[Update] Lainez: 'Betis de juiste beslissing'

BVeenstra, 11-01-2019 om 20:45, 13516 views, TDN | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Diego Lainez wil naam gaan maken in Spanje. De Mexicaanse aanvaller leek lange tijd op weg naar Ajax, maar op het laatste moment ketste de transfer naar de Amsterdamse club af. Donderdagavond werd bekend dat Lainez gekozen heeft voor Real Betis.

Tegenover het Mexicaanse kanaal TDN - geciteerd door Mundo Deportivo - sprak Lainez over zijn keuze voor Real Betis. 'Ik ben iemand die graag uitdagingen heeft. Ik zal ervoor vechten om naam te maken. Ik wil op een ander niveau spelen en ik wil zoveel mogelijk winnen met Real Betis. Het is een geweldige club, zo is mij verteld, en ze hebben geweldige spelers. Ik zou er graag al willen zijn.'

De Mexicaan geeft verder aan dat de supporters veel te maken hebben met zijn keuze voor Real Betis. 'Het is heel mooi om te zien hoeveel mensen mij welkom heten. Iedereen weet dat het een geweldige club is, waar Andres Guardado een belangrijke speler is', aldus Lainez, die verder niet sprak over Ajax.

Update - 20.45 uur (15 januari 2019) - Lainez: 'Betis de juiste beslissing' 

Diego Lainez heeft voor het eerst, al dan niet indirect, gereageerd op zijn keuze om voor Real Betis te kiezen in plaats van Ajax. Bij zijn spelerspresentatie van zijn nieuwe club in Sevilla werd hem een vraag voorgelegd over de Amsterdammers. Voormalig trainer Ricardo La Volpe stelde onlangs dat Ajax een betere keuze voor Lainez was geweest, maar daar is de Mexicaanse dribbelaar het niet mee eens. 'La Volpe is een grote trainer en ik respecteer zijn mening, maar ik denk dat ik de juiste beslissing heb genomen om naar Betis te gaan', zo tekende TVC Deportes uit de mond van Lainez op. 

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kevinski94
goed verhaal, is het nu klaar?
0 0
Freddy Al
Eerlijkheidshalve begrijp ik wel dat hij deze uitspraken doet, hij kan moeilijk roepen dat Ajax een beter idee was geweest maar dat hij zich heeft laten overhalen door Guardado.
Bij Betis ligt de lat lager als bij Ajax,hij kan dus in relatieve rust wennen aan het Europees voetbal in misschien wel de sterkste Europese competitie , als hij het goed doet zal hij sneller opgemerkt worden door de Spaanse top .
Intussen heeft hij te maken met een meer met zijn eigen Mexicaanse achtergrond vergelijkbare taal, cultuur en klimaat.
Ik had hem graag hier gezien maar kan zijn keuze wel billijken.
0 0
vdhaas
Slim gedaan van die club america. Lekker lang rekken en de publiciteit zoeken maakt voor makkelijk scoutwerk voor clubs als betis.
0 0
NR9
"Ik wil prijzen pakken met Betis Sevilla" deze club heeft in de hele historie 3 prijzen gepakt, laatste landstitel is van begin vorige eeuw. Dit. Zegt wel wat over deze jongen , die heeft zich er niet goed in verdiept, is oliedom. Bij Ajax had hij veel meer perspectief , rustig naar de top. Nu waarschijnlijk een foute stap en gevolg horen niet veel meer van hem. Lekker management heeft deze jongen, kijken alleen naar geld. Zonde en oliedom
0 0
Pierre Heno
Goed...al die telsten zijn volkomen inhoudsloos en komen allemaal uit één en hetzelfde boekje. Hij heeft van horen zeggen dat Betis Sevilla een 'geweldige' club moet zijn. Tja....nou dan weet je wel hoe deze vork in de steel zit toch?!
2 0
Redrum
Precies Pierre. Deze jongen heeft zich maar wat wijs laten maken en heeft nu de trein richting de echte top pijnlijk gemist.
2 0
Danny.S
Hij mag al snel tegen Real Madrid spelen, alleen is dat niet voor de champions league :)
3 0
Redrum
Precies, hij mag al snel van heel dichtbij meemaken hoe een echte topploeg eruit ziet. Niet in het veld vermoedelijk, maar daar zal onze Diego vast vrede mee hebben. Ik ga ervan uit dat Real Betis heel erg eerlijk en open is geweest tegen deze kleine dribbelaar. Ze zullen hem vast geen onrealistische basisplaats beloofd hebben, want dat zou een vorm van oplichting zijn.
1 0
Boer Gijs
"Het is een geweldige club, zo is mij verteld." Haha, dat moest wel even verteld worden dus...zegt genoeg. En door!
1 0
Redrum
"Ja het is echt een geweldige club Diego! Ze hebben 100 jaar geleden een keer de titel gewonnen en ze hebben ook een keer een beker gepakt! Verder spelen ze dit jaar fucking Europa League! Europa League Diego, fucking Europa League! Kan je dit wel bevatten? Jij kan gewoon in de fucking Europa League gaan spelen !!!" Dit dan in het Spaans zeg maar.
0 0
Warrior
Totdat ze hem daar ook zien. Dat wordt, als hij werkelijk zo goed is, een club-hopper. Willem Parel zei het al...poen, poen, poen, poen..
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Waarom gaat Ajax niet voor PAVON?

Ozymandias wil je even reageren?
0 -5
Web
Ik zou mijn naam eens veranderen
Jij hebt helemaal NIETS met Ajax
2 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Dat bepaal jij?
1 -3
Redrum
Jerry, Jerry, Jerry!
2 0
Spuit11
Zo triest als jij je hier voordoet...
1 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Ok spuitje 11
0 -5
Dexy
Tja, dit is typisch standaard geklets om bij de supporters in trek te komen. Had hij waarschijnlijk ook gezegd als hij wél bij ons terecht was gekomen.

Dit is gewoon nog een 18-jarig jochie, die nog heel erg vatbaar is voor meningen van zijn omgeving. Dus als Betis zegt "jij kan bij ons met allemaal Spaanstaligen samenspelen" dan gelooft zo'n knulletje dat.
1 0
Web
Het is toch ook geen verkeerde club, en was het dat wel, het is zijn goed recht om voor Betis te kiezen
Al die verhalen dat hij perse naarAjax zou willen, is dat waar?
0 -1
afcas
betis is over het algemeen geen geschikte club voor talenten. zou natuurlijk opeens uit het niets kunnen veranderen, maar over het algemeen maken ze constant dezelfde fouten. verder is het inderdaad zijn goed recht, maar is het ook het recht van anderen om daar iets van te vinden.
0 0
Pierre Heno
it's all (and only) about the money honey. Wanneer hij echt goed is zal hij vlug van Betis naar een topclub in SPanje verkassen. Zo niet dan is het over en uit en zit hij vast in Betis.
0 0
afcas
nouja, betis heeft wel vergelijkbare spelers gekocht in het verleden qua talent, maar weten het iedere keer voor elkaar te krijgen dat ze nooit doorgroeien naar de top. de drang om sevilla te verslaan daar zorgt voor een enorme instabiliteit wat nooit goed is voor jonge talenten.
0 0
Redrum
Nou dat hij naar Ajax wilde is overduidelijk dikke stroperige bullshit, maar hij heeft het wel gezegd..
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Leg je het echt uit?
0 -4
Hagmag
Het is graag of niet.
Achter de schermen heeft die Lainez gewoon een dubbel spelletje gespeeld.
Ajax heeft in de onderhandelingen de weg geplaveid.
Betis gooide er nog een klein schepje op en die Guardado heeft 'm gek gemaakt.
1 0
Web
Afsluiten hij kiest voor Spanje.
Nu stoppen met het nieuws over hem.
Vooruit kijken en niet meer achterom
3 -1
Gonzalez75
Inderdaad. Zo iemand wordt volgend jaar toch ergens verhuurd.
0 -1
Beffie
Ik wil niks meer lezen over deze mier.
Geweldige spelers, geweldige supporters en prijzen winnen heeft hij het over. Het mist er een paar in zijn bovenkamer lijkt het.
0 -1
Dennis1964
WHO THE FUCK IS LAINEZ
1 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Wie?
1 -1
WillyBrokamp
Ik zou het verhaal van Overmars wel eens willen horen.
1 -1
mickey2602
Dat zal na de transferperiode denk ik wel gaan gebeuren.
0 0
Cruijffthebest
Waardeloze gozer die ozo graag alleen naar Ajax wilde!
Snel doorschakelen naar een ander die wel graag voor onze mooie club wil spelen en heel snel Skov binnen halen, voordat die ook door een andere club wordt weggepikt!
1 -3
3*stars*3
Skov?
Heb beelden gezien maar kwam over als een opportunistische en houterige speler.
Ik was nuchter toen ik zijn beelden bekeek hoor ;-).
Maar lijkt mij een type die het moeilijk gaat krijgen in de kleine ruimtes...

Maar zag laatst dat hij Ajax ook volgt op Insta en Ajax gaat die 43mil echt wel pakken voor Neres.
Dus zou mij niet verbazen als hij dan komt...
3 -1
Middenweg401
Kan die foto van dat pisventje niet van de site af?
2 -1
stopperspil
Sol voor drie miljoen naar Kiev
0 -1
Redrum
Wij hier maar klagen over dat we afgetroefd worden voor 17 miljoen door Real Betis, terwijl Feyenoord door een bod van 3 miljoen volslagen kansloos is voor Fran Sol. Je moet alles in perspectief zijn.
5 -2
3*stars*3
Verschil tussen een topclub en subtopper Red! ;-)

Leuk en aardig dat ze afgelopen 4 jaar, 4 “prijzen” hebben gepakt maar 3/4 zou ons seizoen echt niet redden.
Financieel en sportief staan ze in 2019 er gewoon heel beroerd voor.
Weinig geld op de bank en op het veld.
Aan ene kant jammer dat Fey zichzelf zo kapot maakt want zie liever Fey als concurrent ipv dat laffe clubje uit eindje...
2 -1
Redrum
Haha ja dat is het inderdaad :). Ja die 5 prijzen waar ze steeds over praten geven natuurlijk een heel vertekend beeld. Slechts één van die 5 prijzen is een serieuze prijs en die wonnen ze omdat wij in de finale van de EL stonden. De beker en de JC-schaal reken ik niet mee als serieuze prijs, want die leveren ook helemaal niets op. Tweede worden in de competitie levert meer op, dus dat zegt genoeg. Ze zijn deze eeuw precies één keer boven ons geëindigd en toch hebben ze nu een grote mond, terwijl wij er inderdaad ongekend veel beter voorstaan nu op alle gebieden. Verder ben ik het ook met je eens dat Feyenoord eigenlijk onze concurrent zou moeten zijn, niet dat luizenclubje uit Eindoven. Je kan van Feyenoord veel zeggen, maar het is tenminste wel een echte club met een eigen identiteit. Wel een identiteit waar ik niks mee heb, maar daarom ben ik ook voor Ajax.
3 0
MM1974
flapdrol 1e klas met ik wil heel graag naar ajax
0 -2
Pas
Als je om prijzen wilt spelen had je niet naar Betis moeten gaan!
0 -1
Schip
Plata talks......
0 -1
PJSM
Naast een talent gegrepen, so what. Zijn wel meer talenten en denk dat Ajax er wel meer dan 1 op de rader heeft. Ik zou misschien toch gaan voor Pavon als je Neres voor 43 mln kunt slijten. Toch wel een aardig bedrag al blijft er nog het nodige aan de strijkstok hangen.
2 -3
AFCSANCHEZ
Welke prijzen dan? Haha mooie praatjes gehoord van Guardado zeker. Deze jongen gaat zoveel spijt krijgen als hij straks Ajax-Real kan zien daar in Spanje.
1 -1
JesperOlsen74
Hij kent heel die club niet gezien deze uitspraak: "Het is een geweldige club, zo is mij verteld" maar hij gaat wel om de prijzen spelen en dat met geweldige spelers, die hij dan weer niet kent....
Droevig mannetje die zich duidelijk heeft laten omlullen door die voormalige psv-er, Gwardadoow.
1 -2
Redrum
Alles wijst erop dat hij zich gewoon wat heeft aan laten praten ja.
0 0
Lagasj
Lainez is zo 2018.
2 -1
michel76
Voor de taal, het geld en het klimaat begrijp ik het enigzins maar voetbaltechnisch kom op zeg. Champions leaque of een grijze middenmoter in Spanje. Nu al einde carriere
0 -1
Amsteraaij
duidelijk dat wij de fluffers waren in deze deal..
0 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Mag ik even een kotszakje?
1 -1
Kuningast
Betis leeft boven hun stand op dit moment. Normaal gesproken is dit een grijze middenmoter. Ze zijn ook 2x gedegradeerd in de laatste 10 jaar. Dit wordt een tegenvaller voor Lainez
1 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Zou grappig zijn als hij degradeerd bij deze “warme” club.
0 -1
pietjehaag
https://www.weeronline.nl/Europa/Spanje/Sevilla/4131523
0 -1
Redrum
Ach ja, als hij voor het weer heeft gekozen dan waren we bij voorbaat kansloos he.
0 0
amthree
Je kan hem nu al niet serieus nemen.”prijzen winnen met betis” Hahahaha, je speelt voor BETIS SEVILLA het groene gedeelte die nooit want wint en niet het witte gedeelte! Maar goed dat die onze shirt niet komt vervuilen.
2 -2
WZAWZDB14
Hoorde dat Betis ook 2 miljoen meer had geboden dan ajax (wel onbetrouwbare bron, maar goed), dus 17 miljoen. Dat vind ik opzich ook wel een te hoog bedrag als je een maand geleden nog de helft geboden had. Als Marc mee was gegaan met die 17 miljoen werd ie in toekomstige biedingen minder 'serieus' genomen. Nogmaals mocht dit gerucht waar zijn.
Maar het blijft zuur, ik denk als ajax een maand geleden eerder die 15 miljoen had geboden hij nu bij ajax speelde. Maarja zo kunnen onderhandelingen nou eenmaal gaan, leermomentje voor Marc.
PS stiekum hoop ik dat die gozer daar keihard faalt;)
1 0
michel76
16 miljoen $
0 -1
X-RaY
Nog een topic ook over dat joch hoeveel krijgen we er nog? Pleur op het is klaar, basta, nada niente,,afgelopen, voorbij en finito.
Hoop stiekem wel dat een sportief drama voor dat jochie wordt bij dat cluppie zodat hij zich later op z'n achterhoofd krabt en heimelijk terug denkt aan dat ene moment. Had ik maar....
1 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Ja dat joch is over drie jaar gewoon weer in Mexicano
0 -2
RaynoFischer
Je hebt bij Real Betis getekend he, niet Real Madrid
Wens je succes met zoveel mogelijk winnen :P

Mag lekker samen gaan douchen met Guardado, misselijk mannetje die duidelijk niet zelf een keuze kan maken en zich laat manipuleren
3 -2
3*stars*3
“Het is een geweldige club, zo is mij verteld”.

Please stop.
5 -1
Redrum
Ja dat zijn wel de meest sneue woorden die ik ooit gehoord heb bij een overstap naar een nieuwe club. Hij zegt niet dat hij het een geweldige club vindt, hij zegt dat hem verteld is dat het een geweldige club is.. Dit kan toch eigenlijk gewoon niet eens waar zijn zo'n uitspraak?
0 0
Schip
Keiharde feiten noem je dat :):)
0 0
DrFootball
Wat een zure reakties. Die jongen heeft een keuze gemaakt voor een grotere competitie, hoger salaris, beter klimaat en landgenoot die ook bij zijn nieuw club speelt. Prima, daar kan ik mee leven. Jammer dat hij niet voor Ajax heeft gekozen. Nu doorschakelen naar de volgende op het scoutingslijstje.
13 -2
Schip
Ik vind maar deels terecht. Als je lang in onderhandeling bent en je spreekt uit dat je graag naar Ajax wilt, vind ik het slap dat je dan alsnog naar een club gaat zich later in de onderhandelingen mengt.

Zeker als het bepaald geen aanbod is dat je niet kunt weigeren, zoals wanneer clubs als Real, Barca, Juve, City of i.d. hem willen. Het is Betis. Als het meezit een bescheiden subtopper in La Liga. En als het niet zit een degradatiekandidaat.
1 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Mr wiseguy haha, ga je nu iedereen even laten zien hoe we het moeten opnemen?
1 0
DeBaarsjes
Eindelijk een normale reactie. Niet elke target wilt voor Ajax spelen. Zijn keuzes zijn gewoon begrijpelijk. Klimaat, taal... Hij zal zich sneller aanpassen in Spanje. Prijzen winnen? Is ook mogelijk nu ze in nog geen enkele toernooi zijn uitgeschakeld. Jammer dat hij niet voor Ajax heeft gekozen. Je Europese carriere in Spanje beginnen, niet slecht voor die jongen. Voor Ajax geldt gewoon.. door naar de volgende tenzij je iedereen behoudt in de winter
1 0
Koningtoto
Kan me best vinden in je betoog, maar prijzen winnen? Kom op man, dan sla je door.
1 0
DeBaarsjes
Tuurlijk, kans is klein dat ie wint maar er is altijd een kans. Ze overwinteren in de Copa del Rey en zijn groepswinnaar geworden in hun Europa League poule. En vele Spaanse ploegen halen gemakkelijk de Europa League finales... als zelfs een Bilbao paar jaar terug de finale kan halen.
0 0
Koningtoto
Als de toto koning zeg ik: ain't gonna happen :p
0 0
DeBaarsjes
Hahaha oke oke. I believe you Koningtoto
0 0
Ajaxgek1980
is ook weer zo, achteraf misschien goed dat hij niet is gekomen. Hier had hij die dingen niet.
Nu hebben we Neres nog, al wil ik wel eens weten of die echt weg wilt zoals de televaag schreef, want dat verbaasde me eigenlijk aangezien hij net verlengd heeft (geloof ik) en in interviews anders deed blijken
0 0
Koningtoto
Nu gewoon Neres behouden en voor volgend seizoen aan de slag. Geen paniekaankopen meer.
0 0
Babayaka
Die is omgelu;d door die pu us vu er
2 0
AFCAMM
Zul je zien dat die berichten op instagram daadwerkelijk meespelen..
1 0
Koningtoto
Hij komt wel zo dom over ja, het staat namelijk in dit bericht.
2 -1
Jaridebeste
Ok. Weten we dat ook weer. Voor mij de bevestiging dat deze jongen het niet waard is om ons mooie Ajax shirt te dragen.
3 -1
Radie125
AS graag geen berichten die niks met Ajax te maken hebben. Die zijn voor voetbalzone.
4 -1
ddkoning
de redactie van as moet dit soort berichten niet eens meer plaatsen.
2 0
CR14FF
Ugh, hier krijg je toch spontaan de Mexicaanse griep van..
2 -1
Koningtoto
Ik meer een Spaanse kraag.
0 0
Aeter
Spaanse vlieg?
0 0
Koningtoto
Kraag, dat je eikel te groot voor je voorhuid is. Pijnlijke kwestie lijkt me.
2 0
MPAjax
betis is door het overbieden ajax wel flink uitgeklopt, mocht deze jongen ineens geblesseerd zijn over een paar weken voor een onbepaald lange tijd dan zijn ze flink opgelicht
0 0
Koningtoto
Opgelicht? Neen.
0 0
PJSM
Wrong bet
0 0
vvz1917
ppfffff Blijven we over deze mexicaan praten tot 1 februari??? AUB zeg,,,,
0 -1
MPAjax
Lainez? ALT + F4
1 -1
Ruff Rhythim
Goed verhaal zeg...

Doei....
1 -1
FrankRijkaard4
Lainez: CTRL ALT DELETE
1 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Nee gewoon delete ulis genoeg
0 0
De Stift
Het is pijnlijk dat die Lainez niet wil komen, zoals eerder Richarlison ons afwees. Ergens denk ik dat Overmars misschien iets te graag een goede deal wilt sluiten, want als Ajax meteen 15 miljoen had geboden, had Sevilla geen tijd gehad om zich in het verhaal te mengen.

Aan de andere kant is het mogelijk ook een geluk. Nu blijft Neres lekker bij ons. In mijn ogen zou het een goed en natuurlijk proces zijn als Neres volgend jaar echt een dragende speler wordt. Dan verkopen we Ziyech voor 40 miljoen en neemt Neres zijn plekje over. Achter hem kunnen dan de talenten Cerny en Bande zich verder ontwikkelen.

Lained is vast een groot talent, maar op de flanken hebben we al heel wat talent in huis.
1 0
AFC34
Heb net even op transfermarkt gekeken naar de selectie van Betis en de gebruikelijke opstelling. Dit is een 4312 opstelling, zonder buitenspelers. Hij heeft wel erg weinig research gedaan. Betis draait voor hun doen een belachelijk goed seizoen met hun 6e plaats, die gaan dat niet ineens omgooien dus zeg maar dag tegen je speeltijd..
2 0
MPAjax
deze jongen heeft de naam ajax gebruikt om meer geld eruit te slepen, misbruik zou daarom geen artikel van hem plaatsen komt heel raar over, van 'ik wil graag bij ajax voetballen' naar 'wil mijn naam vestigen in spanje', deze jongen is labiel als ik zijn uitspreken zo lees
0 0
Redrum
Ik denk dat hij oprecht naar Ajax wilde, maar hij heeft zich gewoon enorm laten manipuleren. Hiervoor zal hij de rest van zijn carriere op de blaren moeten zitten.
0 0
MPAjax
ja dat geloof ik ook wel maar toch, het is een hele irritante situatie geweest en als hij dan dat zegt zou ik als as zijnde nooit plaatsen
0 0
AFC34
Die 2 dingen gaan hand in hand, goed spelen bij Ajax = naam vestigen in Spanje, kijk maar naar bijv. Frenkie.
1 0
MPAjax
ik sla stijl achterover van wat je zegt, lees je wel wat er precies staat?
volgens mij niet,

de situatie frenkie en lainez vergelijken gaat niet want lainez zal nooit bij ajax spelen, zeker niet de aankomende jaren dus ik weet niet wat je allemaal zegt
0 0
AFC34
Uh even een brainfart, excuus, maar wat ik zeg klopt wel, alleen jouw reactie een beetje verkeerd gelezen denk ik.
0 0
MPAjax
geen probleem :)
0 0
RedFeather
Real Betis
Wie?
0 -1
JanTa
Bij Betis je naam vestigen in Spanje, dat is ongeveer het zelfde als met b.v. ADO Den Haag CL willen spelen..
0 0
Dolblij
Voor het geld en de kortstondige roem gegaan. Mooi, maar dan is het hoofdstuk Lainez nu wel geschreven. Punt erachter, doorgaan.
1 0
DeBaller
Volgens mij loopt dr nog eentje in Argentinie rond, gelijk schakelen. Geld zat
0 -1
Koningtoto
Wie? Pavon? 40 miljoen? In geen 40 miljoen jaar.
0 0
Moozz03
Nee, nee, nee AjaxShowtime- dit gaan we dus mooi niet doen. Lainez is niet naar Ajax gekomen, jammer, en dit betekent dat hij geen Ajacied is dus hoeven we ook geen nieuws meer over hem hoor. Let's move on bitte
3 0
Koningtoto
Dit is toch mooi? Ik ben een stuk minder teleurgesteld dan vanmorgen, toen ik het las, volledig tegen mijn verwachtingen in. Deze jongen is te dom om de dag aan te kijken en bij Ajax heb je ook intelligentie nodig om met het spel mee te kunnen. Dat is aan deze snotaap niet besteed en ben ik blij dat hij voor het geweldige Betis heeft gekozen. Wij blij, Betis blij, hij komt thuis van een koude kermis. Win-win-win situatie.
4 0
Redrum
Zo denk ik er dus ook over. We dodged a bullet here. Zulke simpele zielen hoeven we niet bij Ajax.
1 0
Redrum
Dit is wat mij betreft het enige bericht over Diego Lainez dat hier nog geplaatst wordt, maar ik ben enorm dankbaar dat AS dit geplaatst heeft.
0 0
GvanderK
Oke
0 0
MankeNelis
Kluivertje 2.0
0 -1
JesseMKB33
"Ik wil zoveel mogelijk winnen met Real Betis." Haha wat dacht hij daar te gaan winnen dan? De enige mogelijke prijs die zij ooit gaan pakken is het kampioenschap, van de segunda division.
2 0
JesseMKB33
"Ik wil zoveel mogelijk winnen met Real Betis." Haha wat dacht hij daar te gaan winnen dan? De enige mogelijke prijs die zij ooit gaan pakken is het kampioenschap, van de segunda division.
0 -1
Redrum
Ja werkelijk ongelofelijk toch. Als je deze teksten zo leest is hem duidelijk een heel erg fout beeld voorgeschoteld. Deze jongen is er keihard ingeluisd.
1 0
DeWijsneus
Oppprottteeenn!!!! Klaar met die gast.
0 -1
Pimpie
Lekker ophouden met dat nieuws over die idioot, doeeiiiiiii
0 -1
DarkDefender
Er had moeten staan "iedereen bij Real Betis weet dat het een geweldige club is" ? Of hij weet niet waar hij het over heeft, of hij is nog harder dan Dirk Kuijt aan het slijmen bij de achterban.
1 0
Redrum
De grote verliezer van dit hele circus: Diego Lainez. Die arme jongen is snoeihard in zijn Mexicaanse poeperd gepakt. Zijn kans op de Europese top is hem met gladde praatjes volledig door de neus geboord. Zonde, zonde..
2 -1
Gerrr
Over 2 jaar weet niemand meer wie hij is....
1 0
Redrum
Ik hoop dat in ieder geval Andres Guardado nog weet wie hij is over 2 jaar. Het grote talent dat hij met zijn gladde misleidende praatjes naar de vernieling heeft geholpen.
0 0
Patrick78
Betis een geweldige club?!?!?!?
0 -1
koenos1
Nu al de grap van 2019
0 0
JesseMKB33
Guardado een belangrijke speler? Heeft in La Liga ongeveer de helft van het aantal minuten gespeeld. In de Europa League nog minder dan de helft. Wat een voetballand dat Mexico, een middelmatige speler als Guardado is daar gewoon een legende en recordinternational hahaha.
2 0
FlyingDutchMan
Break a leg
1 0
Gooseman
Wellicht kan hij een hele grote worden daar. Ofja, grote....
0 0
Redrum
Een grote kneus ja. Dit arme knulletje is volledig misleid en de mensen om hem heen hebben hier vanwege de centen gewillig aan mee gewerkt. Ik begin echt medelijden met deze jongen te krijgen bijna.
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Veel plezier bij die "warme"club van je!

Kots Kots Kots
0 0
willycicci
Interesseert me geen k*t
0 0
Cohiba
Beste AS, wat mij betreft hoef ik geen verhalen over deze jongen meer te lezen. Hij is (helaas) niet naar ons toe gekomen en wat mij betreft is het boek Lainez nu gesloten.
1 0
Kilum
En straks zit hij thuis in z’n nieuwe huis in Sevilla op de bank. Denkt vervolgens oh het is Champions league vanavond. Real Madrid speelt. Altijd leuk om een wedstrijdje te kijken. Om dan vervolgens die andere club waar hij kon te tekenen Real Madrid helemaal van de mat te zien spelen.
2 0
Redrum
Dan opeens begint het te dagen bij de arme Diego: ik ben er godverdomme in geluisd! Ajax is een veel grotere club dan Real Betis! Puta pendejos!!!
0 0
Sampaoli
Haha ben heel benieuwd of hij zijn potentie nu nog waar kan maken. Zijn zat voorbeelden van spelers die verkeerd kiezen: Ödegaard, Isak en Emre Mor bijvoorbeeld.
0 0
AFC34
Zo zeg, waar is die Isak gebleven? Daar heb ik ook al een hele poos niks meer van gehoord..
0 0
JesseMKB33
2e elftal van Dortmund.
0 0
AFC34
Je naam vestigen in Spanje kan momenteel het best bij Ajax vriend. Paar goede wedstrijden hier en je staat op de cover van alle kranten. Veel plezier daar verder, bij de 2e club van Sevilla.
1 0
Mikee
Van mij hoeft het Betis nieuws over deze jongen hier niet meer op de site te staan. Hey is geen Ajax speler en zal hij ook nooit worden.
0 0
Mocrodammerr
ik denk dat we blij moeten zijn dat we hem niet hebben gekocht. hij is namelijk erg dom.. "wil bij betis voor de prijzen spelen".. sjesus wat een malloot.
3 0
Vierendertigste
Horen we nooit meer wat van............
0 0
elpresidente
Zonde, deze jongen is duidelijk wat wijs gemaakt door zaakwaarnemers. Weet niet eens waar hij terecht komt.
0 0
Koningtoto
Dat weet hij wel degelijk, bij Sevilla, vandaar dat hij voor de prijzen komt :')
0 0
Stamhoofd
"zo is mij verteld", als je alleen daarop je keuze maakt is er iets mis geloof ik..
5 0
AFC34
Komt een beetje over als 'ik heb werkelijk geen idee waar ik getekend heb maar guardado zei dat het goed was.'
3 0
Redrum
Ja die paar woorden zeggen al genoeg toch.
0 0
Redrum
Krijg je in Mexico toevallig bij elke winstpartij een prijs uitgereikt? Dat zou het verhaal van Lainez enigszins verklaren namelijk.
1 0
AFC34
Nouja het is al bijna 100 jaar geleden dat Betis de titel heeft gewonnen dus die tijd moet toch steeds dichterbij komen dat dat weer gebeurt, toch? Niet?
1 0
Leo252
Bij Ajax heeft hij al naam gevestigd, alleen geen beste.
3 0
Redrum
En dit is precies het probleem met jonge spelers en zaakwaarnemers. Jongens van 18 beseffen vaak niet wat Ajax voor club is en wat ze hebben gepresteerd in Europa. Dan is er een verstandige ouder of zaakwaarnemer nodig om ze dit uit te leggen, maar als die alleen maar eurotekens zien leiden ze zo'n knul naar de verkeerde club. Triest eigenlijk. Deze jongen denkt daadwerkelijk bij een grote club getekend te hebben en beseft niet dat er geen scout ter wereld op de tribune zit bij Real Betis. Het opstapje naar de echte top is hem bij deze door de neus geboord. Maar veel plezier in de kleedkamer met ome Andres!
0 0
Koningtoto
Wat een fantastische club zeg. Wat een historie, wat een stadion en wat een fans!
2 0
MarLuuk76
Straks krijgt deze gast een Wobertje in de derby daar. Hoeft niet van mij, maar staat altijd zeer veel op het spel die wedstrijd.
2 0
HenryVakH1972
Vuile tyfusrat
6 -6
Redrum
Meer een tyfusdwaas. Die arme knul gelooft daadwerkelijk in de sprookjes die hem verteld zijn door Betis. Ik krijg bijna medelijden met hem.
4 -3
HenryVakH1972
Dat ook, maar hij heeft iedereen toch behoorlijk in het ooitje genomen.
1 0
Koningtoto
Dat waag ik toch wel te betwijfelen. Ik heb nooit een citaat gelezen van hem, alleen van geruchten etc.
0 0
MisterAFCA
Er is toch echt wel door hemzelf gezegd dat hij graag naar Ajax wilde na de gewonnen finale...
0 0
Koningtoto
Heb je een linkje?
0 0
Mokum31
Winnen hahahaha.
Ja competitiewedstrijden maar geen zilverwerk
1 0
Ajaxxxisdebeste
Met andere woorden kies voor gemak en mooie woorden van een speler die voor de concurrent heeft gespeeld en meer belang heeft daarbij dan voor jou...
0 0
markk
Jammer dat hij niet voor Ajax gekozen heeft maar succes bij Betis. Ik ben benieuwd of hij het net zo goed gaat doen als Richarlison.
2 0
Redrum
Doet die het goed dan die Richarlison?
1 0
appeltje
Is na 1 seizoen al voor €40 miljoen verkocht he. Staat nu bij Everton op 9 goals en 2 assists in 19 wedstrijden. Zeker goed.
3 -1
Redrum
Ok dan doet ie het wel goed ja.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Barca overweegt hem
0 0
Redrum
Hahahahahahaha dit bevestigt voor mij dat ik echt geen seconde wakker hoef te liggen van het mislopen van Diego Lainez. Wat een totale dwaas. Het lichaam van een 12-jarige en de naïeviteit van een 8-jarige. Succes Diego, helaas besef je nu nog niet wat je jezelf hebt aangedaan.
2 0
Ajaxxxisdebeste
Als die quizjes ziet met voetballers dan denk je die hebben echt geen hersencel voor iets anders dan gras en een bal...
1 0
Redrum
Voetballers zijn over het algemeen niet de meest intelligente gasten nee. Dat is ook precies de reden dat heel veel voetballers er werkelijk alles aan doen om hun eigen carriere volledig om zeep te helpen.
0 0
mgtow
Succes in de Champions League Diego. Oh wacht eens even...
2 0
AJAIXIXIXI
Als hij niet sprak over Ajax vraag ik me af waarom dit op een Ajax site komt. Next.
3 -1
Redrum
Nou ik ben wel blij met dit bericht. Dit bevestigt voor mij dat we niks gaan missen aan deze jongen. We hebben geen behoefte aan zulke simpele goedgelovige sulletjes. Hij is gewoon volledig enthousiast geworden van wat de boys van Betis hem wijsgemaakt hebben, nou zoek het dan maar lekker uit daar hahahaha.
3 0
atalantanio
Er zullen op deze site nog héél veel Lainez-artikelen volgen, ondanks dat niemand daarop zit te wachten.
2 -1
Ajacied33
Hij weet toch wel dat Betis een andere club is als Sevilla he. Omdat hij prijzen wilt winnen zegt ie...Bij Sevilla gebeurt dat nog weleens..
7 0
Redrum
Ik denk serieus dat deze jongen zich vergist heeft ja. Hij denkt waarschijnlijk daadwerkelijk bij Sevilla getekent te hebben hahahahaha
2 0
Ajaxxxisdebeste
Dat zou lullig zijn komt die bij de club aan zegt die tegen zijn zaakwaarnemer maar ik ga toch bij Sevilla spelen? Nee jongen je hebt bij Betis Sevilla getekend, Sevilla speelt in het rood gestreept.
6 0
AsensioWillemsen
RealBetisShowtime
1 -2
Joseph
Wordt meer gesproken over de spelers van Ajax dan over de spelers van Betis in Spanje.
2 0
Ajaxxxisdebeste
Betis weet niet eens welke clubkleuren ze hebben niks zeggend clubje in Europa. Ajax heeft aanzien en levert topspelers 119 jaar lang.
2 0
AFCA199O
'Ik wil zoveel mogelijk winnen met Real Betis'. Hahahaha.
13 0
Redrum
Hahaha ja hiliarisch toch. Alleen al om deze uitspraak is mijn weekend nu al geslaagd.
2 0