Magallán: 'Wil hetzelfde meemaken als Nico'

NielsOpdam, 07-01-2019 om 09:00, 8412 views, Ajax TV |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Lisandro Magallán heeft er zin in om bij Ajax hetzelfde mee te gaan maken als landgenoot Nico Tagliafico, zo vertelt de kersverse aanwinst van Ajax in gesprek met Ajax TV. 

De transfer naar Ajax is de eerste transfer naar Europa voor Magallán. 'Gelukkig is hier Nicolás Tagliafico, ook een Argentijn. Hij helpt me met aanpassen.' Tagliafico vertelde al veel aan Magallán. 'Over het leven in Amsterdam, de club, het team. Alleen maar goede dingen. Hij heeft zoveel dingen meegemaakt en ik heb zin om dat ook mee te gaan maken.' 

'Over het algemeen is de manier van spelen in Europa anders dan in Zuid-Amerika', vervolgt Magallán. 'Ik ga er alles aan doen om me zo snel mogelijk aan te passen.' De Argentijn ziet het als de taak van de speler om zich aan te passen aan wat de trainer van hem vraagt. 'Tijdens de trainingen moet ik me de ideeën van de trainer eigen maken en dat omzetten naar wat ik doe op het veld.'

'Los van mijn voetbalkwaliteiten wil ik de gestelde doelen halen: winnen en kampioen worden', vervolgt Magallán. 'Het is goed als elke speler zijn wil om de doelen te halen kan overbrengen op de rest.' Magallán houdt er niet van om zichzelf te definiëren als speler. 'Want wat ik van binnen voel, is voor een toeschouwer of analist misschien anders. Ik laat dat werk dus graag over aan anderen die daar beter in zijn dan ik. Ik probeer gewoon altijd alles te geven.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lagasj
Als Magallan gat spelen moet er iemand uit, ben benieuwd wie dat zal worden..... vdBeek?
0 0
RaynoFischer
Er staat wel echt iemand, lijkt me ook een toffe gast
Ben benieuwd ;)
1 0
Adios
Als hij alleen al in de wedstrijden tegen Real en PSV de spits uit kan schakelen, is het al een topaankoop!
2 0
grannig mokum1
Maar straks wanneer hij terug komt in Nederland, dan zal hij zeggen Brrrrrrrrr oh wat koud hier in Nederland.... Hahahah
0 0
Red Devil
Hopen dat hij ook snel leert opbouwen want dat is hij niet gewend in Argentinië maar Ajax heeft wel weer een kerel in huis gehaald met hem.
2 0
Pheadrus
Man, man, man......wat kan die vent goed lullen! Heel volwassen. Het zelfvertrouwen spat er vanaf. Echt een Ajax kop en Ajax presentatie. Als hij ook nog een beetje kan voetballen gaat dat hem wel worden.
2 0
Schip
Wordt voor TH toch wel een uitdaging om deze jongen binnen het systeem te laten functioneren. Maar bij Nico is dat ook prima gelukt, dus ik hoop op een zelfde scenario. Wat me iig aanspreekt is dat ook hij het heeft over zijn wil om te winnen overbrengen op het team. Bij anderen klinkt dat vaak blasé, maar bij hem en Nico weet je dat meer een omschrijving is van henzelf, dan een streven.

Ik had prima met Wober door gewild, maar als de Ligt weggaat, heb je geen killer meer. Benieuwd. Verwacht er nog niets van, maar zou erg lekker zijn als hij zich snel weet aan te passen.
2 0
Leviathan
Hoop dat hij een succes is.. Zat ineens te denken Veltman is straks weer fit en de ligt weg sta je dalijk weer met Veltman te prullen. Goede gast Veltman, maar teveel fouten nog.
0 -4
talent020
ben heel benieuwd naar Magallan. hij komt op mij over als een realistische zelfverzekerde speler. de berichten uit Argentinië neem ik voorlopig alleen voor kennisgeving aan, wil hem eerst wat wedstrijden in actie zien. wel denk ik dat hij de focus nu moet leggen op aanpassen en wennen aan Ajax en Nederland en er volgend seizoen moet staan. De Ligt of Blind is een prima duo dus die zie ik heb er niet gauw uitspelen.
2 0
3*stars*3
Met Blind, Tagliafico, Tadic en Magallan erbij, heb je toch echt wel ervaring en kerels erbij gekregen.
Daarnaast had je al de ervaren mannen als Klaas en Lasse.
Alleen maar goed voor de jonkies in de selectie en niveau van de dagelijkse trainingen.

Magallan komt ook goed en zelfverzekerd over in het interview.
9 0
AFC34
Daarbij hebben veel van onze grote talenten al aardig wat grote wedstrijden gespeeld. Ziyech is trouwens ook al een redelijk ervaren jongen, evenals Veltman. Onana beste keeper van Afrika, de Ligt golden boy, Neres word in elk youtube filmpje van de beste jonge dribbelaars gegooid tussen spelers als Sane, Coman etc. We hebben gewoon een bizar sterke selectie dit jaar!
3 0
3*stars*3
Mag Ziyech idd niet vergeten.
Loopt nu ook al 7/8 jaar mee en 3e jaar Ajax.
Mag trouwens ook bij vermeld worden dat Ziyech wel een sfeermaker is in de groep.
Op beelden van trainingen of social media, zie je hem met iedereen dollen, van Lasse, Klaas tot een Gravenberch.

Het is geen circus maar plezier hoort er ook bij.
En groot deel van huidige groep heeft ook een donkere periode meegemaakt.
4 0
Ferd
En daarom blijf ik mij verbazen over Ziyech in interviews. Als hij daar net zo vrolijk zou zijn als op de training zou iedereen met hem weglopen. Maar juist dan is hij defensief, nukkig en vervelend. Zo jammer, want ik denk dat hij van nature niet zo is.
2 -1
OKP-AFCA
Dat is het mooie aan Ziyech, die speelt dus niet vrolijk bij interviewtjes om dan maar vriendjes met iedereen te zijn, het is dus gewoon altijd zoals hij is.
3 0
AFCAMM
Verslaggevers zijn z’n matties toch niet? Ik denk dat het te groot wordt gemaakt.
1 0
AFC34
Ja ik vind het ook leuk om te zien hoe Ziyech bezig is met dollen met iedereen. Op het filmpje van AjaxTV vannochtend zag je hem ook ouwehoeren met Wober. Leuke vent!
0 0
mvdk
We gaan Real Madrid opvreten. Wraak voor een paar jaar terug.
0 0
AFCAMM
Lijkt wel een goeie gast die weet wat hij doet. Ben heel erg benieuwd.
5 0
A'dam Oud-West
Dit wAS de speler die Ajax nodig heeft om verdedigend min of meer even consistent te blijven als met De Ligt. In mijn ogen echt een essentiële aankoop met oog op de toekomst, want die rust en controle die je met Matthijs hebt, ga je vaak niet zo snel meer terugvinden. Ik heb er echt wel veel vertrouwen in dat deze jongen dat kan opvangen.
2 0
gi0vanni
Laten we hopen dat hij het goed gaat doen. Spelers als Chivu, Vertonghen, Sanchez en de Ligt kun je natuurlijk niet evenaren maar als hij net als Moisander in het begin gewoon goed zijn best doet en een goed niveau haalt dan ben ik al zeer tevreden. Ben benieuwd of hij met veel ruimte in de rug kan spelen en of hij snel genoeg is omdat bij een blessure van de Ligt met 2 trage CV's te spelen is ook niet ideaal.
1 0