Neres reageert: 'Heb een contract bij Ajax'

JesseTH, 12-01-2019 om 23:20, 20462 views, ISTOÉ Independente |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

David Neres focust zich, ondanks de Chinese belangstelling en het grote geld, volledig op Ajax. De dribbelaar beseft maar al te goed dat hij nog altijd in Amsterdam onder contract staat en ziet wel wat de toekomst hem brengt.

'Ik heb een contract bij Ajax. Ik ben hier gefocust en de toekomst is van God', spreekt de jonge Braziliaan in een interview met ISTOÉ Independente. 'Je moet niet spreken over de toekomst, maar over het heden.'

Neres begon zaterdagavond als reservespeler aan de wedstrijd, maar wist als invaller de vierde goal te maken. 'Ik weet niet wat ik deed toen ik scoorde, of ik het vierde of niet. Ik ben gewend om doelpunten te maken vóór São Paulo, niet tegen. Ik wens ze al het geluk in de wereld en Jardine kan goed werk leveren in São Paulo. Hij is een geweldige coach, moge er veel titels volgen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jornnn
Ziyech draait nu lekker, dus kan hij ook gewoon op de plek van vdBeek spelen. Dan kan Neres vlijmscherp op rechtsbuiten staan.
3 -1
Ajax#1900
Hij draait zo lekker op rechts dus kan hij ook als 10? Gekke logica. Ga er maar van uit dat hij de komende jaren op rechts in een vrije rol blijft spelen hoor. Geen buitenlandse club die met hem op het middenveld gaat spelen.
1 0
Schip
Hij speelt als middenvelder. Bovendien speelde hij onder Bosz nog meer centraal, in welke rol hij ijzersterk werd. En hij verricht enorm veel werk zonder bal, extreem zelfs voor zo'n type speler. Het is echt zo'n onzin dat hij niet centraal zou kunnen. Dat is een gedateerde Gijp mantra, die nadat Gijp eerst wordt afgezeken daarna ongegeneerd wordt overgenomen op deze site.

Toen het team slecht draaide in het begin onder Keizer, en iedereen nog aangeslagen was vanwege Nouri en het team al verzwakt was door het vertrek van steunpilaren die pas onder TH werden vervangen of spelers als Dolberg en Frenkie toen pas fit werden, forceerde Ziyech de boel. En dan lijdt hij veel balverlies. Juist niet door risicovolle passing. Maar door onnodig, dom balverlies bij simpele passjes.

Die slechte periode was hij al uit met het team, toen Keizer het collectief drukzetten er weer in kreeg. Omdat Klaassen daarin de regisseur was en Younes ook belangrijk was, Traore verdedigde trouwens ook veel meer en beter mee dan Neres, duurde dat gewoon even.

Maar Ziyech kan uitstekend in de as spelen, is in counters juist enorm uitgenast. Hij is aanspeelbaar, weet die ballen dan vast te houden en door te passen, omdat hij zijn lichaam erg goed gebruikt. Dat is een talent van hem.

Mensen vreten informatie van TV en internet en reproduceren die. Er klopt echt geen reet meer van. Ziyech uit vorm, slecht in zijn vel en aangeslagen, wilde toen weg. Ja, dan krijg je van VI en Gijp de opmerking dat geen enkele internationale club hem op het middenveld gaat zetten met dat balverlies.

Maar als je hem goed bekijkt, weet je dat hij moeiteloos bij clubs als Spurs of Arsenal mee zou kunnen. Hij heeft nu de inhoud, werkt als een beest zonder bal en ziet die openingen. Tadic is een ander verhaal. Die werkt veel en veel minder hard.
0 -1
Jornnn
Dat zeg ik niet. Ziyech heeft bewezen ook goed als 10 te kunnen spelen. En daarnaast zit hij in een goede periode. Dus 1+1=2.
1 0
Gonzalez75
De Toekomst is aan God. Nou, laat hij toevallig tijd hebben om te reageren: Neres, jij blijft nog tot de zomer van 2020. Amen.
0 0
Ajax412
Hartelijk dank Mijnheer Van Gaal ;)
0 0
AJAXTHELEGEND
Neres niet verkopen ,nog een paar maanden ,dan is het einde seizoen ,vertrekken er een aantal ,en daar zal Ziyech zo goed als zeker bij zijn ,Vd Beek kan ook zo maar ineens naar de Spurs gaan ,dus dan zijn de posities voor Neres voor het uitkiezen. Van mij zou hij altijd moeten spelen ,want je ziet het iedere keer weer ; als Neres in het veld komt ,draait de situatie in het voordeel van Ajax.
1 0
Ajax412
Yep, hij passeert een man en zorgt dat de tegenstander achteruit gaat lopen. Doen ze dat niet, is hij vlijmscherp in de diepte. Ook het overzicht in de kleine ruimte nadat bij een actie heeft gemaakt zit prima, iets wat bijvoorbeeld Lozano niet heeft. Ik kijk er naar uit om hem aankomend seizoen vast in de basis te zien schitteren!
0 0
Sterspeler
Neres doet meer dan dat. Als hij erin komt zie je dat er nog meer beweging komt bij het team en het minder statisch wordt.
0 0
Aeter
Klopt dan is hij gegarandeerd basisspeler.
0 0
Dennis1964
Bayern uit speelde Neres links en dat was dit seizoen zijn beste wedstrijd. Tadic stond in de spits ipv Huntelaar. Dolberg was nog geblesseerd. Maar Dolberg is nu fit en komt steeds beter in vorm. Dus de Bayern variant zal TH niet vaak meer gebruiken.
Dus wordt een lastig verhaal. Hij zal het toch met invalbeurten moeten doen helaas.
0 0
Aeter
Ja met en Tadic en Ziyech en Dolberg wordt het lastig voor hem en blijft eigenlijk alleen de 10 positie over en Donny verdient het ook niet om op de bank te zitten.
1 -2
Santiago
Donny moet gewoon weg of lekker banken. Punt. Probleem opgelost.
2 -6
Mözil
Blijft een lastige situatie; van de Beek: jongen van de club, altijd hard werken, heeft hele goeie wedstrijden gespeeld. Of Neres: jongen van buitenaf, veel talent, verdiend het om basis te staan en heeft ook hele goeie wedstrijden gespeeld (op zijn EIGEN positie).

Ik zou 100% voor Neres kiezen. Niet alleen omdat ik enorm fan van zijn manier van spelen ben, maar ook omdat hij iets creëert en iets onvoorspelbaars heeft.
3 0
Bensco
het probleem is alleen niet dat het Donny vs Neres is maar Ziyech vs Neres. Neres draait het lekkerste en met het meeste rendement op de rechtsbuiten positie maar daar staat nu Ziyech te ballen. En Ziyech als rechtsbuiten is weer een betere versie van Neres. Ook hij brengt creativiteit en dreiging op rechts. Men denkt alleen dat het Donny vs Neres is omdat Neres elke keer mag invallen als CM'er. Ik zou Neres sowieso een contractverlenging aanbieden want hij zal volgend jaar de man zijn op rechts als Ziyech weg is. Bovendien vind ik het een sportief verlies als een club als Ajax een speler als Neres niet naar de top kan begeleiden.
11 0
ETM
Oneens. Het is namelijk op iedere positie een afweging tussen meerdere spelers.
Dus het is 'ook' Donny vs Neres.
De keuze voor Ziyech op rechts kan ik begrijpen. Ziyech vult dat heel anders in dan Neres, en is wmb een evidente schakel in het zeer verbeterde spel dit seizoen.
De keuze voor Tadic op links kan ik ook goed begrijpen. En voor Donny centraal minder goed.
Verder wel eens. Ik zou het zeer teleurstellend vinden als Ajax geen goed perspectief kan bieden aan een speler als Neres.
0 -1
glob
Neres heeft net verlengd toch?
1 0
Ajax27
idd, enorm lastig. Neres op zijn eigen positie kan goud waard zijn. vd Beek en Ziyech op hun huidige posities ook. Ten Hag heeft de zware taak om ze beide scherp te houden en de keuze te maken.
1 0
LouisVonGoal
Denk dat ze nu pas beseffen hoe belangrijk Neres is. Top mentaliteit!
0 0
GvanderK
Neres hoort in de basis, hij is nog hartstikke jong en heeft echt potentieel om een grote voetballer te worden.
1 0
Ajax412
Jong en potentieel zijn leuk, maar Ajax hoort kampioen te worden dit seizoen. Ziyech is 25 en betrokken bij veruit de meeste goals, dan lijkt me dat toch net iets belangrijker. Begrijp me niet verkeerd, ik ben groter fan van Neres dan van Ziyech, maar de cijfers liegen er niet om. Het jong en potentieel is op andere posities in het elftal prima vertegenwoordigd nu.
1 0
Rujar
Onze vriend younes had diverse contracten
2 -1
swing
en dus maar want
0 0
ajax4lifebaby
Hij moet echt in de basis man, wat een topper.
2 0
Pheadrus
Het klink alsof hij blijft. Ik zou hem veel speeltijd geven 2e helft seizoen op rechtsbuiten met de toezegging dat hij daar volgend jaar speelt bij vertrek Ziyech.
0 0
Ajax95Duivendrecht
Echt bizar dat deze man moet banken voor Donny, dat is het enige wat ik Ten Hag echt kwalijk neem in dit verder uitstekende seizoen.

Van Neres gaat simpelweg zoveel meer dreiging uit dan van Donny. Aan de bal is hij ook veel beter en creatiever.
6 -6
Knalpot
Zijn cijfers bewijzen anders, misschien oogt het voor jouw gevoel zo maar op '10' heeft Neres niet beter gepresteerd dan Donny.
0 0
Sterspeler
Het is ook geen 10. Hij scoort minder. En toch komt er veel meer gevaar van Ajax af als Neres speelt.
0 0
Schwalbino
Hij maakt het seizoen af en is pleite. Niet in de basis tegen je oude ploeg terwijl dat wel gewoon had gekund...

Ik vind TH een prima coach en heb hier nooit kritiek op hem gehad maar dit is gewoon kut van hem. Als je dit niet aanvoelt... Had hem die wedstrijd gewoon gegund. Het ging immers nergens om. Hier is het laatste woord nog niet over gesproken. En terecht.
3 -5
Sterspeler
Dat zal inderdaad de reden zijn van vertrek. Wat een onzin zeg.
3 -2
Schwalbino
Niet de reden natuurlijk. Die ligt dieper maar dit is ook geen dingetje dat zijn gevoel over de situatie bij Ajax beter maakt.
2 0
Sterspeler
Ik hoor voor alsnog iedereen speculeren over dat Neres zich ruk voelt en weg wil. En volgens mij kopieert iedereen het van de Telegraaf. Neres heeft gewoon uitgesproken dat hij een contract heeft en dat hij zich daaraan heeft te houden. Ik denk dat we Neres als persoon tekort doen als we hem zo negatief inschatten dat hij bij het minste of geringste weg wil.
0 0
jackwolf
Is niet echt een prater geloof ik...
Heerlijke voetballer , dat wel. Moet absoluut blijven.
2 0
Babangida83
Nette jongen. Voordeel van blijven, is dat je nog iets van je carrière kunt maken. Ook weer geen ramp. Arm gaat hij er niet van worden.
0 0
JanTa
Verstandige jongen die niet meteen loopt te janken.
0 0
Mokum31
Contract openen en verbeteren
1 -3
Wout1988
Alweer?
1 0
Ajax#1900
Dat is al gebeurd, aan het begin van dit seizoen.
5 0
Voetbalverstand
Naar wat wil jij zijn contact openbreken? Neres ligt vast t/m medio 2022. Wil jij zijn contract verlengen t/m januari 2024?
1 0
Sterspeler
Wurgcontractje met een goed salaris mag ook. Als ie maar blijft!
0 0
FlyingDutchMan
Dat verdient hij wel ja, nadeel is dat dit nog niet zo lang geleden al is gedaan.
0 0
wendoo9
Neres is een held !!!
3 -3
FlyingDutchMan
Hij viel in en gelijk weer dreiging, who the fuck is Lainez!!
3 -1
iammike
Echt hè . Ik hou van die gast
1 0
MPAjax
hij gaat niet weg, zou dom zijn, een van de beste in aanvallen die doe je zo vlak voor belangrijke wedstrijden in de champions league niet naar china. weet zeker dat ten hag hem in gaat zetten.
13 0
BrandjeXL
Hij is nu 21/22. Twee jaar China en hij pakt 20 miljoen en hij en zijn familie is financieel onafhankelijk. Dan heeft hij nog jaren genoeg voor de boeg om voor zijn plezier te voetballen. Ik zou het wel weten.
4 -1
Ajax#1900
Dan is hij natuurlijk wel uit beeld bij veel clubs he. Hij heeft dan niet dezelfde optie als wanneer hij via Ajax de stap naar een grote competitie zet.
0 0
BrandjeXL
Er komen toch regelmatig spelers terug uit China?. Fabinho heet je meen ik zelfs naar Barça.
0 0
Ajax#1900
Dat is in principe het enige voorbeeld, en hij speelt bij het Braziliaanse elftal en speelde daarvoor bij Tottenham. Dan heb je al een naam opgebouwd.
0 0
ajaxpat
Witsel naar Dortmund
0 0
Ajax#1900
Ah je hebt gelijk, maar blijft een kromme vergelijking natuurlijk. Witsel was al jaren een gewaardeerd speler bij België en Zenit.
0 0
Voetbalverstand
Dat is Paulinho, niet Fabinho.
0 0
Voetbalverstand
Paulinho
0 0
insectenverdelg
Witsel bij Dortmind
0 0
Koekepeer
Die heeft sowieso een bijzonder pad gekozen, eerst in Rusland.
0 0