Ten Hag: 'Denk nog niet dat Joël bij selectie zit'

NielsOpdam, 18-01-2019 om 14:10, 3856 views, Persconferentie |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag verwacht niet dat Joël Veltman aanstaande zondag bij de selectie zit van Ajax voor het duel met sc Heerenveen. Dat vertelt Ten Hag op de persconferentie. 

'Dat moet ik nog definitief beslissen', opent Ten Hag over de mogelijke aanwezigheid van Veltman aanstaande zondag. 'Maar ik denk het nog niet. Als we iets verder zijn, dan kunnen we hetzelfde doen als met Daley (Sinkgraven, red.).'

De Ajax-trainer weet dat wedstrijden spelen erg lastig is. 'Omdat hij in Jong Ajax niet mee mag doen. We zijn bezig om daar een oplossing voor te vinden. We gaan kijken of we nog een paar oefenwedstrijden kunnen spelen, onder andere dus voor Joël.' 

Ten Hag vindt het moeilijk om te zeggen hoelang Veltman nog nodig heeft om weer aan te sluiten in de selectie. 'Met een speler die zo ervaren is als Joël kan het snel gaan. Dan kan hij in theorie na twee wedstrijden weer aan de selectie toegevoegd worden.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hagmag
Goed nieuws.
0 0
Marcw1972
die komt echt niet meer in de basis. vorig seizoen werd hij al wisselspeler omdat Ten Hag vond dat het niveau omhoog moest. en terecht.
1 0
Montana
Aardige voetballer. Naar mijn mening heeft hij echter geen 'over mijn lijk' mentaliteit waardoor hij vaak op cruciale momenten slordig is. Daarbij is hij ook niet een speler die het team op sleeptouw neemt, speelt ajax slecht dan speelt hij ook slecht, speelt ajax goed dan kan hij leuk mee doen. Voor een speler met zijn ervaring mag je nu wel meer verwachten.

Hopelijk gaat hij nu knokken voor een plek en kan hij de mentaliteit die daarbij hoort vasthouden.
4 0
Ferd
Hij is juist de enige die in topwedstrijden wel een 'over mijn lijk' mentaliteit toont, Lozano begint nog te huilen als hij de naam Veltman hoort.
0 0
ossenaar
Natuurlijk overbodig met Nous die het uitstekend doet op de back. Maar ik denk dat het een prima stand-in kan zijn voor zowel de back- als centraal positie. Ook al ben ik altijd fan van Joel geweest en vind ik de kritiek op deze echt Ajacied vaak buiten proportie, denk ik dat het beter is als Joel volgend seizoen een nieuwe werkgever zoekt. Wellicht nog even ergens cashen of wat dan ook, maar voor dit Ajax komt hij vooralsnog te kort met het niveau hoe en waar we nu spelen.
5 0
Bodhi
Eens
0 0