Babel: 'Met keuze Fulham blijf ik juist in beeld bij Oranje'

BVeenstra, 17-01-2019 om 07:15, 3730 views, De Telegraaf |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Met zijn keuze voor Fulham hoopt Ryan Babel in beeld te blijven bij bondscoach Ronald Koeman. De oud-aanvaller van Ajax tekende deze week voor een half seizoen bij de Engelse club en mocht het beide partijen bevallen, is een contractverlenging in de zomer een optie.

'Met de keuze voor Fulham de komende zes maanden zorg ik er juist wel voor in beeld te blijven bij Oranje', zegt hij in De Telegraaf. 'Mijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht had ook andere aanbiedingen voor veel geld in de bekende verre landen, maar samen met hem en mijn vader had ik al besloten om op topniveau te blijven spelen. Van bondscoach Ronald Koeman heb ik veel vertrouwen gekregen en ik hoop hem daarvoor terug te betalen door te helpen bij het winnen van de Nations League.'

Babel speelde eerder in de Premier League bij Liverpool en om die reden weet hij hoe het is om te spelen in de Engelse competitie. 'De atmosfeer zal als vanouds zijn, veel passie bij de fans. Dat weet ik nog van mijn tijd uit Liverpool. Die stadions met allemaal een andere identiteit, maar toch allemaal typisch Engels, het maakt wedstrijden in de Premier League heel mooi. Ik verwacht nog steeds dezelfde Premier League, alleen zijn de spelers en de talenten van toen inmiddels grotendeels vervangen door nieuwe blikvangers en talenten. Maar het spel zal nog even snel, intensief, fysiek en in hoog tempo worden gespeeld.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax-4-ever
Zeker met dat kapsel ben je duidelijk in beeld, niet te missen. Maar Babel kunnen we bij Oranje wel prima missen. Niks tegen Ryan maar als Oranje zijnde moet je een hoger niveau nastreven.
1 -4
trodat4030
Wie is dan precies van een significant hoger niveau op zijn positie(s)? Depay en ?
1 0
Ajax-4-ever
Depay, Promes en dan hopen dat een talent als Dilrosun ofzo zich goed ontwikkeld.
0 0
FlyingDutchMan
Promes haha
0 0
trodat4030
Promes moet na 34(!) interlands z’n eerste goede pot in oranje nog steeds een keer spelen, dus die staat in mijn pikorde ver onder Babel. Dilrosun (en zelfs de veel verdere Bergwijn) zijn echt nog niet beter dan Babel, misschien een keer een wedstrijd, maar niet overall. Daarnaast is Dilrosun geblesseerd en moet je maar helemaal afwachten hoe hij terugkomst. Hij zal niet de eerste zijn die nooit dat niveau nog haalt van voor z’n blessure. Blijft enkel Depay over. Nu kunnen beiden zowel op links als centraal uit de voeten, dus kun je Babel helemaal niet missen, die heb je nu nog heel hard nodig.
1 0
Stroeve
Doe ff nieuwe kapseltje Ryan.
1 -1
markk
Met dat haar ook
0 0