum!
0 0
ajaxciedforlive
Vanuit frankfurt 160 euro
0 0
Jelephi
Vergeet je niet te melden dat het ook wat kost om in frankfurt heen en terug te komen? Dan zit je gewoon op een prijs van 240-250.
0 0
TontoKarnaggel
Wij vliegen vanaf brussel,( vertrekken de zondag ervoor al) wel 270 euro maar ben bang dat het nu alleen nog maar duurder gaat worden. Charleroi is ook mogenlijk, tenminste, de laatste keer dat ik keek.
1 0
pieke
Daar kome nog kosten bij voor parkeren en verblijf en benzine naar Brussel. Maar dat vertelt niemand er ooit bij.
2 0
TontoKarnaggel
Misschien vertellen ze dat er niet bij omdat dat voor zich zelf spreekt....
1 0
KingJames23
Ik vlieg vanaf Düsseldorf dat is meestal goedkoper. Maar ik heb wel meteen geboekt toen de loting net was geweest. Dus dat scheelt altijd wat geld.
0 -1
pieke
Je woont in Duitsland?
0 -1
Jelephi
Voor mij is Dusseldorf ook gewoon 2 uurtjes rijden hoor. Niet veel langer dan schiphol
0 0
JK1989
Dusseldorf is vanuit Limburg prima te doen! Ik woon alleen niet meer in Limburg. Haha
0 -1
Kaatje
Ik kwam gisteren deze info tegen. Misschien totaal niet aan de orde voor je, maar ik dacht ik gooi de link even in de 'cloud'.
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/865668/ajax-fans-huren-vliegtuig-voor-real-madrid-laten-we-dat-betaalbaar-maken-.html
0 0
JusAFCA
Ik ga via Luxemburg, is 3.5 uur rijden maar scheelde gister tot wel 250 euro met een vlucht vanuit Nederland.. zal nu inmiddels al wel duurder zijn. En via booking kan je heel veel hostels vinden of hotels wat je zelf wilt natuurlijk..
0 0
Labrador
Wij zijn gewoon de grootste qua uitsupport. Kijk eens naar de feiten. Bayern 3700 man(uitverkocht) Benfica 3200 man. Athene 1200 , Graz 800 man(uitverkocht) luik 1000(uitverkocht) Madrid 3800 man ( uitverkocht )
Prachtige aantallen!
2 0
DeBaarsjes
Ja en na Graz,Luik,Munchen,Lissabon,Athene en Madrid.. word het ff water en brood haha.. maar wel tripjes voor in de boeken
0 0
Labrador
Haha dat wel man maar potdomme wat hebben we een mooie tripjes gehad dit seizoen. Bayern was echt fantastisch. Eerst naar het oktoberfest en daarna vocaal de baas in het stadion. Dat zijn dingen waar ik enorm van kan genieten.
0 0
3*stars*3
Ajax fans verdienen meer credits.
Kn me herinneren dat ze in Engeland destijds erg onder de indruk waren van de Ajax fans in Manchester.
Zelfde tijdens Bayern-Ajax en in de EU thuisduels helemaal.
En geen grimmige sfeer zoals in die gehypte Kuip maar echt een leuk sfeer en de spelers krijgen er ook een boost van.
4 0
AFCAHOOLIGAN
ben er bij wel in het vak van madrid maar toch. gelijk een paar dagen erbij gepakt
1 0
louis60
Barcelona staat thuis na 6 minuten 0-1 achter tegen Real Madrid. Gelukkig zijn wij beter. Toch nog zin in kaartje Real Madrid uit.
1 0
Radie125
heb al 2 kaartjes eretribune ruim 200 euro dat dan weer wel.
0 -2
Pauw
Ben dan al in Madrid dus ga het zeker proberen met m’n SVA
0 0
MPAjax
tegen real is natuurlijk wel een mooi affiche zou er ook graag bij zijn als dat kon maar als ik zo lees dat je mindere plaatsen krijgt tegen een relatief hoge prijs dan twijfel ik
0 0
DeBaarsjes
Het kan altijd erger (Nicosia boven de 80 eu met 200 man in uitvak). Het is dat de kaartverkoop pas eind februari stopt. Was ie bijv. 1 dag voor Ajax-Real gestopt was de kans wel iets groter dat het uitverkocht zou raken. Nu wachten velen toch op het resultaat in de ArenA. De normale CC zal wel aan een kaart komen.
0 -1
Tinus
Idiote prijs voor een vak van waaruit je een telescoop nodig hebt om te zien wie er tegen de bal aan schiet. Die lui schamen zich nergens voor.
5 0
MitsjollAjax
Ik vind ook wel heel erg veel. München en Lissabon was ik 50 en 30 kwijt ofzo.

Ik lees nu dat de prijs is gebaseerd op een gemiddelde van de tribunes. Waarschijnlijk zitten we dan op ring 3 en 4. Puur kut als je 75 euro moet betalen voor een plek van 50 :p (ervanuitgaande dat de dure plekken 100 euro kosten)
0 0
..::Rootje::..
Wat vind jij een normale prijs dan?
0 -4
Tinus
Voor zo’n plek in het topje van het stadion vind ik 50 euro echt maximaal.
1 0
..::Rootje::..
Dit is Champions League. Geen competitiewedstrijdje tegen Apollon Limassol.
0 0
AmsterdamFM
En onder het mom van 'dit is Champions League' kunnen we de supporter maximaal uitknijpen natuurlijk. Bijna 75 (!) euro voor een plek op de vierde ring en met (wellicht) een net voor je snuffert is bizar. Desalniettemin, de reis is al geboekt. Blijft toch je cluppie!
0 0
Zalazar
Hoe weet je of je een seizoenkaart nl+, nl of gewone seizoenkaart hebt?
0 0
Labrador
Haha jij bent nieuw :) . Maar goed. NL , NL+ is een uitkaart. Als je geen uitkaart hebt dan heb je een gewone seizoenskaart. Gezien de prijs denk ik dat vele afhaken wat ik niet begrijp want je weet van te voren dat een club als Madrid de hoofdprijs gaat vragen.
0 0
KingJames23
Als je dit moet vragen heb je niks te zoeken in Madrid.
0 -1
MitsjollAjax
Daarom zijn die nieuwe regels zo kut. Ik heb geen tijd voor een seizoenkaart maar ga wel naar Europese uitwedstrijden (sva eu (volgend jaar misschien eu ) ) maar hierdoor loop ik mijn kaartje misschien mis en daar zou ik wel van balen. Als je SCC eu heb dan mag je eerder 100% maar iemand met SCC zou achteraan moeten aansluiten ben ik van mening.
Ja ze geven 400 euro uit en zijn er altijd maar 1 Europees tripje kost ook al snel 400-500 euro en die groep is er ook altijd
0 0
J0ris
Als je dit moet vragen dan heb je denk ik een ‘gewone’ scc. NL en NL is als je naar nederlandse uitwedstrijden gaat. Dit kan je zien door in te loggen op mijn ajax en dan bij je gegevens je uitrecht te checken
0 0
Tinus
Volgens mij kun je dat zien in Mijn Ajax op de site.
0 0