De Jong heeft 300.000 nieuwe volgers: 'Wel leuk'

BVeenstra, 25-01-2019 om 08:05, 2810 views, Voetbal Primeur |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Frenkie de Jong heeft nadat bekend werd dat hij vanaf volgend seizoen voor FC Barcelona speelt veel reacties gekregen. De middenvelder vindt dat mooi, maar blijft opvallend nuchter onder alle aandacht die hij nu krijgt.

'Na zo'n transfer krijg je altijd veel reacties. Soms kun je ze niet allemaal beantwoorden, maar het is alleen maar leuk dat ze allemaal meeleven', zegt De Jong in gesprek met Voetbal Primeur. Op zijn Instagram kreeg De Jong er plots 300.000 volgers bij. 'Ze komen niet echt op me af, in het echt dan. Maar het is wel leuk', zegt hij.

De Jong zal richting zijn transfer nog wel het nodige huiswerk moeten gaan doen. Spaans spreekt hij nog niet. 'Niet echt. Ik ken een paar woordjes, dus ik ga het wel oppakken. Het clublied ken ik, maar dat ga ik hier niet zingen, haha', aldus De Jong, die zich voor nu focust op het duel met Feyenoord van aankomende zondag. 'Feyenoord-uit is altijd lastig. Ze hebben een goed team, veel kwaliteit, al zijn ze soms wat wisselvallig. Tegen PSV thuis speelden ze erg goed, dus we moeten op ons best zijn om te winnen.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
"Jordi31PixiGirona en 313.246 anderen zijn begonnen je te volgen." :D

En nu heel droog niets posten totdat je eerste prijs binnen is.
1 0