Vd Sar heeft stijve spieren na Ajax-training

SJvanveen, 08-01-2019 om 21:59, 5884 views, Florida Cup |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Edwin van der Sar deed maandag mee tijdens de Ajax-training en dit was niet zonder reden. Wel vaker doet de algemeen directeur van Ajax mee aan een keeperstraining op het trainingskamp, maar ditmaal had het te maken met aantallen. Eén goalie was immers geblesseerd. 

De vandaag de dag 48-jarige Van der Sar trainde maandag met André Onana en de andere Ajax-keepers. Wie last had van een pijntje is nog ongewis, wel is zeker dat Van der Sar met stijve spieren kampt na de sessie. 'Ik trainde met het eerste elftal omdat een keeper geblesseerd was. Ik viel in, maar voelde wel dat ik op leeftijd ben. Mijn hamstring is nu wat stijf', liet hij weten tegenover het digitale kanaal van de Florida Cup.

Ajax neemt deel aan het voetbaltoernooi in de Verenigde Staten en dinsdag staat er ook een zogeheten Legends Game op het programma. Van der Sar is er niet per definitie superenthousiast over, maar vindt het altijd leuk om oude vedetten weer te zien. 'Ik weet niet wat de verwachtingen zijn, maar om hier met de gasten van Ajax - Richard Witschge en Aron Winter - te zijn, is leuk.' Inmiddels heeft Ajax het Legends-duel verloren. Het werd 5-4 voor Sao Paulo, zo bericht Ajax via Twitter

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pizzapunt
Edwin van der Star.
0 0
Starring
Heb ik dagelijks last van, een stijve spier.
1 -4
Koenus
Het menu van vandaag bestond uit snert en roggebrood met katenspek.
0 -3
mistermiyagi
Veltman had een stijve pik en Onana had last van een stijve nek.
1 -6