MD: 'Streep door De Ligt na komst Todibo'

BVeenstra, 11-01-2019 om 08:15, 18100 views, Mundo Deportivo |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Ajax-verdediger Matthijs de Ligt lijkt alvast één club van zijn 'wensenlijstje' te kunnen afstrepen. Mundo Deportivo meldt vrijdagochtend dat FC Barcelona een streep heeft gezet door de komst van De Ligt. Reden: de komst van Jean-Clair Todibo en de hoge vraagprijs plus salariseisen voor/van de Ajax-verdediger.

Eerder deze week wist FC Barcelona Todibo over te nemen van Toulouse FC. De Franse verdediger (19), die in de zomer definitief overkomt, is een stuk goedkoper dan De Ligt. Naar verluidt betalen de Spanjaarden acht miljoen euro voor de Fransman, terwijl De Ligt liefst 75 miljoen euro moet kosten. Bovendien zou zaakwaarnemer Mino Raiola willen dat De Ligt een behoorlijk salaris gaat verdienen.

De Ligt zelf zou wel gehoopt hebben op een transfer naar FC Barcelona, maar dat lijkt nu van de baan. Lange tijd schreef men in Spanje over een mogelijke transfer van De Ligt naar FC Barcelona, maar het einde van deze 'soap' lijkt nu in zicht.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ndisdenaam
Wie is nou de zaakwaarnemer van De Ligt? Barry of Mino?
Want de ene keer staat dat het Hulshof is en de andere keer is het weer rioolrat.

Echt de media weet niet wat ze moeten schrijven... de hele wereld wil De Ligt.
Alsof die paar clubs die 'm überhaupt kunnen betalen niet zouden kunnen voldoen aan het salaris van De Ligt, geen enkele zaakwaarnemer laat het klappen daarop aangezien salaris absoluut niet het belangrijkst is, die kan later altijd nog omhoog.
Het belangrijkste voor de Ligt en uiteindelijk ook de zaakwaarnemer is dat hij naar een sportief betere club gaat, dat laat je niet klappen door idiote salariseisen.
0 0
Joseph
Hilarisch, is dit nou een topclub? Messi heeft ze lam geslagen, die zullen hard terugvallen als Messi stopt.
2 0
Suarez16_
Dat verwacht ik ook.
0 0
Ruff Rhythim
Op welke positie speelt die gele meneer op die foto?
Is dat een nieuwe aankoop of is ie op proef?
1 0
MPAjax
dat is raiola in een lollige bui
0 0
markk
Dat is de zaakwaarnemer van De Ligt.
0 0
AFCAPolarBear
Als dit verhaal klopt is het erg amateuristisch van Barcelona. Ze willen toch de CL weer winnen, dan moet je de beste spelers aantrekken, tegen welke prijs ook. Gisteren B-keuze van Barca gezien, maar die bakte er helemaal niets van. Dan hebben ze aan een verdediger va 8 miljoen helemaal niets!
4 0
AjaxDUde123hk
echt was onwijs slecht tegen Levante.
1 0
Sampaoli
Heeft ook met de trainer te maken, vind Valverde echt een waanzinnig matige coach. Ze speelden met het tweede team, maar een aanval met Coutinho, Dembele en Malcom (kostte ze bij elkaar ongeveer 300 miljoen) en dan meer dan terecht verliezen van Levante.
3 0
Ajax412
Raiola hoort gewoon te luisteren en die eisen naar beneden te schroeven als Mathijs zo graag maar Barça wil. Mino is geen zaakwaarnemer van de spelers, maar van zichzelf.
0 0
f*ck010
Wel schandalig dat de Ligt een salaris eist dat 12x hoger is dan dat bij Ajax waardoor zelfs Barca hem niet kan betalen. Hoe graag wil je daar dan echt heen? Heb al vaker het gevoel gehad dat hij zich voor de camera anders voordoet dan hij echt is en een rolletje speelt.
0 -2
Youri08
Onzin. De Ligt zijn transfer wordt 1 van de grotere deze zomer, half Europa wil hem hebben. Als een club 60/70/80 miljoen voor hem wil betalen, kunnen ze hem ook een hoog salaris bieden dus logisch dat er een flinke eis op tafel ligt. Gewoon het spel van vraag en aanbod. Overmars gaat voor de beste deal en dan staan we te klappen. De Ligt/ Raiola gaat ook voor de beste deal en dan is hij opeens niet oprecht en een acteur? Wat een onzin. De Ligt geeft aan welke clubs interessant voor hem zijn en Raiola wordt ingehuurd om de beste deal eruit te slepen.
0 0
Ndisdenaam
Natuurlijk zullen ze hem een goed salaris bieden, maar als je serieus geloofd dat hij, of beter gezegd Raiola, 12 miljoen zou eisen dan ben je echt van de pot gerukt.
Je kan 100 miljoen eisen, maar dat gaat niemand betalen, en al zeker niet je favoriete club.

Dus de kans is groot dat hij minder dan de helft eist!
0 0
Youri08
Als hij 6 mln vraagt kan Ajax hem een prima bod doen. 4 miljoen salaris plus 8 mln tekengeld en hoppa. Geloof mij maar dat hij boven de 10 mln gaat verdienen bij een nieuwe club. International, aanvoerder, EC finale, CL, golden boy award en half Europa wil hem hebben. En jij denkt dat hij 6 mln vraagt?? Een bankzitter bij Barça verdient al bijna 4 mln.
0 0
Tecmessa
Waar haal je dan in godsnaam vandaan dat dit het geval zou zijn? Was je bij de onderhandelingen? Heb je zelf geprobeerd Matthijs te contracteren en waren dat zijn eisen bij jou? Niet alles zomaar klakkeloos geloven. Zelfde geldt voor die Pipo die hierboven roept dat De Ligt niet eerlijk zou zijn voor de camera (of camere?).
1 0
Tecmessa
Oh haha, die Pipo hierboven ben jij ook :-')
1 0
ajax4ever01
Mino wil flink meecashen snap dat nou eens
0 0
3*stars*3
Dat is Mino maar van zo’n nuchtere gozer als De Ligt, had ik niet verwacht dat hij zich zou laten begeleiden door die geldrat.
Dan krijg je natuurlijk zulke belachelijke eisen.
Voor zo’n jonge jongen, is 4mil en spelen voor Barca al een geweldige stap.

Mooiste zou zijn als hij toch nog een jaartje blijft maar Mino zal waarschijnlijk bij zijn vrienden bij Juve of United aankloppen.
1 0
Hans Kraay Jr.
En het is een straf om bij Juve of United te spelen tegen een dik salaris?

Liever Barca maar als die niet bereid zijn in je te investeren kan je je ook afvragen hoe belangrijk je dan uiteindelijk bent voor zo’n club.

Op een gegeven moment weet je wat je waard bent binnen je vakgebied en ga je ergens niet voor minder aan de slag.

En wil niemand dat betalen zit hij toch ook prima bij zijn huidige werkgever?
0 0
f*ck010
Ja en dat idee dat hij zo'n "nuchtere jongen" is heb ik inmiddels al niet meer. Ik zie ook liever dat mensen eerlijk zijn voor de camera dan dat ze een rol gaan spelen, dan valt het nut van een interview ook weg. Wat dat betreft zie ik liever Frenkie die gewoon oprecht is voor de camere, zelfs met betrekking tot transfers.
1 -3
AsensioWillemsen
Barca kon hem nooit betalen. Ze zitten niet voor niks achter de transfervrije Rabiot en Todibo aan
2 0
Ajacied33
Todibo hebben ze al 2 dagen geleden binnengehaald. Hij was transfervrij, in de tekst staat dat Barca 7 miljoen voor hem betaald heeft
0 0
Ziyechtadic
Mocht Ajax kampioen worden en directe plaatsing voor CL afdwingen, heb ik zo'n gevoel dat er nog best wat spelers een jaartje eraan plakken.
0 0
wladimir
Dat gevoel heb ik ook. De verkoop van Wöber trekt de transfer balans weer enigszins recht. Sowieso zorgen de CL inkomsten voor winst dit seizoen. Als Ziyech deze zomer voor vele miljoenen heeft gezorgd en idd CL kwalificatie is afgedwongen dan kan Ajax op salarisgebied concurreren met de grote jongens voor één seizoen. De Ligt en de Jong kunnen dan na het EK als grote jongen naar de Europese top.
1 -1
superman0313
Hahah ja want je kan even voor 1 seizoen het salarisplafond omhoog krikken... Dan zouden de meeste dus een 1-jarig contract krijgen. Super man! Lachwekkend dit..
0 0
Saanchez
De kampioen moet één voorronde spelen om de CL groepsfase te bereiken, net zoals psv deed dit seizoen.
0 0
3*stars*3
Als de winnaar an de CL ook via de competitie plaatst.
Als United of Real bijv 5e eindigen in de competitie maar wel de CL wint, dan moet de kampioen van NL sowieso 2 voorrondes.

Maar geen zorgen, Real wordt door Ajax eruit gewipt. ;-)
0 0
Radie125
Moet sowieso voorronde spelen. De Ligt moet gewoon naar een grote competitie waar hij zich verder kan ontwikkelen.
0 0
Stamhoofd
Straks haken alle clubs af en blijft die gewoon.
1 0
Ziyechtadic
Ik zou Matthijs graag bij Liverpool of Man Utd zien spelen.
3 0
gi0vanni
Doe maar liever Ajax en anders natuurlijk naar Liverpool.
1 0
BVeenstra
Mocht hij vertrekken, zie ik hem het liefst naar Arsenal gaan. Denk dat hij de Virgil van Dijk van Arsenal kan worden.
0 0
AsensioWillemsen
Juventus zou sportief ook goed zijn
0 0
Santiago
Het liefst Liverpool dan. De Ligt en Van Dijk die wekelijks samen spelen is alleen maar goed voor Oranje en dan is het ook nog eens leuk om wekelijks naar Liverpool te kijken.
2 0
MisterAFCA
Ik ook
0 0
Santiago
De Ligt moet naar de PL
1 0