Sierhuis: 'Ik wilde misschien te graag bij Ajax'

GinoHaverkamp, 04-02-2019 om 07:25, 4193 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kaj Sierhuis geeft toe dat hij te gretig op zoek was naar goals toen hij nog bij Ajax speelde. Dat vertelt de aan FC Groningen verhuurde spits aan het Algemeen DagbladDe jongeling maakte zaterdag zijn eerste Eredivisietreffer in de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen Willem II.

'In de Ajax-jeugd heb ik bewezen dat ik op elk niveau kan scoren. Ik dacht dat ik dat in de Eredivisie ook zou kunnen. Bij de paar kansen die ik kreeg, wilde ik misschien te graag een goal maken', zegt de twintigjarige Sierhuis tegen de krant. In de twee duels in de Amsterdamse hoofdmacht kwam de in Griekenland geboren Sierhuis niet tot scoren.

Bij FC Groningen is de kop er nu af voor de aanvaller. Uit bij Willem II maakte de huurling namelijk zijn eerste Eredivisiedoelpunt. 'Thomas Bruns schoot de bal blind naar voren en daar anticipeerde ik goed op.' Mede dankzij Sierhuis' goal staat de Groningse club nu op de vijftiende plaats, één plek boven de degradatiestreep.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
Dat is niet zo gek ook, want hij had maar een korte tijdspanne om zich te laten zien daar Dolberg op de weg terug was.
Al blijf ik erbij dat ze Kasper gewoon 4 wedstrijden in Jong Ajax hadden moeten laten spelen om daar wedstrijdfit te worden en zijn vorm terug te vinden, en Kaj iets langer de kans hadden moeten geven dan 45 minuten en een invalbeurt.
Als we zien dat Dolberg en Huntelaar soms wedstrijden onzichtbaar zijn, of nauwelijks een doelkans krijgen, dan lijkt het erop alsof Sierhuis in minder dan 90 minuten aan een onmogelijke opdracht moest voldoen om in the picture te blijven, resulterende in iets te graag willen.
1 0
Ajaxmax
Aardige gozer, kan ook meer dat zes woorden in een zin plaatsen. Is fijn als je dat afzet tegen de gemmidelde voetballer
2 0
mercurius3
Gaat om kwaliteiten, dat gelul over aardig en algemeen beschaafd Nederlands telkens. De Jong presteert zeer wisselvallig en soms ronduit zwak, maar 'hij is zo aardig'. Schei toch uit met die onzin.
0 -3
Dennis1964
Ja dat is het belangrijkste.
0 0
Jelephi
Zet hem tegenover Noa Lang. Hahaha
1 -1
insectenverdelg
die hapert al als hij zn eigen naam moet uitspreken. :)
1 -1