Schöne positief: 'Maar tijdsverschil hakt er wel in'

ThijsZwagerman, 13-01-2019 om 13:20, 6570 views, VTBL |

Check de casual collectie van Ajax!

Lasse Schöne kijkt met een tevreden gevoel terug op het trainingskamp van Ajax in Amerika. In gesprek met VTBL looft de routinier de faciliteiten, maar geeft hij ook te kennen behoorlijk last te hebben van het forse tijdverschil.

'Ik vond het een lekker trainingskamp. Het weer was goed, de velden waren goed, het eten was goed en het hotel was goed', aldus een zeer positief gestemde Schöne. Toch is er wel degelijk iets dat hij minder goed vond aan het trainingskamp in de Verenigde Staten. 'Het tijdsverschil hakt er wel in. Ik word nu eerder wakker en normaal slaap ik echt tot het alarm afgaat. Het wordt wel elke dag iets beter, maar nu gaan we al naar huis, dus dat is lekker, haha. Maar, het is een uitstekend trainingskamp geweest.'

Schöne kwam, net zoals de meeste spelers, eenmaal in actie tijdens het trainingskamp. De Deen speelde ruim tachtig minuten mee in het met 2-4 gewonnen duel met São Paulo. Na afloop van die wedstrijd vertrok Ajax weer naar Nederland, waar het zondagmiddag arriveerde.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Labrador
Dat heb ik ook altijd. Maar ik vind het wel lekker. Vroeg wakker, vroeg naar bed en als je het uitzoekt heb je een avondvlucht terug waardoor je in het vliegtuig kunt slapen.
0 0
M.Olsen
Zijn mensen die doen dit wekelijks hoor.
0 -1
Remark
Maar die spelen niet bij Ajax.
0 0
Leviathan
Eigenlijk ook niet heel slim, want je hebt vaak toch een paar dagen wel last van een jetlag bij mij duurt het wel paar dagen met zo'n groot tijdsverschil in ieder geval.
0 0
HZMKK
Belachelijk ook om een week trainen de halve wereld over te moeten steken!
3 -1
Ajax27
Ja belachelijk die commerciële clubs die groter willen groeien, bekendheid willen creëren, hun merk willen uitbreiden om zo de aansluiting met de Europese (sub)top te blijven behouden. Waren we maar zoals een amateurclub waar het puur om het voetbal en de 3e helft in de kantine gaat....
0 0
Ajax#1900
Zo belachelijk dat alle grote clubs het doen zeker.
0 0
AFC Ajax
niet voor sportieve redenen lijkt mij.
0 0
Ajaxtrouw
O jee, het eerste excuus voor puntenverlies is er.
0 -4
FlyingDutchMan
Pppffff
0 0
Bonno1978
Tja...Luxeproblemen
0 0
oudzuid2
heeft ie gelijk mee natuurlijk.. bizar dat je de halve wereld rondvliegt om n weekje te trainen... maar ja.. geld...
2 0
Web
De Zuid-Amerikanen in de selectie doen niet anders, uitvliegen voor een Interland midden in de week vaak zelfs
6 0
Web
Een week om te herstellen, rustige trainingen.
En ik neem aan maandag vrij.
1 0