[Update] Acht Ajax-spelers in selectie Oranje O17

SJvanveen, 29-01-2019 om 17:50, 13101 views, Ons Oranje |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Een tiental Ajacieden is opgenomen in de voorselectie van Oranje Onder-17. Het jeugdteam van Nederland reist in februari af naar Portugal om deel te nemen aan een vierlandentoernooi, zo meldt Ons Oranje via de officiële kanalen. 

De Ajax-spelers die zijn opgeroepen door bondscoach Peter van der Veen, in het verleden werkzaam in Amsterdam, zijn: Anass Salah-Eddine, Brian Brobbey, Calvin Raatsie, Devyne Rensch, Donny Warmerdam, Jaymillio Pinas, Kenneth Taylor, Naci Unuvar, Neraysho Kasanwirjo en Sontje Hansen.

De jongelingen spelen doorgaans namens Ajax in de Onder-19 en Onder-17. Ex-Ajacieden Soulyman Allouch, Jayden Braaf en Ki-Jana Hoever zijn ook van de partij. Het vierlandentoernooi wordt afgewerkt vanaf 8 februari met een wedstrijd tegen Spanje. Later treft Oranje nog Portugal en Duitsland. 

De volledige selectie is hier te zien. 

Selectie Oranje Onder-16

In de selectie van Oranje Onder-16 zijn ook genoeg Ajacieden opgenomen. Liefst zes spelers uit de Ajax-opleiding zijn van de partij. Dit zijn: Dani van de Heuvel, Julius Dirksen, Solomon Bonnah, Youri Baas, Youri Regeer.

Update - 17.45 uur (29 januari 2019) - Acht Ajacieden in selectie Oranje Onder-17

De selectie van Oranje Onder-17 voor het vierlandentoernooi in Portugal is bekendgemaakt op OnsOranje. Liefst acht Ajacieden zijn opgenomen in de groep, die wedstrijden af gaat werken tegen Portugal, Spanje en Duitsland. Van de tien namen die in de voorselectie zaten, zijn Donny Warmerdam en Jaymillio Pinas afgevallen en er acht overgebleven. Dit zijn de spelers: Anass Salah-Eddine, Brian Brobbey, Calvin Raatsie, Devyne Rensch, Kenneth Taylor, Naci Ünüvar, Neraysho Kasanwirjo, Sontje Hansen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaxPassion
Jayden Braaf ex Ajax?

Edit:
Zie t nu ook. Waarom is ie weggestuurd?
0 0
MPAjax
1 sep. 2018 - Jayden Braaf (16) heeft een contract ondertekend bij Manchester City. De voormalig jeugdspeler van PSV verliet dit voorjaar de opleiding.

Ging trouwens eerst naar AFC omdat hij niet goed genoeg was bevonden in 2013, in de tijd van Wim Jonk en Dennis Bergkamp voordat hij bij PSV terecht kwam. Ze hebben hem nog geprobeert terug te halen.

https://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/104595/ajax-grijpt-mis-bij-psv-toptalent-braaf-14
2 0
WantAmsterdam
en dan te bedenken dat hoogenwerf er ook bij had kunnen zijn
1 0