Contractverlenging Mazraoui laat op zich wachten

BartVeenstra, 26-01-2019 om 08:50, 13462 views, Het Parool |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Al langere tijd heeft Noussair Mazraoui een nieuw contractvoorstel in beraad, maar tot nu toe is zijn in 2021 aflopende contract nog niet verlengd. In Het Parool valt te lezen dat de rechtsback, die ook als middenvelder uit de voeten kan, geen haast heeft met het verlengen van zijn verbintenis.

'Ajax wil hem belonen met een nieuw, verbeterd contract', schrijft de krant. 'Hij weet niet exact wat de inhoud is. Dat regelt zijn zaakwaarnemer (Mustapha Nakhli, red.). Maar haast heeft hij niet. Zijn huidige contract loopt tot 2021. En dat is best lang voor iemand die ook een tijdje zónder contract bij Ajax heeft gespeeld.'

Fans van Ajax hoeven echter niet te vrezen dat Mazraoui uit is op een (eventueel) vertrek bij Ajax. 'Bovendien is hij er niet op uit om snel getransfereerd te worden. Hij speelt pas een half jaar op dit niveau', aldus Het Parool, dat de afgelopen jaren van het talent uitgebreid beschrijft in de zaterdageditie van de krant.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Middenweg401
"Dat is best lang voor iemand die ook een tijdje zonder contract voor Ajax heeft gespeeld".
Ligt het aan mij als ik daar een licht verbitterde toon in hoor?
0 0
Schip
Dat zal inderdaad een opmerking van zijn zaakwaarnemer zijn en dus zal het gaan om betere voorwaarden. Zo van: Mazraoui heeft een tijdlang zonder contract gespeeld, nu is het jullie beurt om dat te compenseren.

Vind dat ook niet zo gek hoor. Dat hoort echt wel bij zaakwaarnemen, om daar een scherpe deal uit te halen. Zolang hij maar niet te lang wacht, anders krijg je zo'n Kluivert dynamiek, dat partijen pissig op elkaar raken en vooral via de media wordt gecommuniceerd.
0 0
ajax4lifebaby
Vreemde uitspraken, dacht dat Mazroui wel een echte was. Zijn contact heeft hij getekend toen hij bij Jong Ajax voetbalde, hij kan niet meer verdienen dan paar ton. Neem aan dat hij wel veel meer kan verdienen bij een nieuw contract. Dus zie niet in waarom niet verlengen, tenzij hij het wil uitdienen en dan gratis de deur uitlopen.
1 0
Wereld
salaris mag hopelijk hoger zijn (/worden) dan dat van een Kristensen..
maar denk het niet.. Zeker niet het oude contract

belachelijk eigenlijk
0 0
NouriVandeBeek
Waarom zou je als speler niet een verbeterd contract willen tekenen? Zijn eerste contract tekende hij bij Jong Ajax. Zijn salaris zal relatief gezien nog niet zo hoog zijn.
2 0
Hagmag
Marc, svp snel afhandelen en opwaarderen.
3 0
JSF
Denk dat hij en z’n zaakwaarnemer eerst wachten op de ontwikkelingen. Er gaat naar het nieuwe seizoen natuurlijk nogal wat veranderen...
2 0
14ajax1974
Niet bijtekenen is wegwezen
1 -2
OuweDibbes
Aan het spel te zien, gaat deze jongen niet bijtekenen. Normaal roept dat bij mij altijd een gevoel van woede en ondankbaarheid op, maar 1 of andere manier gun ik het deze jongen wel. Heeft jarenlang zonder contract gespeeld en integenstelling tot de Kluiverts heeft Moes het echt allemaal zelf bereikt.
0 -1
Gerrr
Toen hij zonder contract speelde had Ajax alle macht in handen,en Mazraoui had dat te accepteren, nu na zijn stormachtige ontwikkeling heeft hij de macht in handen en ik kan heel goed begrijpen dat hij dit nu heel goed wil uitspelen.
1 0
Fieldman
Hij moet gewoon bijtekenen. Anders wordt hij na volgend seizoen de helft minder waard.

Meestal leiden zulke uitspraken tot Tete en Kluivert achtige situaties. Uitstellen, geen haast hebben.
9 0
jackwolf
Zolang hij geen pizzabakker als zaakwaarnemer heeft maak ik mij hier nog geen zorgen om.
2 0
Gecko
Topper. Houden Marc
Goede instelling ook
5 0
Ajaxtrouw
Ons seizoen gaat naar de kloten door al dat contract gezeik bij alle spelers. Zorg nou eerst maar eens dat we iets winnen!
4 -7
Tecmessa
Hoe gaat ons seizoen dan exact naar de kloten? We spelen na de winterstop nog op drie fronten mee, hebben de titelrace nog altijd in eigen hand, hebben zojuist 86 miljoen bruto binnengeharkt voor één speler, met het vooruitzicht dat ook onze andere toppers niet voor een appel en een ei verkocht zullen worden doordat ze nog langer vastliggen.

Ik snap niet waar je pessimisme vandaan komt.
7 -1
Mazraoui
Wil mogelijk een doorverkooppercentage van zn eigen transferbedrag. Zou zoiets wel begrijpen van zijn kant aangezien die bedragen de lucht invliegen en de speler er niets van terug ziet
0 -2
insectenverdelg
roep al een tijdje dat je zoiets moet afsluiten mits de transfersom boven een bepaald bedrag uitkomt. Stel hij gaat voor 40 miljoen en krijgt daar 15% van mee. Pakt hij direct 6 miljo3n. Op deze manier kan je echt concurreren met veel hogere salarissen.
1 -2
Gerard36
Ik denk dat deze jongen volgend seizoen heel belangrijk wordt op het middenveld.
4 0
DarkDefender
Dat denk ik ook, ik hoop echt dat hij bijtekent.
2 0
Eastwood
Geduld. Komt wel goed.
2 0
insectenverdelg
pas als hij t logo gaat kussen, ga ik me zorgen maken....
2 0