Guardiola: 'Ga het niet hebben over speler van Ajax'

NielsOpdam, 14-01-2019 om 07:50, 13406 views, Voetbal International |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Pep Guardiola wil het niet over Frenkie de Jong hebben, omdat hij onder contract van Ajax staat. Dat vertelt de trainer van Manchester City op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. 

De Jong wordt de laatste tijd veel gelinkt aan allerlei Europese topclubs, ook aan Manchester City. Guardiola weet van de geruchten, maar wil er niet op reageren. 'Ik ga het niet hebben over de speler van Ajax, want hij is een speler van Ajax. Er zijn meerdere goede spelers.' De Spaanse trainer weet dat De Jong gewild is, want ook FC Barcelona, Real Madrid en Paris Saint-Germain worden met de middenvelder in verband gebracht.

Guardiola weet dan ook dat het lastig wordt voor de Engelse topclub om De Jong binnen te halen. 'Wanneer je de enige club bent die een bepaalde speler wil hebben, is het eenvoudig. Maar als je een van de vele clubs bent met interesse, dan wordt het heel lastig. Zeker als Real of Barcelona ook belangstelling heeft. Normaal gesproken verlies je het als Real of Barcelona zich ermee gaat bemoeien. Het is dan belangrijk om snel te handelen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Simon1
Ik hoop dat Frenkie en Mathijs naar City toe gaan. Zij passen perfect bij de visie van Guardiola en hij kan ze echt naar het hoogste niveau brengen. Hopelijk zien die twee dat ook en zijn zij bereidt dat ook te doen.
0 0
GvanderK
Frenkie mag ook gewoon een extra jaartje blijven hoor :p
2 0
Amsteraaij
niet aan roze olifanten denken, niet aan roze olifanten denken
1 0
mgtow
Begrijpelijk hoor. De man heeft al wekenlang geobsedeerd als een beftekkel naast z'n telefoon gewacht op het ja-woord. De Ligt heeft nog even een schaal op te halen en een cup met de grote oren voordat Pep rustig met de duim in de waffel kan slapen
Edit: humorloze loonslaven.
2 -10
Lazell
Grof en grappig is leuk. Alleen grof niet.

En loonslaven... Ben je zo'n hippie ie denkt dat niemand hoeft te werken en neerkijkt op werkende mensen. De ArenA is gebouwd door heel veel loonslaven, net als de biertjes die ze daar tappen. Praktisch alles wat je nu hebt is mogelijk gemaakt door loonslaven. Als er geen loonslaven waren, renden we nog steeds met pijl en boog achter een hert aan.
1 0