Dijks: 'Klassieker deed pijn, maar is incident'

GinoHaverkamp, 04-02-2019 om 15:30, 5730 views, ELFVoetbal |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mitchell Dijks kon amper kijken naar de Klassieker van vorige week. Dat meldt hij aan ELF VoetbalDe oud-verdediger van Ajax zag vanuit Italië zijn voormalige werkgever hard onderuit gaan tegen Feyenoord.

Dijks probeert nog vaak wedstrijden van Ajax kijken, maar dat lukt niet altijd. De Klassieker van vorige week tegen Feyenoord kon de linksback van het Italiaanse Bologna dan wel zien, al ging het niet van harte. 'Het deed pijn om Ajax te zien af gaan. Toch denk ik dat het een incident was en dat Ajax dit seizoen nog mooie dingen laat zien', zegt hij over de 6-2 nederlaag van zijn oude club.

Waar hij bij Ajax streed om het kampioenschap, vecht Dijks met Bologna tegen degradatie. Na 22 wedstrijden in de Serie A staat de club achttiende, net onder de degradatiestreep. Empoli, dat net boven Bologna staat, heeft slechts één punt meer. Dijks: 'Wij gaan niet degraderen, let maar op.' Zondag deed de degradatiekandidaat in ieder geval goede zaken, want het versloeg Internazionale met 0-1.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Chesterson93
“Echte” Amsterdammer omdat hij de Klassieker volgt. “Neppe” Amsterdammer omdat hij mindere wedstrijden speelde voor Ajax.
0 -4
Sjaakvaak
Rot toch op man, deze gast speelde altijd met hart en ziel. Je kan zeggen wat je wil over zijn kwaliteiten maar Mitchell is een rasajacied.
0 0
mercurius3
Dijks is een goeie gast. Cultheld.
2 0
de-Ajacied
Geweldige echte Amsterdammer
3 0
Jari_held
Mooi ajaxhart en heeft blijkbaar moeiteloos de mentaliteit die al jarenlang binnen de selectie heerst over genomen. Een incident is iets dat incidenteel voorkomt. Veegpartijen op cruciale momenten komen echter al 4/5 jaar lang voor en zijn dus zeker niet een incident maar een structureel probleem. Vandaar ook de jarenlange prijzendroogte...
1 -3
SilverHaze
Wat ben jij simpel zeg. Ten Hag heeft nu 3 keer een veeg gehad. Daarvoor was Ajax onder Bosz en de Boer de beter in vrijwel alle toppers.
0 0
3sterrenAjax1
echte ajacied. meermaals kut behandeld bij ons maar nooit klagen en ons nog steeds steunen. topgozer!!
6 0
Labrador
Nooit zeiken. Echt een voorbeeld.
9 0
AjaxDaniel
Een echte Ajacied en dat waardeer ik
9 0
Ajacied33
Niet de beste verdediger die het Ajax shirt heeft gedragen, maar wel een echte Ajacied. Mooi om te lezen
9 0
Adamoost
Misschien weer een goed alternatief op de lb? ;p
1 0
Ajaxmax
Heerlijk zo een Ajaxhart!
9 0