Driessen: 'Bonje in de kleedkamer in de beker'

BvdPloeg, 28-01-2019 om 22:55, 37208 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Volgens Valentijn Driessen is het er niet gezellig aan toe gegaan bij de bekerwedstrijd tussen Ajax en SC Heerenveen. De Amsterdammers wonnen met 3-1, maar David Neres en Hakim Ziyech zouden niet blij zijn geweest met hun rol. Het is voor Driessen, werkzaam bij De Telegraaf, een nieuw bewijs dat Erik ten Hag niet op handen wordt gedragen.

'Er zijn gewoon een heleboel in de kleedkamer die Ten Hag nog steeds niet zien zitten', stelt Driessen vast bij Natafelen met Kees. 'Als je naar Heerenveen kijkt in de beker; vooraf was er al heibel omdat Neres niet speelde. Hij is man 11,5, tussen de elfde en twaalfde man in. Hij ging er vol vanuit dat hij zou spelen. Dan heb je al bonje in de kleedkamer. Dat hij inviel, dat was een goedmakertje. In de rust werd Ziyech eruit gehaald, zonder dat dat gecommuniceerd was. Die wilde er helemaal niet uit, want met 3-0 bij rust is het freewheelen geblazen. Die wil gewoon voetballen. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te geven.'

'Misschien is het wel terecht van Ten Hag, maar hij heeft geen hoge geloofwaardigheid bij de spelers', vervolgt de journalist, die op die manier andere geluiden laat horen dan Freek Jansen van Voetbal International, die de band tussen spelers en trainer ook anders ziet. 'Misschien geeft Ten Hag ze wel veel te veel vrijheid. Tadic was tegen Feyenoord rijp voor een wissel en Mazraoui had er in de rust ook uit gemoeten.'

Perez: 'Ik denk dat Mazraoui helemaal op is'

Ook de slechte beurt van Noussair Mazraoui kwam ter sprake. Kenneth Perez leeft mee met de rechtsback, die in zijn ogen een vermoeide indruk maakt. 'Ik denk dat Mazraoui helemaal op is. Hij is van helemaal niet spelen naar alles spelen gegaan, met alle indrukken die daar bij komen met de Champions League, het Nederlands elftal en Marokko... Je leeft in de eerste seizoenshelft in een roes en dan komt de winterbreak. Het is ook geen goed teken dat je kuit volloopt tegen Heerenveen.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DeBaarsjes
Als Ajax geen kampioen word kan je dat op zijn (Valentijn) conto schrijven... man wat een onruststoker.
1 0
DarkChild
waarom? Alsof het wat uitmaakt wat hij zegt en al helemaal als het niet waar is. Dan haal je toch je schouders er voorop? Wat veel meer voor de hand ligt, is dat mensen hier in de vlekken schieten als wat hij aanstipt wél waar kan zijn. Want dan blijkt het ideaalbeeld van Ajax toch niet helemaal te kloppen.
Volgens de podcast bij dit bericht is het probleem communicatie of liever het gebrek daar aan.
Met als prominente voorbeeld, Neres, die maar geen hoogte krijgt wat de club / trainer met hem wil
(die hoogte is er prima, als iedereen fit is speelt hij niet)

Als dat daadwerkelijk zo is, dan krijg je dat niet snel goed, want het zit in iemands persoonlijkheid of hij dat wel of niet wil/kan/belangrijk vindt. Sowieso binnen de club zijn Overmars en Sar ook zwak op dat vlak. Wat niet perse heel handig is als directeur/leidinggevende, maar goed dat is dan ook een vak natuurlijk.
0 0
Aad82
Is toch alleen maar mooi dat Ziyech alles wil spelen? Hij ging eruit tegen Heerenveen en meteen was alle creativiteit weg uit het team.

Hij wil belangrijk zijn voor Ajax en geeft altijd alles. Wat een vieze onruststoker die Valentijn.
2 0
Ajaxvooraltijd
Driessen heeft een kop om overheen te piesen. Zo! Heb ik ook even op zijn niveau iets geschreven.
1 0
Ajacied33
Hahahah
0 0
PJSM
Tijd voor Van Gaal.
4 -4
mercurius3
Van Gaal is een trainer van de 20ste eeuw. Heeft zijn beste tijd gehad. Banden Brom was de beste keus. Heeft overal gepresteerd. Maar heeft zijn uitstraling niet mee.
0 0
jarenfan
Inderdaad.
0 0
Juichtoon
Ja laten we weer terug naar af gaan. Nooit meer Van Gaal of heb je geen geheugen? In 1997 toen van Gaal vertrok was de jeugdopleiding zo goed als dood. Toppers van toen waren Turpijn en Splinter.
4 -2
DaNaRWaL
Die vergelijking gaat totaal niet op, Van Gaal zou er best wat van kunnen maken en het nooit meer zo bont maken als toen in '97. ben wel met je eens dat er meer ideale opvolgers zijn dan Louis van Gaal, daarbij vind ik dat Ten Hag nog even de tijd moet krijgen om te leren van zijn fouten. Want één ding dat zeker is, is dat hij fouten heeft gemaakt.
1 0
BokkieBokstra
Ik denk dat je met dit voorstel geen vrienden maakt maar het absoluut de beste keus. Misschien niet in een functie, maar het zou geen gek idee om eens contact met van Gaal op te nemen om te horen wat voor zinnigs hij te zeggen is. Ajax heeft geen technische leiding meer, dus er is werk aan de winkel.
3 -2
trodat4030
Ik geloof dat wel. Waarschijnlijk had ome Erik in z’n hoofd om z’n favoriete wissel, een 7 voor een 8 op 10, door te voeren in de rust, maar dan scoort die verdraaide Donny er opeens 2 in de eerste helft! Daar had hij ff geen rekening mee gehouden! Die kun je dan niet meer met goed fatsoen wisselen, niet als je tegen hetzelfde Heerenveen 4 dagen eerder een 3-1 voorsprong verspeeld. En dan moet je toch iets als je Neres iets beloofd zou hebben. Dan halen we Ziyech er maar uit onder het mom van: rust (135 min na de winterstop, uhuh). Hij zat gewoon met z’n handen in t haar (bedenk zelf maar welk haar ;-)).
1 -3
Dastaan
Driessen heeft zelf denk ik een persoonlijk probleem met ten hag. Tuurlijk is onze trainer niet het ideale uithangbord van onze mooie club. Maar wij hebben hem inmiddels geaccepteerd. Neemt nog niet weg dat hij een hoop punten aan zich zelf moet veranderen. Wisselbeleid is er 1 van. Je ziet overduidelijk dat bepaalde spelers zoals Schone, Mazraoui, Dolberg het niet kunnen brengen wat er verwacht wordt. Geef dan andere jongens de kans die zich willen bewijzen. Bij Ajax hoort de concurrentie strijd moordend te zijn. Iedere speler moet het besef krijgen dat ze niet zomaar een basisplaats krijgen. Denk ook wel dat het een ziekte van een trainer is om zo lang mogelijk aan je vaste 11 te houden dan daar wisselingen in te brengen. Of het goed gaat of fout gaat. Het vertrouwen blijven geven aan dezelfde spelers die er een potje van maken. Zal mij benieuwen zaterdag tegen VVV. Ik probeer toch positief te blijven maar het wordt met de week steeds lastiger en moeilijker.
3 -1
rood-wit-hart
Ik kan er echt met m’n kop niet bij dat De Telegraaf mediapartner van Ajax is. Met zulke ‘vrienden’ heb je toch geen vijanden meer nodig?
9 0
trodat4030
Keep your friends close, but your enemy’s closer..
2 0
3sterrenAjax1
donnie ‘het lek’ van de beek. ben helemaal klaar met die jankerd! matige voetballer en een achterbaks mannetje.
4 -15
BokkieBokstra
Weet ik niet of van Beek achterbaks is, hij baalt ervan dat het altijd dezelfde zijn die gewisseld worden, hoe er ook gespeeld wordt. Er zijn er ook die nooit gewisseld worden, hoe er ook gespeeld wordt. Is het voetbal dan ook nog slecht, dan krijg je gezeik. Ik weet het inmiddels wel: van Beek, Schone, Neres.
1 0
DaNaRWaL
volgens mij heb jij poep in je ogen en een flinke gekleurde bril op. En nu in de hoek
3 -1
suske
Ik vind dit een reactie die kant nog wal raakt Donnie zit zo niet in elkaar.
6 -4
suske
Ik heb heel de uitzending gezien. Wat Driessens wilde beweren dat er heibel tussen Ten Hag en de spelers. Werd door Freek Jansen ontkent en ontkracht hij had ook spelers gesproken. En zij dat de verstand houding tussen spelers en trainer wel goed. Perez had al eerder aangegeven dat Driessen vaak maar wat roept en hij vaak denk de waarheid te weten wat vaak niet!! zo is. Wat ik wel heb gemerkt is dat Freek Janssen meer weet dan Driessen en Verweij van de telegraaf.
Freek Jansen houd wat hij weet voor zich en heeft zo een beter vertrouwen bij de spelers ik vond het wel mooi dat toen Driessen zijn verhaal begon hij wat sinich begon te lachen en dacht lul jij maar en eind weg ik weet wel beter.
9 0
Redrum
Het is overduidelijk dat Valentijn boos is omdat hij geen inside information meer krijgt.
5 -1
Juichtoon
Kennelijk heeft hij dat wel en dat is zorgelijk.
1 -4
NotForSale
Driessen ga eens lekker stoken bij een andere club
4 -1
EzraAjax95
Als Ajax zo weer een paar wedstrijden wint is er niks aan de hand. Kijk naar PSV, alsof zij zo lekker gaan. De media hoef je niet serieus te nemen, want die willen liever clickbait dan geloofwaardige berichten
2 0
Ajaxfan16
Ach de ouwe stoker Driessen is er weer, had die dit ook gezegd als Ajax gewonnen had zondag, denk het niet he.
3 0
Bijgoochem
Begint die staatsmongool Driessen weer een potje te stoken
4 -1
Ajacied33
Driessen vind dit heerlijk. Eerste seizoenshelft wilde hij ook al stoken maar omdat de resultaten uitstekend waren, kon hij niet veel kwijt. Nu 2 potjes, 1 punt, en dan gaat ie los. Enge vent die Driessen en geloof hem totaal niet
2 0
marrene
Ligt niet aan Ten Hag maar aan de verwende zich zelf overschattende spelers. Je hoeft toch niet te communiceren als je een speler wisselt. Ja, op het moment van wisselen. Ziyech ontpopt zich weer als onruststoker. Hij heeft een beslissing te accepteren, zijn muil te houden en te presteren. Daar wordt hij rijkelijk voor beloond. Het is AFC AJAX en niet BV Ziyech. In het buitenland wordt hij met dergelijk gedrag de tribune op geschopt. Vroeger werd zoiets op de training opgelost door de dragende spelers. Kreeg hij een keekkie.
3 -2
Inhartennieren
Blij dat meer mensen zien dat Ziyech een onruststoker is.
Hij moet inderdaad gewoon zijn mond houden, en keihard gaan werken voor Ajax.
Wie denkt hij wel wie hij is.
Hij mag blij zijn dat hij nooit onder Cruijff heeft gespeeld.
Die had hem niet eens meer een basisplaats gegeven.
Maar meneer Ziyech staat boven alle partij hè.
0 -1
RusselWestbrook
Als het waar is wat Valentijn zegt. De waarheid en Valentijn zijn hele vage kennissen van elkaar; ze zien elkaar wel eens op feestjes, maar tot een gesprek komt het nooit.
2 -1
iammike
Valentijn Driessen, wat heeft Ajax met die man gedaan waardoor de haat zo groot is haha. Wou die vroeger perschef ofzo worden en hebben ze hem afgewezen? Of heeft ten Hag een vriendschapsverzoek op Facebook niet geaccepteerd? Wat is er jongen?
5 0
Redrum
De legendarische sportromanschrijver Valentijn Driessen, bekend van bestsellers als "Heibel in het trainingskamp" en " Stoken is makkelijk " komt nu met een nieuw meesterwerk : " Bonje in de kleedkamer " Alleen verkrijgbaar bij De Telegraaf.
7 0
Mocrodammerr
de ene na de andere analist of ex voetballer komt met inside story's. bizar na één nederlaag. En toevallig of niet.. naam van Donny staat er altijd tussen.
1 -2
DaNaRWaL
Dat komt omdat die jongen ook niet tevreden is, dan krijg je allerlei verhalen over hem waarvan 99% onzin is. zo zijn sprookjes ook ontstaan. Van de Beek zal vast weleens wat roepen in privé sfeer maar hij is toch niet ineens degene die al het kwaad heeft uitgevonden en de sfeer voor een hele groep verpest?
1 0
trodat4030
Ik zie anders nergens Donny staan, wel een arrogant gedragende Ziyech.. Doei!
2 -2
Ajacied33
Donny is een aardige gast, maar als er zondag iemand is geweest die arrogant en met veel misbaren reageerde was hij het wel. Tijd om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen dus
2 0
Barra
Dit is wel heel makkelijk, want hij liet openlijk zijn onvrede blijken afgelopen zondag en net als Neres kun je er donder op zeggen dat zij niet de allergrootste fan van ten Hag zijn. Dat zij het lek binnen Ajax zijn lijkt me sterk, want dat is gewoon gissen.
2 -1
iammike
Haha ik wil net zeggen. Alsof elke krant een journalist een journalist midden in de kleedkamer heeft zitten.
0 0
Mocrodammerr
nja die vi watcher zei al dat spelers met journalisten lullen. maar waar het mij om gaat is dat Donny altijd wordt genoemd. deed me denken aan zijn zaakwaarnemer
3 -1
Amsteraaij
behalve dan in dit artikeltje..
1 0
Rdk1983
Wie er ook staat, trainer is de baas. Dat dien je al te respecteren als amateurvoetballer. Weten die profs ook wel. Die Driessen moet eens ophouden met dat geroddel. Zorgt alleen maar voor heibel.

Ik vond het er goed uit zien onder ten Hag. Man weet echt wel wat hij doet.
1 -3
Eastwood
Laat je toch niet beïnvloeden door dat trieste gespeculeer van Driessen. Hij heeft niet alleen een kop als een rat, maar hij gedraagt zich er ook nog eens naar.
0 0
ARUCAMBA
Hoe zal het hen dan vergaan in het buitenland, daar wordt je ook wel eens gewisseld of blijf je op de bank zitten, mentaliteit is gewoon onvoldoende voor de echte top.
1 0
Joodhannus73
Meest misselijkmakende man van Nederland die Driessen. Alle Ajacieden Telegraaf boycotten svp!
4 -4
witchmaster11
nog steeds boos driesen dat we je uit de honk toen der tijd er uit hebben geschopt ??? schijnbaar niet hard genoeg
3 -4
SPLNDD
Haha wat dan?
2 0
Pierre Heno
Een sterke persoonlijkheid als Algemeen Directeur die het respect heeft van de spelers wil ook nog wel eens bijdragen aan een grotere saamhorigheid maar van Edwin verneem je feitelijk ook weinig anders dan cliché's zodra het niet meer loopt. Van die kant hoeft de tandem Overmars-Ten Hag dan ook geen enkele oppositie te verwachten.
1 -2
mercurius3
Haha Driessen gooit nog even wat zout op de slakken.
0 0
Spuit11
Zo, die Driessen heb op dit moment met smart zitten wachten ....
5 -1
Tomajax1990
Haha ja inderdaad. Mocht Ajax kampioen worden staan ze vooraan om te zeggen dat PSV het heeft laten liggen. Maja journalisten he, sensatie sensatie sensatie. Bij Ajax is het gewoon heel makkelijk om sensatie te vinden.
0 0
grannig mokum1
Onruststoker die Driessen, hij ziet TH liever vandaag weg gaan dan morgen... Zoals Hansie Hansie het zei, de jongens waren in de voorronde CL en tegen Bayern heel goed en is dat niet ook het verdienste van Ten Hag? Maar wel als ze verliezen dan is het wel door Ten Hag, Te makkelijk allemaal
5 -4
niquedegraaff
Nou van mij mag ten Hag ook wel weg hoor. Zie liever een man met een duidelijk uitgesproken visie. Niet dit gekloot, zoals Keizer ook deed. Iemand die gewoon boven de groep staat en de lijnen uit zet. ten hag is alleen maar sociaal gewenst disciplinair voor de buhne. Dat zag je wel met Younes. Hij wilde hem helemaal niet straffen maar omdat de druk vanuit de media kwam kwam hij ineens wel met acties.

Ik zie liever een van Gaal type of een Bosz type. Bij hen weet je gewoon heel duidelijk wat het plan is en ook wat je wel en niet kan flikken, anders flikkeren zij je er gewoon uit. Die zijn keihard tegen omhoog gevallen egotjes en mensen die hun kop niet bij Ajax hebben maar bij transfers.

Had Donny vd Beek dat gezeik en gedreig omdat hij even wat minder minuutjes maakt bij Bosz geflikt, dan had hij er uit gelegen. 100%. En daar hou ik wel van. Oprotten, je past je aan en je bent onderdeel van het succes.. of je tyft straal lekker op, want backstabbers hebben geen plaats in succes!

De gebaren van Mazraoui richting Onana? Die had hij onder van Gaal moeten doen! Die had nu nog trap gelopen in het trappenhuis van de ArenA!

Verder hadden de van Gaal's en Bosz's op deze wereld al lang doorgeselecteerd m.b.t. Schöne. Snap niet waarom hij nog steeds van stal wordt gehaald. Op gegeven moment werkt het niet meer. Er werd weer op gegokt, maar nu is alleen een vrije trap niet voldoende. Er moest gewerkt worden op het middenveld, en vooral: SNEL gehandeld!

Ik kan wel uren schrijven over de problemen onder ten Hag en waarom ik het niet zie zitten met hem.
6 -2
AsensioWillemsen
Hoe kan je zeggen dat Ten Gag een man is zonder uitgesproken en duidelijke visie. Ligt eerder aan jou dat jij het niet snapt
3 0
Pierre Heno
Er is al lang bekend dat zoalng het goed gaat Ten Hag nog wordt gedoogd maar wanneer het zaakje onderuit dreigt te gaan is er geen enkele chemie meer tussen de spelers en Ten Hag. En dan reken ik Labyad even niet mee.
2 -3
MosesD
Valentijntje is een heel gefrustreerd mannetje. Totaal niet serieus te nemen.
2 -2
EKS
Het zou toch ook wel heel triest zijn als een speler blij was om gewisseld te worden,
als hij het als een opluchting zou ervaren.

teleurstelling en adrenaline geven emoties, is toch niets raars aan.

Veel verontrustender is wat geopperd wordt over Mazraoui, als zou hij op instorten staan.
1 0
Ajax114
Het had zo mooi kunnen zijn, Bosz als trainer, Jonk voor de opleiding, Van Kinsbergen als directeur en Ling in de plaats van Overmars. Dan staan er echt mannen met kwaliteit. Maar deze mensen worden allemaal niet gepruimd door Henrichs en consorten omdat ze persoonlijkheid hebben en geen invloed dulden van andere mensen zoals de RVC en ledenraad.
1 -2
3sterrenAjax1
ik ben bang dat jonk en ling nooit los te weken zijn bij de clubs waar ze werken. die worden daar op handen gedragen en kunnen overal heen.
1 0
Pierre Heno
Sjaak Swart geloof ik beslist: het zit gewoon niet goed met Ten Hag en deze selectie. Hij roept altijd dat ze de taken onvoldoende of helemaal niet uitvoeren. Dan heb je geen natuurlijke autoriteit en dat komt omdat Ten Hag een college trainer is die tekort komt in de verbale omgang. Niet erg maar net als Lamprou onvoldoende lengte heeft voor het hoogste niveau heeft Ten Hag dat als coach van Ajax waarvan hij het DNA niet begrijpt. En Overmars verzaakt daar waar het een goede bank betreft. Belangrijkste 2e seizoenshelft van de laatste 4 seizoenen en Overmars presteert het om na de toch niet bepaald geslaagde verplichte sponsorreis naar Florida ( incl 2 jet-lags = per elk uur 1 dag acclimatiseren) de selectie te hebben verzwakt!! door Wöber ongevraagd te verpatsen en Neres te demotiveren door die te laten merken dat Ajax wel interesse tot verkoop had bij een verhoogd Chinees bod. Allemaal zeer slecht gemanaged en qua people-management zwaar onvoldoende.Toch gebeurt dit bij BVO Ajax aan de lopende band. Of is het inmiddels Handelshuis Ajax en bestaat de AFC eigenlijk niet meer zodra de centen gaan rollen?
4 -6
AjaxCitizen
Zucht. Wöber was totaal niet meer te behouden, aangezien Ten Hag het niet in hem zag zitten en Wöber zelf de uitdaging bij Sevilla FC aan wou gaan wat logisch is. Je kan die jongen niet tegen zijn wil bij de club houden.

Denk dat het voor Neres precies hetzelfde verhaal is dat Ten Hag het niet in hem ziet zitten en een transfer dus een uitweg bood, aangezien Ajax ver met Lainez was. Alleen koos Lainez uiteindelijk voor Betis.
0 -6
Pierre Heno
Toch even de nodige correctie: het waren Overmars en Ten Hag die Wöber kenbaar hebben gemaakt dat hij bij Ajax geen toekomst meer zou hebben waarna Overmars zelf met de interesse van Sevilla aan kwam zetten. Wöber kon weinig anders dan eieren voor zijn geld kiezen hetgeen je ook terug kon horen in zijn reactie bij Sevilla: 'Sevilla is een grotere club dan Ajax' zei hij. Als uiting van een forse teleurstelling dat Ajax van hem af wilde. Max lag prima in de groep en die was ook allerminst blij verrast dat de tandem Overmars- Ten Hag hem er ineens niet meer bij wilde hebben. Met rechtspoot Magallan werd de beoogde opvolger van De Ligt binnen gehaald. Linkspoot Wöber was feitelijk de opvolger van Viergever. Lainez heeft samen met zijn clubje America en Quardado Overmars middels een voetbal soapdrama volledig in het pak genaaid. Overmars nam niet de moeite naar Mexico te reizen om de deal ook daadwerkelijk te beklinken. Sevilla deed dat wèl!. Geen beste beurt van deze directeur spelerszaken want de selectie is verzwakt t.o.v. die van vóór de winterstop.
4 -3
AjaxCitizen
Overmars handelt dan ook naar de wensen van een trainer. Als een trainer een speler voor een bepaalde positie wil of wanneer hij het niet in een speler ziet zitten, dan gaat Overmars aan de slag om te kijken wat hij kan doen.

Wöber zei zelf in een interview dat hij alle punten heeft bekeken en dat door o.a. een gesprek met de trainer voor hem duidelijk werd dat het voor hem beter was om ergens anders zijn heil te zoeken. Dan lijkt het mij duidelijk waardoor hij bij ons geen perspectief zag.
1 -1
mercurius3
Dus ongenoegen kenbaar maken is meteen geen perspectief meer? Dat is het probleem bij Ajax. Er staat altijd wel een zaakwaarnemer voor de stoep. Dan moet je een keer als Overmars zijnde zeggen: niemand gaat meer weg. En niet: niemand gaat weg, en dan twee weken later een bruikbare speler verpatsen.
0 -1
AjaxCitizen
Wat begrijp je niet? Wöber wou zelf niet meer blijven en die uitdaging aan gaan. Je kan moeilijk een speler tegen zijn zin bij de club houden.
0 0
Inhartennieren
Ik denk dat jij hier de spijker volledig op zn kop slaat.
2 -4
AjaxCitizen
Denk dat iedereen wel had verwacht dat Neres in de beker in de basis zou beginnen. Maar zelfs dan krijgt hij het vertrouwen niet. Wat heeft die jongen misdaan om totaal geen zicht meer te krijgen op een basisplaats? Iedereen weet dat die jongen kan voetballen, dus waarom krijgt hij opeens 0,0 kansen?

Als de trainer het niet in je ziet zitten terwijl hij kort daarvoor nog zegt dat je dichtbij de basis zit, je onlangs een transfer naar China ziet afketsen waar je een miljoenencontract kan tekenen en je hele familie uit de armoede kan halen en dan ook nog op de bank moet plaats nemen in een bekerwedstrijd, dan snap ik de frustratie wel. Totale mismanagement van Ten Hag hoe hij met Neres omgaat. Uit bij Bayern een van de uitblinkers, om dan zonder pardon bankzitter te worden. Ik begrijp het nog steeds niet.
3 0
niquedegraaff
Niets misdaan. De trainer laat de oren hangen naar de spelers die het hardste zeuren en zeiken of dreigen. Dat zag je met Donny vd Beek heel goed. Er zijn geen persoonlijkheden die de leiding hebben binnen Ajax. Het zijn allemaal ja-knikkers. Persoonlijkheden worden bij de eerste de beste frictie Ajax uitgepest door een collectief van back-stabbers, geleid door de allergrootste smerige pad allertijden: Henrichs...
0 -2
wzawzdbjoey
Als alles mee zit sta je over 4 weken weer dicht bij psv. PSV krijgt Utrecht uit, Heerenveen uit en Feyenoord thuis daar moeten ze toch wel een keer punten op verspelen
0 -3
Pierre Heno
FC Utrecht verliest kansloos thuis van Willempie 2. Bazoer is nu een miskoop en Venema krijgt inmiddels minder minuten van Advocaat ( oud PSV coachweet je wel?!) Nu al de 3e nederlaag op rij. Vorig seizoen werd het 1-7 voor PSV.
1 -1
AjaxCitizen
Utrecht uit hoef je niet op te rekenen. Die pseudo-Feyenoorders kunnen opeens totaal niet voetballen als ze tegen FC Lamp moeten. Maar owee als wij langskomen...
6 0
Inhartennieren
Feijenoord laat het tegen PSV lopen. Want de wedstrijd daarna is De halve finale KNVB beker tegen Ajax
5 0
Ajax114
Klopt, alles valt goed voor PSV en die gaan dan ook deze drie wedstrijden winnen verwacht ik.
2 0
Labrador
Haha Valentijn. Die zit tegenwoordig in de kleedkamer. Die man is echt op zn pik getrapt door Ajax anders kan ik dit niet verklaren
0 -1
RaynoFischer
Ziyech moet niet zo janken, hij kreeg gewoon rust tijdens een gelopen bekerpotje zodat hij zeker fit zou zijn voor de klassieker...
Hoezo groot ego..
7 0
Inhartennieren
Kijk als Ziyech dadelijk zijn hamstring scheurt, heeft ten Hag het gedaan.
Hij moet gewoon zijn mond houden.
Maar ja Ziyech kan heel goed voetballen, als hij er zin in heeft.
En Ziyech geeft niets om Ajax, maak je maar niet druk.
Die geeft alleen iets om zichzelf, en de rest is hem worst.
4 -1
Suarez16_
Bij de TG vraag ik me af in hoeverre dit waar is.
3 -2
RaynoFischer
Dat hij er niet blij mee was klopt wel, in interview met Hans Kraay vrijdag..
Maar als het klopt dat hij er een heel probleem van heeft gemaakt in de kleedkamer, dan zegt dat meer over Ziyech dan Ten Hag
4 0
godenzonenssuper
Ziyech was nogal gepikeerd vanwege die wissel had ik het idee. En die gast van de Nos zei laatste ook al iets over de zich vervelend gedragende Neres.
Afwachten maar hoe serieus het is..
2 -1
AFCA1996
Ik wens niet veel mensen iets toe maar wat hoop ik dat Valentijn Driessen flink in z'n poeperd wordt genomen en drie maanden niet kan lopen. Hoop dat ik hier geen ban voor krijg, maar ik moest m'n frustraties even kwijt. Kerel maakt me moe
2 -2
RaynoFischer
Hahaha, nou Mike Verweij kan flink aan de slag straks
0 0
ajax0916
Van Gaal zou wel raad weten met al die zogenaamde ‘mannetjes’ met hun ego’tjes. Wilde het eerst niet geloven maar het lijkt er toch echt op dat iedereen over Ten Hag heen loopt in de selectie als ze hun zin niet krijgen. vd beek stond ook weer zo in de basis toen hij er even naast stond. Je zou bijna weer verlangen naar Frank die dit soort onruststokers gelijk naar jong ajax flikkerde
4 0
niquedegraaff
Van Gaal had mazraoui nu nog trap laten lopen. Wat een naar gebaartje maakte hij richting Onana zeg.. niet normaal.
0 0
Ajacied33
Ik vond het ook zeer schandalig man. Hij wees met zn rechterhand naar Onana. Ik vind het raar dat Onana geen aangifte gedaan heeft. Wat een gek die Mazra.......
0 0
aka
Idd dit soort figuren zorgt voor een slechte sfeer
0 0
Ajacied33
Hahaah ga je er nou echt serieus op in? Ik was sarcastisch natuurlijk. Er gebeurde helemáál niets man
0 0
Bocarra
Stel dat Driessen een bron in de kleedkamer heeft dan is de vraag.... Wie is de Mol???? Donnie van de Beek ....?? Via Sjakie Swart?? Wat een geleuter allemaal. Het hoeven geen vriendjes van elkaar te zijn. Het mag regelmatig knetteren in de kleedkamer. Maar als de scheidsrechter heeft gefloten dan moet er een hecht collectief staan met 1 gezamenlijk doel.
1 -4
Petterson1964
Als men ipv te huilen hier nu eens het intervieuw van Ziyech met Kraaij gaat bekijken dan zie je dat Ziyech duidelijk not amused was vanwege die wissel tegen Heerenveen.
6 -3
Schwalbino
En als hij geen emotie had laten zien dan had het hem geen moer geinteresseerd. Pick your poison. Er is altijd een stok te vinden als je de hond wil slaan.
3 -4
Ajax#1900
Daar is dit stukje gestook op gebaseerd waarschijnlijk.
7 -1
BrandjeXL
Wij zijn Ajax supporters en alles wat negatief is over onze club doen we af als leugens. Pffff de naïviteit van mensen hier.
9 -5
Petterson1964
‘Hunnie benne allemaal tegen ons’

Net zoals de berichtgeving destijds over Bosz en rotte appels binnen de selectie.
Dat was volgens de AS brigade ook maar allemaal onzin en onrust stoken van de Telegraaf.

We zagen het..
4 -3
Schwalbino
Het is wel de telegraaf he.

Edit: vandaag heeft de telegraaf wel heel wat extra accountjes ingezet om overeind te blijven hier in de plusjes en minnetjes oorlog hier op AS.

Face it: de telegraaf is een rioolkrant waarmee we hooguit ons gat afvegen als het niet anders kan.
3 -4
RedFeather
Ziyech gaf bij Kraaij wel aan dat hij er niet blij mee was, dat hij gewisseld werd.
Bij Driessen is er dan direct weer een hele rel op handen.
PSV heeft gelijk gespeeld bij Emmen en ook verloren in de Kuip.
Daar is het rustig, bij ons is de titel direct verkeken en deugt er niets meer van.
6 -3
Petterson1964
Misschien weet Driessen wel meer dan jij.
Of heb jij ook contacten binnen Ajax?
6 -3
Schwalbino
Terechte opmerking over het weekend waarin PSV tegen Emmen gelijk speelde en Ajax tegen Heerenveen. Het gelijkspel van Ajax kreeg 100 keer meer aandacht.
7 0
Boer Gijs
Volgens mij is Valentijn er nooit over heen gekomen dat van Gaal hem de les las ten overstaan van al zijn collega's
4 0
Engeltje
Wat voor onzin is dit zeg, iedere trainer heeft spelers die als ze niet spelen ontevreden zijn, maar volgens mij is de trainer die beslissingen neemt en als je wint en best goed voetbal speelt heb je gewoonweg niet te zuren, als dat van Neres allemaal waar wat er wordt beweerd dan een strik er om en weg niemand is groter dan de club, ook voor Ziyech is dit het geval, door selecteren beter een goed team dan 11 goede voetballers die alleen maar met zichzelf bezig zijn. Dit is ook het grote probleem bij Ajax we hebben inderdaad de beste spelers, maar PSV heeft het beste team en daar haal je veel punten mee en is niet iedereen met zichzelf bezig.
2 -3
ajaxxcied4life
Valentijn Driessen kletst veel onzin aan elkaar en lult wat open deuren in. Niets nieuws onder de zon.
2 -2
J3pp476
Velen lopen altijd de Telegraaf af te branden omdat het Ajax nieuws niet past bij hun ideaalbeeld van allemaal blije Ajax spelers die aandachtig naar de wijze woorden van hoofdcoach ten Hag luisteren. Wordt wakker, het is een wespennest vol bijdehante en betweterige miljonairs. Er zijn verschillende groepjes, niet iedereen vind elkaar even leuk en een groot aantal zit er alleen voor zichzelf. Zo is het nou eenmaal
12 0
Boer Gijs
Een kleuterjuf als trainer zou wat dat betreft een goed idee zijn.
7 0
RaynoFischer
Valentijn moet zelf maar ff trainer gaan worden, hij schijnt het allemaal toch zo goed te weten... ;)
Dit artikel is weer een inkoppertje en te verwachten
6 0
Bobbaasje
En dan gek vinden dat Neres naar China wilde gaan.
4 0
Schwalbino
Neres had die opwaardering in salaris ook nooit mogen hebben. Die had je hem kunnen geven nadat je de Chinezen de deur had gewezen.
3 0
IboAFCA
Ah, de resultaten vallen tegen. Dus uitgelegen kans voor De Telegraaf om weer eens te stoken.
7 -1
Inhartennieren
Ik mis wel n beetje hoe het onder Frank de Boer ging.
De eerste beelden bij Ajax tv na zo’n wedstrijd waren een kring van spelers waarin in het midden Frank de boer de hele selectie die huid vol schold.
10 0
RaynoFischer
Bij een 1-5 voorsprong nog wel ;)
4 -1
Michels
Hij had wel gelijk toen. Ik weet alleen niet of ten Hag dat überhaupt kan.
0 0
Stamstadam
Bonje in de kleedkamer omdat je niet speelt of omdat je gewisseld wordt, het zijn volwassen mannen die zich gedragen als kleuters.
6 -1
Inhartennieren
Daarom! Iedereen prijst Ziyech de hemel in, en uiteindelijk speelt Ziyech niet voor Ajax, maar voor zichzelf.
9 0
RaynoFischer
Precies die man wordt heilig verklaard, tegen Feyenoord was hij op zijn doelpunt na nergens...
3 0
Schwalbino
Als ik Overmars en Sar was zou ik niet meer met de telegraaf samenwerken. De primeurs die ze van Ajax krijgen geven ze zoveel geloofwaardigheid dat ook het gestook van die krant door velen als geloofwaardig wordt gezien.

Ten Hag out zal het seizoen zeker niet redden. De telegraaf out brengt misschien wat meer rust.
5 0