Onana: 'Waarom zou ik jaloers zijn op Frenkie?'

BVeenstra, 01-02-2019 om 12:30, 3671 views, Ajax Life |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Waar sommige critici van mening zijn dat er mogelijk jaloezie optreedt in de Ajax-selectie omtrent de transfer van Frenkie de Jong naar FC Barcelona geldt dat in ieder geval niet voor André Onana. De keeper is juist blij voor zijn teamgenoot, zo vertelt hij in gesprek met Ajax Life.

'Of ik jaloers ben op Frenkie? Wow, nee. Waarom zou ik jaloers zijn?', reageert Onana op de vraag van Ajax Life. 'Ik ben juist een van de mensen geweest die Frenkie adviseerde om voor FC Barcelona te kiezen. We hebben elkaar gesproken over de stad, de club en nog veel meer. Ik ben niet jaloers op Frenkie, ik ben juist blij voor hem. Heel erg blij.'

Volgens Onana is het fantastisch dat De Jong bij FC Barcelona gaat spelen. 'We speelden samen bij Jong Ajax, in het eerste en nu gaat hij naar Barcelona. Fantastisch. Heel mooi', aldus de Kameroener, die zegt dat De Jong wel gewoon zijn eigen keuze heeft gemaakt. 'Ik ben blij voor Frenkie en wens hem heel veel succes.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mercurius3
Onana is een gentleman. Klassevent.
0 0
Jojo49
ONANA vind ik een klasse man,, ook in antwoorden .
0 0
Leviathan
Man man man wat kansloos. Onana is een topkeeper waarvan ik zeker niet uitsluit dat hij bij een club terecht komt van het kaliber Barca hij is nog jong en toch al zo goed en stabiel.. Die hoeft nergens jaloers op te zijn in ieder geval.
0 0
Red Devil
Smerige stemmingmakerij weer en daar moeten ze ver boven blijven staan bij Ajax.
0 0
ajaxinho
Ajax Life stelde die vraag aan hem??

Zal als grap bedoeld zijn, neem ik aan.
0 0
Habalaski
Nu de resultaten even tegenvallen zal alles van stal gehaald worden om onze club zo slecht mogelijk te doen lijken. Opzich niets nieuws..
1 0