Tagliafico en Van de Beek in Elftal van de Week

BartVeenstra, 04-02-2019 om 12:40, 3647 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek zijn namens Ajax opgenomen in het Elftal van de Week van De Telegraaf. Rapporteur Ruben Schaken van de ochtendkrant gaf de twee Ajacieden een zeven voor hun optreden tegen VVV-Venlo (6-0).

André Onana, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech en Kasper Dolberg kregen allen een 6,5. Dusan Tadic moet het doen met een 6, terwijl Rasmus Kristensen met een 5,5 de laagste beoordeling kreeg. Invallers Daley Sinkgraven, David Neres en Klaas-Jan Huntelaar kwamen niet lang genoeg in actie voor een beoordeling.

In het algemeen klassement voor Voetballer van het Jaar zien we slechts één Ajacied terug in de top vijf. Luuk de Jong, Angelino en Steven Bergwijn (allen PSV) vormen de top drie, terwijl De Ligt samen met Jorrit Hendrix (PSV) op plek vier staat. Blind, Ziyech, De Jong en Onana zijn wel terug te vinden in de top tien.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Farenza
6.5 voor Dolberg is aan de lage kant, verdiende in mijn ogen toch wel minstens een 7. Vind overigens een 5.5 voor Kristensen nog opvallender, vond hem best verdienstelijk spelen.
0 -1
Ajax#1900
Die Kristensen kan al niks meer goed doen idd. Speelde prima.
1 0
Rockpotje
Zegt genoeg dat je 6-0 kan winnen terwijl je twee zevens scoort. Maar die 6,5 voor Dolberg is toch wel lachwekkend. Er was zowaar meer dan een glimps van de oude Dolberg, net als in de eerste helft tegen Feyenoord (zijn we natuurlijk snel vergeten nadat hij met de rest compleet ondersneeuwde). Dit kan het begin zijn van een goede serie voor hem.
2 0
Schip
Ik zag voor het eerst iets van zelfbewustzijn.

En ik moet eerlijk toegeven dat die goal me nog steeds op het netvlies staat. Sommige goals hebben dat, zoals die van VdV die die Willy Carbo goal maakte.
0 0