[Update V] Ook extra kaarten voor viewing party

BVeenstra, 09-02-2019 om 11:20, 94651 views, Ajax Life, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De kaartverkoop voor de achtste finale in de Champions League tussen Ajax en Real Madrid is uitgesteld. De verkoop voor leden van de SV Ajax zou om 10.00 uur starten, maar dat gaat niet door. Dat meldt Ajax Life.

De kaartverkoop voor het duel is wegens een technisch mankement uitgesteld tot nader order. Ajax komt om 12.00 uur met een update over de kaartverkoop voor het duel. Ajax Fancare meldt dat de kaartverkoop donderdag vermoedelijk om 14.00 uur start. 

Ajax ontvangt Real Madrid op 13 februari in de Johan Cruijff ArenA voor de eerste achtste finale. Op 5 maart is de return in Madrid en wordt er beslist wie er doorgaat naar de kwartfinales. 

Update - 12.15 uur (17 januari 2018) Ajax werkt 'keihard' aan oplossing storing

Ajax heeft een update gegeven over de kaartverkoop voor het Champions League-duel met Real Madrid. De Amsterdammers melden dat er keihard wordt gewerkt aan een oplossing voor de technische storing. De club geeft om 15.00 uur een volgende update via AjaxFancare

Update II - 15.05 uur (17 januari 2018) Probleem opgelost, verkoop start 17.00 uur

Ajax heeft de technische problemen rond de kaartverkoop voor het Champions League-duel met Real Madrid opgelost. De nieuwe kaartverkoop start donderdagmiddag om 17.00 uur voor alle SVA-leden. Er is een beperkte beschikbaarheid en dat betekent dat je één kaart per barcode kunt bestellen. Als je kaarten wil bestellen, moet je de 23-cijferige barcode uit Mijn Ajax gebruiken.

Update III - 18.20 uur (17 januari 2018) Ajax - Real uitverkocht, viewing in Ziggo Dome

Ajax - Real Madrid is uitverkocht. Dit betekent dat de Amsterdammers in een vol huis de heenwedstrijd tegen de Madrilenen gaan afwerken. Wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen, maar wel nabij de Johan Cruijff ArenA de wedstrijd wil beleven, kan naar de Ziggo Dome. In het theater komt een zogeheten 'viewing party', waarbij supporters op een groot scherm de wedstrijden kunnen kijken. Ex-Ajacied Rafael van der Vaart en diverse artiesten zijn aanwezig, zo meldt Ajax.nl

Update IV - 16.15 uur (8 februari 2019) - Extra kaarten Ajax - Real Madrid beschikbaar

Waar er in een eerder stadium nog werd gecommuniceerd dat de tickets voor Ajax - Real Madrid definitief uitverkocht waren, zijn er nu toch weer enkele kaarten vrijgekomen. Het gaat om teruggekomen kaarten vanuit het uitvak en van de UEFA, zo meldt Ajax Fancare op het eigen Twitterkanaal. De verkoop van de tickets, waarbij leden van de Supportersvereniging Ajax de eerste kans krijgen, begint op dinsdag 12 februari om 10.00 uur.

Update V - 11.20 uur (9 februari 2019) - Ook extra kaarten voor viewing party in Ziggo Dome

Nadat Ajax vrijdag al bekendmaakte dat er extra kaarten beschikbaar zijn voor de wedstrijd tegen Real Madrid, maakt de Amsterdamse club zaterdag bekend dat er ook extra kaarten te koop zijn voor de viewing party in de Ziggo Dome. Over het aantal nieuwe beschikbare kaarten worden geen mededelingen gedaan. Per persoon kunnen tien kaarten besteld worden. 

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint in Almelo? Zet dan in en krijg zeven keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaxisMokum
Viewing party? Je kan beter naar het torture museum, dat doet minder pijn....
0 0
T.reckveugel
Kies eerst het tribunedeel, daarna, als je al binnen komt en na het selecteren plus doorgaan voor betalen flikkeren ze je eruit.
Pech voor de kabouter.
Iedereen die dat de vorige keer meemaakte zou zo’n kaart moeten krijgen, in de log staat wie dat waren
0 0
Radie125
zoveel kaarten zijn er nog geen eens. Totaal tussen de 300 en 400.
0 0
AFCAjaxMidNineties
Waarom doen ze deze kaarten niet meteen verloten. Dat je jezelf in kan schrijven om er kans op te maken en als je ze krijgt betaal je uiteraard de prijs die ervoor staat. Dit omdat het ticketsysteem toch weer net zoals bij de eerste verkoop hopeloos gaat falen. Kan je net zo goed meteen gaan loten. Dat voelt nog eerlijker.
0 0
Siemmie
Het is ook een kwestie van goed voorbereid zijn. Als je om 9.30/9.45 al die tweets aan @ajaxfancare ziet, dan lijkt er een groot deel totaal niet voorbereid te zijn. Wachtwoord klopt niet, ik kan niet inloggen, waar staat de barcode etc.
Vervolgens slim zijn en op zo'n 3 schermen tegelijk inloggen, dan heb je al 3x zoveel kans. Dan nog moet je geluk hebben natuurlijk, maar zeker de helft van je kansen heb je in je eigen hand.
0 -1
Hagmag
Mooi toch dat er toch weer kansen komen, voor Ajacieden zonder kaartje.
0 0
Jelephi
Rot op met deze kut reclame in de app.
0 0
FSideMaluku
Heerlijk toch als je 30+ jaar een seizoenkaart hebt. Van der Sar komt dan nog net niet de kaarten persoonlijk brengen.
0 0
noppenkoning
Haal dit bericht aub weg, zodat ik meer kans maak
4 0
Wout1988
Net of dat helpt
0 0
Chrisf1985
Baal er een beetje van dat dit de vakken zijn waarvan de seizoenkaarthouders moesten uitwijken naar andere plekken in het stadion, zodat het gereserveerd kon worden voor de UEFA bobo's.

Graag in de toekomst de seizoenkaarthouders een optie geven, wanneer de UEFA deze kaarten niet afneemt, om te wisselen naar hun eigen vak..... (Betreft naar aller waarschijnlijkheid weer eens 023, 018 etc)
1 0
ajaxro
Helemaal mee eens. Wij zitten nu op de tweede ring, terwijl we normaal gesproken ons eigen plekje hadden kunnen kopen in ons eigen vak
1 0
Habalaski
Ik zat net op Twitter te kijken en ik dacht he dit bericht zag ik ook op As voorbij komen. En ja hoor, dezelfde nickname ook nog ;)
0 0
Chrisf1985
Klopt, meerdere mensen uit mn vak irriteren zich hier dood aan
0 0
Habalaski
Snap ik. Misschien een optie om een ander vak te kiezen voor volgend jaar als seizoenskaart?
0 0
Chrisf1985
Waarom verhuizen? Zitten nu al 4 seizoenen in een gezellig vak aan het veld die ook nog eens vlak naast de Fside zit. Hoe ga je een geheel vak bij elkaar houden elders in t stadion, in een gelijkwaardig vak?
Misschien voor niet seizoenkaarthouders niet te begrijpen, maar dat is ook iets wat behoorlijk bijdraagt aan de stadionbeleving, de supporters om je heen die je elke thuiswedstrijd ziet. Want Europees zitten we met alleen maar onbekenden om ons heen.
Nogmaals zou het veel makkelijker zijn of de uefa vakken jaarlijks te rouleren OF als de kaarten terug komen vam de Uefa, de supporters de optie te geven de kaarten om te wisselen naar eigen vak (de andere kaarten kunnen dan nog steeds verkocht worden)
0 0
DaNaRWaL
Ik ben zo blij dat ik erbij ben, vak 111 en ik ga er keihard van genieten. nooit zal ik een kaartje verkopen en al zeker niet via marktplaats. we maken er een onvergetelijke avond van met zn allen!
2 0
DaniAjax
Zolang er staat ‘kies een tribunedeel’ gaat het mij niet lukken de 12e.
3 0
1738
precies dit!
0 0
koetje
Ik dus niet wat ik zei. Mn vrienden zijn niet voor Ajax
0 -1
koetje
Het was me gister gelukt een kaart te kopen. Super blij!!!! Ik kon naar Ajax Real. Helaas hoorde ik vandaag dat ik voor Mn werk naar Londen moet. Mijn vrienden zijn niet voor Ajax en heb de kaart op marktplaatst gegooid. Hij is inderdaad voor 3x zoveel verkocht als Mn aanschaf prijs. Zeg is eerlijk. Wie zou die winst niet pakken.
0 -3
lf87
Hier genoeg mensen die hem hadden willen hebben, je kan het niet goed praten als je hem voor 3x zoveel verkoopt.
2 0
jariafca020
Ik.
2 0
koetje
Wat zou je dan doen?
0 0
jariafca020
Ik ken genoeg mensen aan wie ik hem voor een normale prijs zou kunnen verkopen.
2 0
jariafca020
Twee kaarten gewonnen voor de viewing party dus ik ben er toch nog een beetje bij.
2 0
KingJames23
Nee dan ben je er niet bij. Ook niet een klein beetje.
1 -2
Radie125
kansloos azijndrinker
0 0
KingJames23
Niet huilen.
0 0
1738
hahahaha
0 0
jariafca020
Wat jij wil gap. Slechte dag achter de rug?
0 0
KingJames23
Zijn gewoon feiten maat.
0 0
jackoforajax
Ook aanwezig met een groep!
0 0
lf87
Leuk, ik ook! Maken we er daar maar iets moois van!
0 0
Pauw
Eerst hopelijk een entrada (met veel te veel mensen).
0 0
Gecko
Ook een kaart kunnen bemachtigen
Hoop alleen dat Sinkgraven niet speelt
0 -1
mark4652
Ik heb voor de lol een kaar te koop gezet op marktplaats... echt idioot hoeveel mensen bereid zijn om 100/150 euro te betalen voor 1 kaart. In 24 uur heb ik minimaal 30 berichten ontvangen. Helaas voor deze mensen doe ik Mn kaart voor 500 euro nog niet weg!
Er staat trouwens ook nog genoeg kaarten op voor Feyenoord - Ajax mocht je er bij willen zijn ;)
0 -7
Radie125
Hee kijk een sukkel
1 0
Gecko
Trieste reactie
1 0
jackoforajax
De mensen die naar de Ziggo dome gaan, de mensen die het stadion gaan. Hoe vet zou het zijn om met deze massa mensen een Entrada te hebben!
4 0
ajaxn001
Alle advertenties(met een abnormale prijs) op marktplaats rapporteren. Hopelijk stopt het handelen met kaartjes dan eindelijk eens... Alle jaren bij Europese wedstrijden aanwezig en als er dan een echte topper op het programma staat dan zitten er 'supporters' die je normaal nooit ziet...
0 0
Hanne
Heb Ajax erover gemaild. Ajax kijkt ook op Marktplaats en neemt de nodige maatregelen, waaronder blokkeren van de kaarten.
2 0
jariafca020
En als er de mogelijkheid is om te bieden moet je even €9.999.999 bieden.
2 0
MickS
Met alle respect, maar die mensen die op Marktplaats de foute handel stimuleren om voor 300e daar een kaartje te kopen: koop dan gewoon een seizoenskaart. Blijkbaar kan je het geld missen, en dan ben je eigenlijk gegarandeerd van een Europees kaartje in de voorverkoop èn stimuleer je de foute seizoenskaarthouders (ja helaas zijn die er) en losse doorverkoop-kaartkopers niet.
2 0
JCr14
Nee hoor in vak 120 zijn gewoon stoelen gereserveerd voor de UEFA niks eigen plek
0 0
f*ck010
Doe dat alsjeblieft niet. Van dat soort types hebben we er al genoeg. Bobo's die een seizoenkaart kopen om gegarandeerd te zijn van de toppers en alleen dan komen opdagen waardoor het halfe stadion constant leeg zit terwijl het uitverkocht is waardoor mensen die echt heen willen gaan er ook nog eens niet tussen kunnen komen. Nee, koop dan liever een kaartje voor 300e voor de topwedstrijden, ze kunnen het geld tenslotte toch missen.
3 0
Ajaxamsterdam0485
Komt ook door bedrijven die die stoeltjes opkopen dn dan als uitje alleen feyenoord en psv pakken
1 0
Koekepeer
Wildstylez mag ook wel in de arena komen van mij. Of beter Buzz fuzz.
1 -1
KingJames23
Dj buzz fuzz dat heb ik lang niet meer gehoord. Wat een jeugd sentiment.
1 0
Jelephi
Dano erbij en feestje compleet
1 -1
BrandjeXL
Dream team :)
0 0
Koekepeer
Gizmo zal niet willen. Maar Prophet is wel een Amsterdammer toch?
0 0
Ajaxvooraltijd
Bah elektronische nepmuziek. Dan heb ik nog liever Dre Hazes en dat vind ik al verschrikkelijk.
0 0
OKP-AFCA
Omdat jij het niet leuk vindt is het geen nep muziek, maar waarschijnlijk kan ik dat net zo goed proberen duidelijk te maken aan een bejaarde die in het verleden leeft.
0 0
timot1
Vraag voor andere SVA-leden, hebben jullie liever dit ticketsysteem of een systeem waar een (echte) loting plaatsvindt, zoals vaak in Duitsland bijvoorbeeld gebeurt? Persoonlijk zou ik liever een loting hebben, voorkomt de frustratie een uur op stoelen te drukken en in wachtrijen gezet te worden. Uiteraard horen seizoenkaarthouders voorrang te hebben om gegarandeerd een plek te kopen
3 -5
Habalaski
Ik heb liever huidig systeem. Zo heb je nog iets van invloed. Zelf met 4 pc's aan het klikken geweest, dat vergroot je kans toch aanzienlijk.
0 0
SammyR
Per ongeluk minnetje gegeven, maar dit zou ik ook veel liever hebben.
0 0
JannickAFCA
Iemand die weet hoe ik van mijn seizoenkaart voor 1 wedstrijd een eticket kan laten maken, ik kan a.s. Zondag nirt namelijk
0 0
UltimateKaos
via ajaxfancare op twitter kan dat, zij maken dan een e-ticket voor je.
1 0
Habalaski
Vraag het anders even aan fancare op twitter
0 0
JCr14
Gewoon met al dat geld een groter stadion bouwen. 90.000 man ofzo. Betaalbaar houden en lekker iedere wedstrijd volle bak
2 0
Mikes
Ik lees allemaal reacties over maar krijgen helft maar vol etc. Daar heeft Atlanta wat op verzonnen. Die kunnen hun stadion op 2 manieren gebruiken. 42.000 of 75.000 mensen. Hoe het werkt geen idee, maar zij hebben 2 jaar geleden ofzo laten bouwen en via het dak is dit een optie.
1 0
Kilum
Ze hebben een 3e ring, deze is in principe afgesloten met doeken. En slechts voor de echt grote wedstrijden gaat deze ring open. Dan kan het stadion 71.000 man kwijt.
0 0
DaNaRWaL
Volgens mij sluiten ze het veld af en komen er aan de zijkant extra plaatsen rond het “veld”. Dus het zou kunnen als de grachten echt helemaal dichtgemaakt zouden worden in de ArenA en als de hoeken gesloten zouden worden. Volgens mij hebben ze dat in de ArenA ooit al eens gedaan bij EK 2000 toch? Volgens mij zijn er voldoende extra zitplaatsen te maken met flexibele tribunes, maar geen 10.000 extra zitplaatsen helaas. Daarvoor zullen ze echt verder en rigoureuzer moeten verbouwen.
0 0
niquedegraaff
In 1992 zeiden dezelfde, steeds maar terugkerende pessimisten dat de ArenA ook never nooit vol zou geraken.
1 0
Radie125
Welke pillen slik jij.
0 0
Katjang
Haha, hij heeft wel gelijk:

The stadium has a flexible seating capacity, which can be adjusted depending on the scale of the event being held. It can seat between 75,000 and 83,000 people at a time. Equipped with advanced mechanised curtaining system, the capacity can be further optimised for smaller events.

Mercedes-Benz Stadium’s capacity is 83,000. However, the stadium is versatile with its flexible seating capacity that can shrink down to 43,000 for MLS matches.
2 0
Ziyech22
we krijgen de arena nou al niet vol, behalve bij Europese en misschien 2a3 eredivisie wedstrijden..
6 -2
Willem410
Het stadion uitbreiden naar rond de 70.000 plaatsen zal zeker geen slecht idee zijn, ook om Rotterdam de loef af te steken.
Uiteindelijk praten we dan maar over 15.000 plaatsen extra.
Deze kan Ajax makkelijk verkopen door middel van SC kaarten, ook omdat het relatief goedkopen plaatsen zullen zijn.
Wat voor totaalbeeld krijg je dan bij een gemiddelde competitiewedstrijd waar 20% niet komt opdagen zoals nu ook het geval is?
Precies hetzelfde als nu, wel legen plekken door het stadion maar in zijn totaliteit gewoon nog altijd gezellig druk.
En Europees heb je een groot stadion eigenlijk gewoon hard nodig, als je ziet dat Ajax in de 2e voorronde CL, half juli, na een zeer teleurstellend seizoen , half Nederland op vakantie de Arena tegen Sturm Graz al tot de laatste plek uitverkoopt dan toont dat wel aan hoe groot de belangstelling is voor zulke wedstrijden, tegen Luik in de 3e voorronde was het voor niet SC houders al blinde paniek om aan kaarten te komen.
1 -1
JCr14
Barcelona zit nu ook geen kip. Maar het is prachtig als het volle bak is. En een stadion in eigen beheer is super. Waar geen festiviteiten 3 dagen voor een wedstrijd zijn. En waar zonlicht op het veld schijnt
2 -1
Habalaski
Ja want er komt ook echt 90000 man op ajax tegen Emmen af.. Lekker de helft van de tijd met een half lege bak spelen
3 -2
niquedegraaff
Ajax kan wél seizoenskaarten verkopen en ook al zijn die mensen er dan niet, zoals nu ook het geval soms is, ze hebben wel betaalt. Dus qua inkomsten is het helemaal zo'n dom idee niet.
1 0
JCr14
Daarom zeg ik ook betaalbaar houden. Tegen Emmen zit het nu ook niet tsjokvol. Seizoenskaarten betaalbaar houden dan komt er genoeg
1 0
Habalaski
Wat je dan krijgt is dat iedereen seizoenkaart aanschaft want most toch niet zo veel en dan komen ze de leuke potjes
1 0
Ajax#1900
Leuk dat ze iets in het Ziggo Dome doen. Is bij gebrek aan beter een prima alternatief denk ik
3 0
BrandjeXL
Beter alternatief? Noem eens wat. Dit is een fantastische oplossing
2 -3
Ajax#1900
Dat bedoel ik he. Komt niet in de buurt van de JC arena zelf, maar we kunnen de wedstrijd moeilijk twee keer spelen.
2 0
JanTa
Uitverkocht? Dat had ik niet verwacht.
6 -1
Radie125
Het zou helpen als ze in het hele stadion een verplichting instellen van minimaal 24 wedstrijden komen. Zoniet dan geen voorrang bij Europa cup. Overmars lees je mee.
3 -4
afcazeist
Wat heeft Overmars hier mee te maken?
0 0
JCr14
En i.p.v. van de vaste supporters (vak 120) die er altijd zijn hun kaartjes te vergeven aan de UEFA.
0 0
Rik428
Overmars gaat niet over kaartverkoop
0 0
Stone020island
We spelen maar 17 keer thuis per eredivisie dus dat lijkt me lastig. Verder is de mening van cc houders natuurlijk helemaal niets waard in deze discussie
0 0
Piethein
Mee eens. Maar jij hebt geen seizoenskaart zo te zien? Begin daar eens mee voordat je commentaar geeft.
0 0
Radie125
14 bedoel ik
2 0
noppenkoning
Vraag voor de mensen bij wie het gelukt is, hebben jullie op een bolletje/stoeltje geklikt of hebben jullie het systeem kaarten laten vinden?
5 0
AFCA-CBS
Precies om klokslag 5 uur pagina refreshen, dan EERST een tribunedeel selecteren en dan bolletjes selecteren. Twee plaatsen naast elkaar gefixed
0 0
Jariiii
Mijn ervaring bij de start van de voorverkoop tweede seizoenshelft was dat systeem kaarten laten zoeken beter werkte.
0 0
Bjorn
Telkens refreshen en dan snel inzoomen en bolletje klikken. Dan maar hopen dat je de eerste was.
0 0
koetje
Ja bij mij werkte het ook zo. Ik kon ook meerdere bolletjes selecteren en die kwamen ook bij mijn kassa.

Helaas maar 1 barcode
0 0
Habalaski
10000 keer klikken op bolletjes. Alle mogelijkheden die ik zag geprobeerd. Toen uiteindelijk twee losse kaarten kunnen vinden
1 0
AFCAWZAWZDB
Precies hetzelfde, telkens de melding 'kies eerst een tribunedeel' of iets dergelijks. Maar goed allang blij dat ik kaarten heb!
1 0
pieke
Wat erg zou helpen is als Ajax vooraf alle prijzen communiceert. Dan kan je je op die vakken richten die je wilt.
4 -1
lf87
Enorm balen, vond het oude systeem een stuk fijner werken dan dit. En voordat mensen beginnen over Heerenveen, daar heb ik al kaarten voor, vorige week meteen om 10.00 gekocht toen het kon
6 0
Jornnn
Er moet een 3e ring op!
1 0
Ajax#1900
En daar bovenop nog 3!! gewoon omdat het kan.
0 0
Rik428
Voor die 5x per jaar dat de clubcardhouders (lees: stargazers) er wél allemaal bij willen zijn zeker...
0 -4
Jariiii
Ging vroeger naar bijna alles. Woon nu in Maastricht. Heb een gezin. Pik nu de krenten uit de pap. Shoot me.
2 -1
SfeervakZuid2
Niet iedereen zijn stargazers. Mis Europees nauwelijks wedstrijden en ondanks géén seizoenskaart ben ik al jaren minimaal 12 thuiswedstrijden aanwezig!
1 0
Rik428
Prima, iedereens goed recht om wel of geen scc te nemen, maar als je kiest om het niet te doen moet je niet mauwen als je bij een populair potje ook weleens achter het net vist. Maar elke keer ligt het weer aan van alles en nog wat. Je maakt de keuze elk seizoen weer met het volle verstand
0 -2
Welja
Dus kopen mensen een seizoenskaart om niet op te komen dagen de rest van het seizoen,
0 0
Ruff Rhythim
Kaarten worden alweer voor woekerprijzen op Marktplaats aangeboden. Gatver!!
4 -3
Jelephi
Wie koopt mijn kaart? 1200 euro
4 0
Ruff Rhythim
Net was het nog 500...prijzen stijgen snel bij jou: p
0 0
Jelephi
Ja bericht verwijderd dus de prijs omhoog. Nu blijft hij wel staan
0 0
Ruff Rhythim
Fair enough hehe
1 0
jaapdijkemasted
deal
0 0
ghouleseddik
Mooi dat feestje in de Ziggo Dome. Zouden ze ook zoiets gaan regelen voor Real-uit? Evt. in de Johan Cruijff Arena zelf...
4 -1
Jelephi
Voor de mensen die de boot gemist hebben. 200 meter verderop is ook een leuk feestje.

https://sport.eventim.nl/ols/ajax/nl/thuiswedstrijden/channel/shop/areaplan/venue/event/5094

haha.
3 -3
AFCA-B93
Wat is dat voor iets vaags dan
0 0
Jelephi
Kom op 13 februari naar Ajax – Real Madrid in de Ziggo Dome. Aanwezig: artiesten zoals Wildstylez, Diggy Dex en oud-Ajacieden.
0 -4
AFCA-B93
Ja dat zag ik, maar ik snap de combi tussen die 2 artiesten niet waardoor ik het juist vaag vind haha
1 -1
AFCA-B93
Hoe vervelend het ook is voor sommigen, de fouten van zo’n systeem zijn altijd gewoon part of the process bij ticketsales. Ook bij festivals loopt dit vaak fout. Denk dat het niet zozeer aan Ajax ligt maar meer aan de software van de ontwikkelaar
2 0
Jelephi
Los daarvan. Als SCC-houder heb je gegarandeerd een kaart. Als SVA-lid heb je die zekerheid niet en mag je dat ook niet claimen. Ook al is je reden waarom je geen SCC hebt nog zo goed. Mensen die meer betalen gaan voor, simpel as that.
1 -4
AFCA-B93
Ja maar denk dat niemand daar moeilijk om doet, met die verkoop regeling qua voorrang. Sva leden hebben gewoon goede hoop op een ticket, lukt het niet dan valt het zwaar tegen en dan ligt het aan een kut systeem. Maar dat is zoals gezegd bij elke organisatie die tickets verkoopt zo.
1 0
MSwertz92
Pfff is toch niet normaal alsof het in het leven echt zo werkt.. oh wacht..
1 -1
Wieno
Haha hoe dom kan ik zijn. Ben ik er eindelijk in zie ik mooi plekkie. Klikken als een malle op de bolletjes, kies tribune, plek weg. Nieuwe plek klikken, weer niet. Had gewoon tribune, vak moeten kiezen en systeem plekken laten bepalen.... Ik wens alle snelle mede ajacieden een mooi avond!
1 0
Roy855
Voorheen nooit problemen gehad ook niet bij topwedstrijden (met het oude systeem)
Wat jij hier zegt
0 0
Wieno
Ik normaal ook niet, maar nu helaas door getwijfel en onhandigheid er niet tussengekomen. Balen, maar kan gebeuren. We hebben komende tijd genoeg mooie potten voor de boeg waar we wel bij zijn!
1 0
Jelephi
Degenen die hier zeiken over het systeem zijn de mensen die in deze loterij naast de pot pissen. Hebben ze wel kaarten dan hoor je ze niet over het systeem. Meer dan 85.000 SVA-leden voor een handjevol kaarten (4000/5000 volgens Fancare). En dan gek staan te kijken dat het systeem bepaalde regels en logica gebruikt om sessies toe te wijzen. Accepteer gewoon dat je als SVA-lid ook gewoon geluk moet hebben en dat SCC houders hierin de enige zijn met zekerheid.
4 -1
insectenverdelg
als eerste heb ik wegens omstandigheden mn sz kaart opgegeven. Waarom? omdat ik niet iemand wil zijn waarvan de plek 7 keer in t jaar leeg is.

Verder wist ik dat de kans klein was dat ik vandaag kaarten ging krijgen. Maar dat betekent niet sat t systeem goed werkt. verre van..
0 0
mark4652
Mijn kaart gaat gewoon naar kennissen of naar vrienden op de tribune die graag een keer een vriend of buurman willen mee nemen.
0 0
Ajax27
Heb je geen vrienden? Familie? Bekenden die ook meegingen naar Ajax? Ik kom vanuit Limburg, ben er zelf maar de helft van de keren en alle Europese duels. Maar mn kaart is 95% van de keren bezet. Altijd wel unne bekende die met 1 vcan de velen mee wil gaan of die een keer zn zoontje ofzo wil meenemen.
0 0
insectenverdelg
v.a. volgend jaar hoop ik ook weer een kaart te hebben.
0 0
AjaxAdam1900
Wat een kutsysteem zeg. Had een mooie plek geselecteerd, word ik gewoon in de wachtruimte gegooid. En weg kaartje. Achja, vorige x geluk gehad met een passe-partout en nu misgegrepen, dan maar naar AJAX- Heerenveen
0 -5
Bjorn
Twee kaarten kunnen kopen, maar niet naast elkaar. Wel in hetzelfde vak gelukkig. wAS een hele opgave. Foutmeldingen, kaarten niet in winkelwagen...

Het systeem dat je je plek precies kan selecteren is schitterend maar bij overbelasting flipt alles.
1 -1
Mikee
Ja, schijtsysteem
1 -1
Mikee
Iedere wedstrijd geweest, dit is de eerste die ik mis.
En nu gelijk zie je van die pisvlekken kaartjes verkopen bij viagogo voor €870,-.

Zit zwaar te balen hier. Eikels.
2 0
Jelephi
Kaartje kopen? 800 euro doe ik hem weg
0 -4
Ziyech22
dat kan toch bijna niet echt zijn.. zat ook uit nieuwsgierigheid te kijken hoe die kaarten van 6a800 euro gingen als warme broodjes over de toonbank als ik die meldingen moet geloven. Maar dat doet toch niemand voor dat geld. kan ik me niks bij voorstellen iig..
1 0
Mikee
Wel dus..
0 0
NegentigMinutenLang
Exact!
0 0
sjaakahz94
3 kaarten bemachtigd. 2 naast en 1 apart. ik ga wel apartt zitten :)
2 0
Ziyech22
Gelukkig tot nu toe er iedere wedstrijd bij kunnen zijn. Ik heb 2 stoelen in hetzelfde vak maar helaas niet naast mekaar. Enig idee of dit op te lossen is? Of is het een kwestie van geluk hebben dat je ergens kunt ruilen van plek o.i.d.?
1 0
Habalaski
Dat wordt ruilen als het lukt. Ik heb hetzelfde. Eentje helemaal achterin en eentje wat verder naar voren. Hopen dat iemand zin heeft om een rij of zeven naar voren te verhuizen..
0 0
noppenkoning
Hoe oud waren jullie kinderen of jullie zelf bij jullie eerste wedstrijd? Ik heb een zoon van 3 , dus nog veel te vroeg,maar vraag me af wanneer geschikte leeftijd is voor eerste wedstrijd (sowieso middag wedstrijd natuurlijk)
1 0
Radie125
Ik heb 3 zoons allemaal gek van Ajax gingen voor het eerst mee rond hun 5e. Ik had de mazzel dat mijn neef Joark er voor gezorgd heeft dat ik naast mijn eigen seizoenskaart er 2 bij kreeg op vak 125. Wij gaan met toerbeurt naar de wedstrijden en dat al 15 jaar lang. Zelf had ik sinds 1991 een seizoenskaart.
0 0
Ajax27
Als je echt op F zat, in 125... dan zou je weten dat je daar overal vrij kan zitten/staan, als je maar op tijd bent. Net zoals je snuggere opmerking erna van min. 24 wedstrijden gaan anders je kaart kwijt. 2 x door de mand, toeval bestaat niet. Dus loop niet zo te zwetsen... je komt nooit in het stadion, bent waarschijnlijk 10 jaar. Beetje interessant doen hier.
0 0
Roy855
Ik denk dat een jaartje of 5 wel goed is. Wel natuurlijk een 'mindere' middag wedstrijd. Dat is al genoeg indruk voor de kleintjes
0 0
AFCA-B93
Mijn eerste was denk rond m’n 8e, zou iig een zondagmiddag aanraden ergens rond april als je kleine een goede leeftijd heeft bereikt. Lekker voorzomers middagje zon erbij haha
1 0
ajax0916
Heb me nog nooit zo geërgerd aan een toto pop-up reclame
5 0
jariafca020
Helaas. Alle Europese thuiswedstrijden aanwezig geweest maar nu naast de pot gepist. Kaarten voor Heerenveen gingen dan wel weer soepel.
3 0
DeBaarsjes
En nu zorgen dat dat uitvak in Madrid ook raakt uitverkocht wnnr verkoop begint en niet wachten op het thuisresultaat ;)
2 0
Ziyech22
Kon ik maar mee xD
0 0
MarcoB1971
Wat een k systeem
2 0
koreem
Pffff vanaf 17:00 zitten kloten en wel 100x op een stoel geklikt, uiteindelijk gelukt om 17:23. Heel soms komt er weer een plek vrij.... Super blij hiero.
1 -1
noppenkoning
1 of 2 stoel?
0 0
koreem
1
0 0
Eriksen10
Wat een waardeloos systeem. Precies om 17:00 in de wachtrij, geen enkele kans gehad om een stoel te selecteren.
3 -1
mark4652
Gelukkig voor jou zijn er nog kaarten te krijgen voor Heerenveen in de beker! Ik zie je dan!
1 -7
Siemmie
Wat is dit voor een waardeloze zure reactie? Niet zo vooroordelen graag.
2 -1
Ziyech22
Doen helaas een heel aantal seizoenskaarthouders, ook op twitter. Nare houding..
0 -2
insectenverdelg
*stigmatiserende modus aan* Van die SZ kaart houders die m alleen hebben zodat ze eerste keus hebben op Europese kaarten? * stigmatiserende modus uit*
0 0
jariafca020
Klopt die voelen zich hoog verheven boven de zogenaamde successupporters die geen seizoenskaart hebben. Misselijkmakend.
0 0
Siemmie
Precies, las het ook al op Twitter. Als je niks van de persoon zelf weet en geen idee hebt naar hoeveel wedstrijden hij gaat, moet je je mond houden.
0 -1
noppenkoning
Uitverkocht, niet gelukt helaas,
2 0
AFCA-B93
Aanwezig met broer en vader!
0 -1
AFCjorn
Weet iemand of er nog kans is dat er nog kaartverkoop zal zijn voor de Clubcard-houders?
1 -4
jariafca020
Die kans is 0%
5 0
Radie125
exact
0 0
Toon meer reacties