Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Traoré grapt met Huntelaar: 'Hij is te oud'

SJvanveen, 29-01-2019 om 18:58, 10500 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Lassina Traoré, die maandag zijn eerste goal maakte namens Jong Ajax sinds, houdt van Nederland en Amsterdam. In gesprek met Ajax TV sprak hij over zijn verwachtingen, een grappig onderonsje met Klaas-Jan Huntelaar en pindakaas. 

'Huntelaar vroeg mij tijdens het eten in de Verenigde Staten of ik een PlayStation had. Ik zei dat ik FIFA speelde en hem had verkocht omdat hij te oud was. Hij zei dat, als hij coach van Ajax wordt, hij mij terug stuurt naar Burkina Faso', blikt Traoré terug op een ironisch moment tijdens het winterse trainingskamp in Florida. 

Traoré begint bij Jong Ajax en hoopt snel minuten te maken in de hoofdmacht. 'Dat verwacht ik', laat de sterke spits weten. 'Ik weet dat ik kan voetballen, maar moet hard werken en leren van de spelers die er al zijn.' Het acclimatiseren in Nederland gaat hem in ieder geval goed af. Wat hij het lekkerste vindt? 'Pindakaas, ik houd van pindakaas', laat hij weten.

Michael Reiziger is positief over Traoré

Michael Reiziger, coach van de Ajax-beloften, is erg te spreken over het debuut van Traoré in de Keuken Kampioen Divisie. 'Hij maakte een heel goede indruk. Hij is een sterke jongen en kan een bal goed vasthouden. Hij maakt oorlog en heeft een goed debuut gemaakt', aldus Reiziger, die stelt dat de grootste kwaliteit van de centrumaanvaller nog zichtbaar moet worden voor het grote publiek. 'Hij heeft een verschrikkelijk hard schot, maar dat komt nog wel.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Truth
Leuke anekdote, alleen vraag ik me wel af of de "scribent" wel weet wat ironisch betekent...
0 0
Leviathan
Huntelaar is een topper. Hoop dat hij bij Ajax als trainer / assistent aan de slag gaat na zijn voetbal carrière en dan ernaast als spitsentrainer zolang dat kan. Hij kan echt de fijne kneepjes van het vak bij brengen een bonk ervaring ook.
5 0
Ajax_026
Huntelaar is een slimme jongen maar houd ook van simpele dingen. Ik denk dat hij de hectiek rond het trainerschap niet echt ziet zitten.
1 0
Ajax27
Hij stelt zich inderdaad echt geweldig op van begin af aan. Heeft alles gezien en meegemaakt wat je kan krijgen als speler. Spelen om prijzen, voetballen op het allerhoogste niveau, degredatievoetbal spelen, op de bank belanden, terugkrabbelen en gewoon blijven scoren. Het is een inspiratiebron tot en met! Weet dat de toekomst voor gaat maar zet zich keihard in. En spelers die een beetje gaan zweven zoals vd Beek een tijdje terug die ff een paar keer wissel stond en zn zaakwaarnemer wat in de media liet roepen... Gewoon ff lekker in de zeik nemen op social media, een grapje van maken, achter de schermen waarschijnlijk wel ff serieus aanpakken, en weer door. Ik ben echt ontzettend blij dat ze iemand met zoveel voetbalplezier hebben teruggehaald. Topper!
1 0
lucajax
Die Klaas-Jan is echt heel belangrijk voor Ajax buiten het veld dat is duidelijk!
9 0
Rsv
Hahaha prachtige anekdote!
5 0
Ajaxmax
Gooi in t eerste die gozer
1 0
Schip
Die opmerking van Hunter :):)

Ik ben ziedend over zondag en kotsmisselijk tegelijk, dus een item als dit is wel weer prettig.
10 0
3*stars*3
En een prettige reactie van jou want we moeten gewoon door.

Heb trouwens een goed gevoel bij deze kerel.
0 0
Patajax
vrijdag scoorde die niet hoor. Maar goef
4 0
SJvanveen
Maandag indd, foutje reeds aangepast, thx
2 -1