De Jong: 'Hebben een goede speelwijze en visie'

JesseTH, 11-01-2019 om 18:45, 7573 views, Ajax TV |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Frenkie de Jong merkt dat er in de spelersgroep van Ajax het gevoel heerst dat er dit seizoen iets bereikt kan worden met elkaar. De voetballers kunnen het onderling goed vinden, de resultaten zijn al maanden goed en dat zorgt voor algehele positiviteit, ook over het speelplan.

'Ik denk dat we een goede speelwijze en visie hebben', spreekt De Jong in een gesprek met Ajax TV. 'We hebben veel goede dingen laten zien, maar er zijn ook nog veel dingen die we kunnen verbeteren. Daar werken we ook écht aan, daar kunnen mensen van op aan.' Het positieve gevoel heerst nu alweer een tijdje rondom Ajax en ook binnen de spelersgroep heerst het gevoel dat er iets bereikt kan worden. 'Als je je dan eenmaal kwalificeert voor de Champions League, dan is dat natuurlijk een extra boost. Gaandeweg het seizoen krijg je er steeds meer vertrouwen in.'

Een belangrijke reden voor de goede resultaten van de afgelopen maanden is de saamhorigheid binnen onder de spelers. Een band tussen personen wordt gebouwd door zaken als interesses en persoonlijkheden, maar in het voetbal geldt nog iets. 'Ik denk dat het resultaat uiteindelijk het belangrijkst is. We hebben allemaal jongens in de groep die ambitieus zijn, hard willen werken en prijzen willen winnen. Daarnaast hebben we ook veel vrolijke jongens, dus ik denk wel dat dat helpt.'

Op 11 en 12 januari gratis bedrukking op het Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pieter14
Die Frenkie is al op zijn 21 ste echt een kei,kan goed praten, duidelijk en voor iedereen te begrijpen wat hij bedoeld, Hij kan goed analyseren. Wat kan hij eigenlijk niet goed die Frenkie? En dan altijd het mooiste dat lachend gezicht erbij. Met Frenkie kan je iets bereiken en gaan deuren open die anders dichtblijven. Hij is een wereld gozer.
0 0
Web
Het is toch ook genieten dit Ajax te zien
Ten Hag heeft met zijn staf en spelersgroep, de zaken uitstekend voor elkaar
8 -2
Duif63
TH heeft het inderdaad prima voor elkaar met zijn mannen. Jammer dat Overmars weer een poging doet om dat te verkloten.
0 -9
ST
Eerder andersom. Het is dat de spelers aangaven dat zaken anders moesten anders hadden we nu niet meer op 3 fronten mee gedaan.
0 0
Web
Dat moet je ook niet overdrijven
Ajax speelt het systeem wat Ten Hag wil, het enige wat de spelers anders wilden is wat minder lange trainingen,en eindeloos trainingen copieeren van de tegenstander.
Wat in andere sporten heel normaal is.
0 0
chloorbestendig
Je moet je naam even veranderen naar Zonnestraal63
0 0
PetervanAmsterdam
Landskampioen, bekerwinnaar en minimaal laatste 8 Champions League.

Daar hoop ik op, daar reken ik op.
6 0
Koningtoto
de eerste twee, ja, de laatste? We maken kans, maar reken er niet op.
4 0