Nihom vertrekt als trainer Ajax Vrouwen

JesseTH, 12-01-2019 om 18:30, 5857 views, Ajax |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Benno Nihom stopt na het lopende seizoen als hoofdtrainer van de Ajax Vrouwen. Zijn verbintenis in Amsterdam loopt af en deze wordt niet verlengd. De jonge trainer was sinds 2012 actief binnen het vrouwenelftal van Ajax.

In eerste instantie was Nihom dat als assistent-trainer van de toenmalige hoofdtrainer Ed Engelkes, die momenteel namens Ajax aan het werk is in China. Sinds de zomer van 2017 nam Nihom de volledige verantwoordelijkheid over als oefenmeester, maar dat stopt nu dus.

'Het is niet makkelijk om als Amsterdammer na 7 prachtige jaren de Ajax Vrouwen te verlaten, maar aan al het mooie komt een einde en het is tijd om mijn horizon te verbreden', reageert Nihom erop op de eigen website van Ajax. 'Ik ben trots op de prijzen die ik met het team heb gewonnen, want dat is het mooiste dat er is. En ik zal er alles aan doen om daar ook de laatste maanden van dit seizoen voor te gaan.'

Ook Daphne Koster, Manager Vrouwenvoetbal bij Ajax, laat zich uit over het aanstaande vertrek. 'We zijn Benno heel dankbaar voor zijn betrokkenheid en de mooie resultaten die hij met zijn spelers heeft behaald. Het zou geweldig zijn als we Benno’s laatste seizoen wederom met het behalen van een prijs af kunnen sluiten.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daminem
Ik denk eerder dat dit een mooie klus is voor Andy van der Meijde en Dani. Die krijgen die vrouwen wel zover dat ze zich in het stof werken voor de trainers.
1 -1
ajaxwestland09
Was te verwachten brengt niet meer de spirit in dit team tijd voor verfrissing
1 0
Knalpot
Dat team was al 'te verfrist' aan het begin vh seizoen.
0 0
Pierre Heno
Lijkt mij een prima besluit. Benno had duidelijk de 'spirit' niet meer om dit team concurrerend met PSV te houden. Eigenlijk gewoon een verloren seizoen.
2 0
ditisdebeslissing
zou het echt wat vinden voor richard witche
0 0
Ferd
Wie is dat? Richard Witschge ken ik wel
0 0
ditisdebeslissing
ik tiep met accend
0 0
Raehvek
zou het wel wat vinden voor Johnny Heitinga
0 -1